Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam kardeşim sen git istediğini al biz bunu alıyoruz bugün bu cihazı yüzlerce kişi aldı onların hepsi enayi en iyi sen biliyorsun sen git en iyisini kullan. Kendin alıntı yapıp ondan sonra bana alıntı yaptın diyorsun, bir daha da bana alıntı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaşlar galaxy s5660 kullanıyorum sizce almaya değer mi

kesinlikle deger s5660in rami dusuk kamera dusuk islemci dusuk cozunurluk dusuk on kamera yok daha sayayim mi ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sadece kamerası değil .

Markasından tut , ramine . Raminden tut , işletim sistemine . İşletim sisteminden tut , ekran kalitesine . Ekran kalitesinden tut , kamerasına . Kamerasından tut , pardon tutacak yer kalmadı .

Hayırlı olsun cihazınız o halde . Öyle alıntı yaparsan böyle cevabı hakedersin .

300 yerine 600 diyen arkadaslar bi zahmet 300 tl leri hazirlasinlar, 600 luk alalim hep birlikte. 600 veren de bir zahmet 1000 lira daha koyup s4 filan alsin, fakirligin luzumu yok..
  • alimakkaya A kullanıcısına yanıt
    Günde 1 paket sigara içen , ayda 300 lira benzin harcayan adamlar gelmiş burada fakir edebiyatı yapıyor .

Az yiyin mantıklı iş yapın .

Ben 12 yaşındayım , gerçekten param yok diyorsanız o halde durum değişir . Daha iyisine ihtiyacım yok lafıda kesinlikle bahane değil . İhtiyaç işi değil bu . Daha stabiline , sorunsuzuna herkesin ihtiyacı vardır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Temmuz 2013; 0:28:30 >
  • bu özelliklerde olan ,bu cihazın denginde farklı markalardaki ikinci el cihazlara bile 300-350 lira istiyorlar... bu cihaz en azından sıfır , garantili , stabil cihaz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

Benim 5 sene önce aldığın n93i bunun 10 katı falan daha iyi video çekiyordu . Kamera resmen çöp

Arkadaşımda n79 var. İkinci elinde 75 lira veriyorlar . Bundan her yönüyle kaliteli

İlla android alacağız diyede bu kadar düşük özellikli sadece adı android olan bir cihaz alınmamalı . Zaten 2.3.5 ' e artık ne program var ne oyun . Yavaş yavaş bütün destek çekiliyor

300 değilde 600 verin en azından daha düzgün cihaz alın . Hiçbirşey yapamıyorsanız 600 ' e gidip temiz ikinci el s2 alın . Custom romlarla android 4.2.2 yüklersiniz . Bununla kıyaslanmayacak derecede kaliteli bir android telefonunuz olur .

sizin n93 video cekimi icin yapilmis baska ozelligi yoktur.S3 BİLE İYİ CEKMEZKEN NEDİR HUAWEİDEN FULL HD VİDEO BEKLENTİLERİ İYİ CEKİM İSTİYORSAN KAMERA FOTOGRAF MAKİNESİ ALACAKSİN

• quote:

quote:

Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

http://www.youtube.com/watch?v=kKuw7deqxZk

Benim 5 sene önce aldığın n93i bunun 10 katı falan daha iyi video çekiyordu . Kamera resmen çöp

Arkadaşımda n79 var. İkinci elinde 75 lira veriyorlar . Bundan her yönüyle kaliteli

İlla android alacağız diyede bu kadar düşük özellikli sadece adı android olan bir cihaz alınmamalı . Zaten 2.3.5 ' e artık ne program var ne oyun . Yavaş yavaş bütün destek çekiliyor

300 değilde 600 verin en azından daha düzgün cihaz alın . Hiçbirşey yapamıyorsanız 600 ' e gidip temiz ikinci el s2 alın . Custom romlarla android 4.2.2 yüklersiniz . Bununla kıyaslanmayacak derecede kaliteli bir android telefonunuz olur .

Cahillik fışkırıyor yorumdan, bukadarda olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=kKuw7deqxZk

Cahillik fışkırıyor yorumdan, bukadarda olmaz.

cahillik ne kelime zenginlik fiskiriyor s2 1500du ne zaman 600'e indi. :) neyse surda 4gun icinde hersey belli olacak

• 50 tl lık cekım var 250 ye gelcek bana aynı anda cola cola sıfresı de kullanabılır mıyım
  • Arkadaslar huawei u 8850'de java flash destegi var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Arkadaslar huawei u 8850'de java flash destegi var mi ?

Java var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 30 Temmuz 2013; 1:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Java var, Flash Yok

hangi telefonda var

• quote:

quote:

quote:

Java var, Flash Yok

hangi telefonda var

http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/huawei/u8850-vision-p77062358/

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

50 tl lık cekım var 250 ye gelcek bana aynı anda cola cola sıfresı de kullanabılır mıyım

50 Tl'lik çek nerden buldunuz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Fiyat 250 liraya kadar düşmüş, çok hoş bir telefon. Bu telefonu alıp, kullananlardan yorum alabilir miyim ?

2 adet alım için mi konuşuyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Java var, Flash Yok

hangi telefonda var

http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/huawei/u8850-vision-p77062358/

fiyatlar ne kadar yuksek

• Ben de 1 adet sipariş vermiş bulunuyorum.

1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor
    Tahmini kargoya veriliş tarihi: 02.08.2013

İhtiyacım olan diğer ürünleri de piyasaya göre uygun fiyatlarla seçip sepeti 500'e tamamladım. Kampanyadan gelecek 100 TL ile telefon bayağı uyguna gelmiş olacak.

Umarım telefonun performansı konusunda hayal kırıklığına uğramam. Gerçi beklentilerim çok üst düzey değil ama ...

Aması çok da "ne ka para o ka köfte" gerçeğini de unutmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Fiyat 250 liraya kadar düşmüş, çok hoş bir telefon. Bu telefonu alıp, kullananlardan yorum alabilir miyim ?

Hayır, indirimde şuanda 5 gün boyunca 253,38 TL
  • quote:

quote:

quote:

KDV Dahil : 298,99 TL

• quote:

quote:

quote:

+KDV
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.