Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelmedi guncelleme nedense. Ota guncelleme degil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatör altında oldumu bir cihaz. güncellemelerde bu şekilde abuk oluyor. illaki kendi ıvır zıvırlarını sokuşturacaklar. vodafone izin vermeden bu cihaza güncelleme gelmeyecek anlaşılan.
  • Genel Ayarlar --> Güç Tasarrufu --> Ayarlar ( Sağ üst köşedeki üç nokta) -rog raknolojisi
  • Arkadaslar bu 144 mblik guncellemeyi ne wifiden ne de mobil veriden indiremiyorum basarisiz diyor.ne yapmaliyim acil yardim....

• Bu telefon için CyanogenMod var mı? Olsa gerçekten güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa35

Genel Ayarlar --> Güç Tasarrufu --> Ayarlar ( Sağ üst köşedeki üç nokta) -rog raknolojisi

teşekkürler hocam. p6da bu özellik yoktu. peki bu özellik şarjı olumlu yönde etkiliyormu?
    zaten bi sıkıntım yok şarjdan yana ama yine de merak ettim. ekran çözünürlüğü 720p mi oluyor bunu aktifleştirince

bu özelliği aktifleştirince ram kullanımı da düştü sanki yoksa bana mı öyle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 9 Kasım 2014; 23:24:38 >
  • Arkadaşlar benim telefonu sallayınca ust kısmından içinden hafif bi sallantı sesi geliyor yani içinde küçük bi parça sanki sallaniyor sizdede böyle bisey varmı kontrol ederseneniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Genel Ayarlar --> Güç Tasarrufu --> Ayarlar ( Sağ üst köşedeki üç nokta) -rog raknolojisi

teşekkürler hocam. p6da bu özellik yoktu. peki bu özellik şarjı olumlu yönde etkiliyormu?
    zaten bi sıkıntım yok şarjdan yana ama yine de merak ettim. ekran çözünürlüğü 720p mi oluyor bunu aktifleştirince

bu özelliği aktifleştirince ram kullanımı da düştü sanki yoksa bana mı öyle geliyor

valla şarjda bi fark göremedim. hatta güncellemede de göremedim. aynı gidiyor. ekranda zaten anlamıyorsun bile farkı ama ram'i etkiliyor. belki şarja da etkisi var ama ben çok farketmedim. çünkü ben,im gibi kullanan birisinin 1 gün yetmesi yeterli oluyor.

• orginal firmware sürümünü B133SP01 olarak yükselttim fm radyo aktif oldu ve gayet temiz güzel çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

valla şarjda bi fark göremedim. hatta güncellemede de göremedim. aynı gidiyor. ekranda zaten anlamıyorsun bile farkı ama ram'i etkiliyor. belki şarja da etkisi var ama ben çok farketmedim. çünkü ben,im gibi kullanan birisinin 1 gün yetmesi yeterli oluyor.

cozunurlugu dusurmeden antututan 29000 aliyordu simdi 30000 aliyor. Oyunda denemek lazim aslinda cunku cozunurluk yuksek oldugu zaman antutunun en son bolumunde dusuk fps aliyordu ve o bolumde net bir sekilde yavas oldugu anlasiliyordu simdi ise o bolumu daha hizli bir sekilde geciyor test yapmadan once ram i temizlemek daha saglikli sonuclar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 10 Kasım 2014; 18:51:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaşlar benim telefonu sallayınca ust kısmından içinden hafif bi sallantı sesi geliyor yani içinde küçük bi parça sanki sallaniyor sizdede böyle bisey varmı kontrol ederseneniz sevinirim

Bu ses benim telefonumda da var, ipad minim de de var, annemin lg optimus black telefonumdada var, arkadaşın iphone 5 s inde de var biraz araştırma yapınca çıkıyor aslında, kameranın otofokus özelliğinden dolayı oluyor bu ses( hareketli mercek nedeniyle) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 11 Kasım 2014; 0:02:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Arkadaşlar benim telefonu sallayınca ust kısmından içinden hafif bi sallantı sesi geliyor yani içinde küçük bi parça sanki sallaniyor sizdede böyle bisey varmı kontrol ederseneniz sevinirim

Bu ses benim telefonumda da var, ipad minim de de var, annemin lg optimus black telefonumdada var, arkadaşın iphone 5 s inde de var biraz araştırma yapınca çıkıyor aslında, kameranın otofokus özelliğinden dolayı oluyor bu ses( hareketli mercek nedeniyle) ...

