Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Gündüz stok tükenirken iki tane almıştım. Şu an stok sorunu olmadığını görünce siparişimi iptal ettim. Burdan hepsiburadayı kınıyorum. O şekil stok bitince daha heyecanlı oluyor Stok bitince insanın yüzünde mutluluk oluyor, fırsatı yakaladım diye seviniyor:) Bu şekil hiç bir önemi yok. Beklemedeyim.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

mutlu oldum sorunun cozuldugu icin

hocam o takılma internete bağlı takılma. bazen benişm bilgisayarda da 8 çekirdek takılma oluyor. internet sağlacıdan kaynaklanan don ma. kayıtlı videolarda takılma olmaz.

alakası yok kardeşim opera kurdum.Aynı sitede sabun gibi kayıyor valla :)

cihaz wifi ağlarını seçiyor mu? kafasına göre kopma oluyor mu?

gps nasıl geç çalışma oluyor mu?

mikrofon kalitesi nasıl? ideos x5 gibi berbat mı?

• oha siparişi akşam geçtim, bugün hemen kargoya verilmiş. çok karlı bir alışveriş oldu
     Huawei U8850 Vision 299 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

oha siparişi akşam geçtim, bugün hemen kargoya verilmiş. çok karlı bir alışveriş oldu

Masayı güzel fiyata almışsın
    Güle güle kullan

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    ŞANSLISINIZ HOCAM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

hocam o takılma internete bağlı takılma. bazen benişm bilgisayarda da 8 çekirdek takılma oluyor. internet sağlacıdan kaynaklanan don ma. kayıtlı videolarda takılma olmaz.

wifi çekimi gayet iyi gps iyi değil onu söyleyeyim.uyduları çabuk bulamıyor.epey bekliyorsun.mikrofonu gayet iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

quote:

quote:

wifi çekimi gayet iyi gps iyi değil onu söyleyeyim.uyduları çabuk bulamıyor.epey bekliyorsun.mikrofonu gayet iyi

wifi kopma yapıyor mu? bazı ağlara huawei telefonlar bağlanmıyordu.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle kopma yok.ağ seçtiğini de görmedim.
  • Ben zamaninda hanima almistim 830 liraya ama bin pisman oldum. Bu fiyata ikinci el bir ideos x5 alin daha fazla memnun olursunuz. Wifi cekim gucu ve ses cikis gucu cok zayif. Bilginize...bu akiyor kayiyor diyen arkadaslar kendinizi mi kandiriyorsunuz. Fiyat cok iyi falan degil olmasi gereken fiyattir. Ayrica custom rom kurarim dusuncesi olanlarda yanasmasin zira ben cok aradim ama bulamadim. Nihayetinde polonya stok rom yukledim. Biraz daha rahat calisti. Bir arkadas 600 liraya iki kati performans veren cihaz yok demis. Aslinda dogru en basitinden gm discovery bunun 3 kati performans veriyor. Telefonu ne yaptim onu da soyleyeyim bir ideos x5 ile kafa kafaya degistirdim. Simdi telefona 830 vermis kuyruk acisindan boyle konusuyor diyenler olacaktir alakasi yok. Bilgilendirme amacli yaziyorum. Su anki fiyati alinabilirligini arttiriyor ama performans konusunda sıkıntılarıniz olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 30 Temmuz 2013; 11:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kusura bakma arkadaşım herkez senin gibi 1000-2000 tl lik telefonlar kullanacak kadar bütcesi yok.Kaldıki benim bahsettiğim durum bu fiyat aralığındaki telefonlar arasında ekran kalıtesi canlılığı gayet güzel olan bir telefon.2000 tl lik İPHONE 5 ekranı ile bu cihazın ekranının karşılaştırmakta akıl işi değil.

Bütçe konusuna birşey diyemem. Ancak 3.7" 256k renkli TN panelli ekrana güzel ve renkleri canlı demeniz çok subjektif olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

oha siparişi akşam geçtim, bugün hemen kargoya verilmiş. çok karlı bir alışveriş oldu

Güle güle kullan

aynen hocam, neredeyse telin yanında eşantiyon geldi. çünkü bu ayarda bir telefon için 450- 500 tl ayırmıştım zaten. 100 tl wp + 20 tl kırmızı kasa + 6 tl avantajix tadından yenmez

• nokianın giriş seviyesi telefonları bile bu fiyata satılıyorken. az paraya akıllı telefon isteyenler için bulunmaz fırsat. android gps wifi herşey var daha ne olsun.
  • Bursa'da world ile ortak alacak varsa nakit 250TL verebilirm.
  • Ben gördüğümü söylüyorum.Renkleri gayet canlı ve güzel
  • quote:

Hocam kesin konuşman yanlış çünkü modem seçiyor huawei senin modemle uyum sağladı diye diğer arkadaşlar wifi sorunu yaşamıyacak demek yanlış olur.

Huawei bir ilk yapmışsa bu tel ile bu sorunu aştıysa bilemem tabii. 2013 tabletlerinde bile wifi sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

Hocam kesin konuşman yanlış çünkü modem seçiyor huawei senin modemle uyum sağladı diye diğer arkadaşlar wifi sorunu yaşamıyacak demek yanlış olur.

Huawei bir ilk yapmışsa bu tel ile bu sorunu aştıysa bilemem tabii. 2013 tabletlerinde bile wifi sorunu var.

işyerinde 3 adet evde 1 adet modem var hepsinede bağlanıyorum.Daha ne dememi bekliyorsunuz.Kopma yaşamadım.
  • quote:

quote:

quote:

işyerinde 3 adet evde 1 adet modem var hepsinede bağlanıyorum.Daha ne dememi bekliyorsunuz.Kopma yaşamadım.

1 yıldır kullanıyorum aynısını ev, iş, cafe, otel, komşular :) vs. her yere bağlanıyor. daha öyle seçme, beğenememe, isyan etme, çemkirme, burun kıvırma gibi bir şeyle karşılaşmadım. tüm modemlerele barışık, tam diyalog. bana denk gelmemiştir o modemlereden biri belki, onuda bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

quote:

quote:

1 yıldır kullanıyorum aynısını ev, iş, cafe, otel, komşular :) vs. her yere bağlanıyor. daha öyle seçme, beğenememe, isyan etme, çemkirme, burun kıvırma gibi bir şeyle karşılaşmadım. tüm modemlerele barışık, tam diyalog. bana denk gelmemiştir o modemlereden biri belki, onuda bilemem.

• HB Telefon teslimatı için 4 gün yazmış, teslimat yapılırsa pazar gününe kadar 250TL nakite bana yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Güle güle kullan

aynen hocam, neredeyse telin yanında eşantiyon geldi. çünkü bu ayarda bir telefon için 450- 500 tl ayırmıştım zaten. 100 tl wp + 20 tl kırmızı kasa + 6 tl avantajix tadından yenmez

telefonu da mı vermişler korgoya,sanmıyorum vereceklerini daha

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.