Şimdi Ara

Huawei P8 Lige Güncelleme Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Cihazıma güncelleme gelmiyor daha dün telefonu almış olan arkadaşıma direk güncelleme geldi ama ben 20-25 gündür kullanıyorum hala b120 sürümündeyim forumda okuduğuma göre vodafone hat takınca telefonuna güncelleme gelen olmuş hattımda vodafone ama yok güncelleme. Yardım edebilirmisiniz ?
     Huawei P8 Lige Güncelleme Gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var kaç defa çağrı merkezini aradım imei verdim şikayetvar üzerinden bildirimde bulundular şu gün bu gün derken 1 ay oldu daha gelmedi kendim güncellemeye çalıştığımda da software install failed millet yurtdışında b190 sürümünü kullanırken biz şarj sorunu çözülsün diye güncelleme bekliyoruz.
  • Bende imei verdim 10 gün bekleyin dediler. Bekliyorum hala b120 deyim. Benim canımı sıkanda telefonu 2 gün önce Alan arkadaşım b150 ye geçti. Bize neden güncelleme gelmedi ? Başka bir konuda telefonu vodafone dan alanlara, vodafone romu yüklü olanlarda güncelleme geldiği söylemişti biri oda şarj sorununu düzeltmek içinmiş, genel ROM yüklü cihazlarda en son sürüm b120 diyorlar. Arkadaşımda vodafonedan aldı, bende vodafonedan aldım bana neden güncelleme gelmedi b120 sürümündeyim hala bir çözüm bulunması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.