Teşekkürler arkadaşım .

• Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptın anlatabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

orginal firmware sürümünü B133SP01 olarak yükselttim fm radyo aktif oldu ve gayet temiz güzel çalışıyor.

Evet lütfen bilgilendirir misin? Bir de güncelleme gelen cihaz sahipleri hangi gsm operatörünü kullanıyor?
  • http://www.carbontesla.com/2014/09/download-b133sp01-kitkat-firmware-ascend-p7-l10-v100r001c00b133sp01/

xda sitesindede belirtilmiş bu update pc ye indirip dload klasörünü sdcard'a atıyoruz yerel güncellemeye girdiğinizde zaten yönleniyorsunuz ben yedekleme yapmadan filan kurdum en son herşey sağlamdı hasar yoktu..

aynı sitede B138SP01 var İTALYA için özel çıkmış o güncelleme EUROPE olanlar ilgilendiriyor bizi sanırım..

bu arada AVEA kullanıyorum teli G.G.den aldım.

@lazloo@alfa35

• XDA Forumlarında 133SP1 sürümü mevcut.
  • quote:

orginal firmware sürümünü B133SP01 olarak yükselttim fm radyo aktif oldu ve gayet temiz güzel çalışıyor.

b122 de guzel calisiyor aslinda. ne gibi farklr var b122 ile b133 arasinda radyo haric

• biraz daha zorlasam 6 saati bulacakmis belki de ekran kullanim suresi. (ekran 720p)

• quote:

http://www.carbontesla.com/2014/09/download-b133sp01-kitkat-firmware-ascend-p7-l10-v100r001c00b133sp01/

xda sitesindede belirtilmiş bu update pc ye indirip dload klasörünü sdcard'a atıyoruz yerel güncellemeye girdiğinizde zaten yönleniyorsunuz ben yedekleme yapmadan filan kurdum en son herşey sağlamdı hasar yoktu..

aynı sitede B138SP01 var İTALYA için özel çıkmış o güncelleme EUROPE olanlar ilgilendiriyor bizi sanırım..

bu arada AVEA kullanıyorum teli G.G.den aldım.

@lazloo@alfa35

Tamam,teşekkürler

• Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım zaman ilk önce ikinci el piyasasına bakıyorum.
    eğer 5-6 aylık bir cihazın ikinci el ilanları çok fazla ise memnuniyetsizlik olduğunu düşünüyorum.
    Şu an elimde Ascend Mate var.Pil,GPS,Bluetooth,Toplu Sms gönderme özellikleri mükemmel.
    Tek sevmediğim özelliği fotoğraf çekimi.Bu yüzden P7 almayı düşünmüştüm,
    fakat bu fiyat bence biraz yüksek.
    En uygun fiyatı bence 800-900.
    Ayrıca çift hatlı olmaması dezavantaj.
    Şu an elimde 899 TL'ye aldığım HP Slate 6 Voicetab var.
    Ve ascend Mate.
    Ascend Mate'i satıp;
    HTC M8
    Sony Z3 Compact
    veya
    Huawei P7 düşünmüştüm.
    HTC M8 fiyat farkları çok garip,aynı görünen ürünün kore malı???düşük fiyatlı.
    Bu olaydan epey tırstım.
    Ayrıca HTC'nin ultrpixel vs.vs gibi özellikleri beni rahatsız ediyor.
    Sony'nin su geçirmez olmasıda beni resmen rahatsız ediyor.
    P7'dende vazgeçmek üzereyim fiyatından dolayı...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.