Şimdi Ara

Huawei P9 inceleme videosu 'Çift Leica kameralı, fotoğraf uzmanı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei P9, fotoğraf meraklıları için bir çok yenilikçi teknolojiyi küçük ve zarif bir kasa sunuyor. Leica işbirliği ile üretilen çift kameralı telefon profesyonel fotoğraf makinesi etkisi yaratabiliyor. Detaylar bu videomuzda.

• Seslendiren Mesut Çevik'in abisi. Yanlış anlaşılma olmasın. Bu ses daha iyi oturmuş.

• Apple SE nin 2000 TL olduğu yerde 2500 bile verilir.
  • Mesut'un sesi hasta geliyor. Gecmis olsun Mesut Bey.

• mesut cevikin sesi gitmis robocop sesi gelmis

• Telefonda günlük kullanım senaryolarında işimize yaramayan ancak sentetik testler ve fan oy yarışmalarında kullanılacak özellikler eksik ancak geri kalan tüm senaryolar için şu ana kadar beni etkileyen birkaç telefondan biri. Tabi bunda fotoğrafla ilgilenmem ve bu aletin üstünde leica yazmasının da etkisi büyük. LEİCA telefon yapmış gibi, bu marka herhangi bir fotoğraf makinesini üstünde yazdığı anda zaten fiyatlar uçuşa geçiyor. Hiçbir zaman iki bin beş yüz lira bir telefona vermeyeceğim ama verecek varsa aranızda bu telefona verilebilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 7 Nisan 2016; 22:44:19 >
  • Bi S820 etmeyen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta 2'si 1'de yoktu. Hasta haliyle bile inceleme videosu helal olsun abime :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/2.2 diyaframa sahip kameralar üst seviyedeki rakipleri karşılaşsın bakalım bi.Ben yeni çıkan telefonların karşılaştırma videosu bekliyorum dh den yaparsanız çok güzel olur.

• Mükemmel olmuş

• Mesut Çevik'ten Serin Sesler.

• Bir ara videoda "çocuğunu bir daha görmek istiyorsan parayı merkez parkın ortasında ki çöp kovasına bırak, unutma polis yok yoksa bir daha çocuğunu göremezsin" tarzında bir söylem bekledim bea.
  • Açılıştaki ses.

Mesut Cevik olduguna emin misin diyesim var

• İşlemci dışında çok güzel olmuş birde vr deneyimi için 2k ekran olaydı iyiydi. 2000tl ye gelirse olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara izlemeyi bıraksam mi diye düşündüm. Yinede yılların hatri var katlandık bu sese :) Geçmiş ola

• o gpunun fhdye rahat yetmesi lazım , takilma atlama muhtemelen surucu uyumsuzluklari,yazilim optimizasyonundan kaynaklı olabilir.
    ikinci kameranın monokrom olmasının dusuk ısık performansını arttırdığı soyleniyor ,pratikte ne kadar doğru görücez ama 2500 ile is yapmaları cok zor.son donemde biraz artsada marka bilinirliği hala düşük huaweinin ,cok rekabetci fiyatlarla gelmemliler 2000 ustu insanlar tutmaz.
  • Abi neydi o ses tonu be :),kizlar dinlediyse emin ol asik falan olmuslardir yeminle :D

• O ses neydi öyle mesut cevigin nefesini yüzümde hissettim sanki oooo god dammit

• Geçen tek eksik gpu dedik fanboyu teki laf attı. Arkadaş gpunun kötü olduğunu bilmemek aptallık olur. andreno 530un 55k aldığı yerde s7 mali 880 mp12 37 alıyor. Bu telefon ise 13k alacak.Kısaca 820gpu en az 4 kat daha iyi p9daki gpudan. 2500tl ile gelsin nah satar. En fazla ederi 1249tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 7 Nisan 2016; 23:15:32 >
  • ahahahah merhaba mesut çevik

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.