Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun bu telefonu kimler siparis verdi siparis verdim yazmaniz yeterli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama aldık bi tane hayırlısı bakalım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Bir telefondan ne beklediğinize bağlı. Ben 512 mb ram içeren androidli cihazımda oyun oynamak haricinde her şeyi yapıyorum. Zaten oyunla da aram yok pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

hadi hayırlısı bakalım ideos x5 telefonum vardı 2 sene oldu garantisi bitti. İdeos x5 i satıp bunu alacağım. alacak arkadaşlara telefon gayet güzel heleki bu fiyata gerçekten kaçmaz.

cozunurlugu nasil acaba pikselleri sayiliyor mu ? bir arkadasta kamerasi 5mp ama 5mp kalitesinde cekmiyor demisti dogrumudur flash isigi guclu mu acaba cevap vermeniz dilegiyle tesekkurler.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Bir telefondan ne beklediğinize bağlı. Ben 512 mb ram içeren androidli cihazımda oyun oynamak haricinde her şeyi yapıyorum. Zaten oyunla da aram yok pek.

512 mb rami olmayan telefonlar cop olmuyorda bu mu cop.....ozellikleri fiyatina gore bence mukemmel

• Ben de aldım bir tane heyecanla bekliyorum. Sadece internete girmek için maksimum 4 inch bir alete ihtiyacım vardı. Daha büyüklerini tek elle kullanamıyorum maalesef. Fiyatı çok iyi, oyun oynamayacağım için özellikleri yeter bana. Ekranı da sorun değil çünkü daha büyük ekrana ihtiyacım olursa internetini paylaşıp tabletten girerim nete. Gelince deneyip yorumumu paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Hem akıllı telefonum olsun, hemde ucuz kaliteli birşey olsun diyenler için birebir. f/p ürünü tam

1ghz işlemci ve 512 mb ram çok fazla özellik kullanmayacak kişiler için yeterli olacaktır.

Ancak çok fazla bir beklentiniz olmasın telefondan. daha iyisine bakan gm discovery 'e baksın. ancak daha pahalı...

kardes samsung gio ace'den daha iyi oldugu kesin samsung'un cogu modeli yavas donuyor rehberi 1saatte aciliyor.

Evet yakın bir arkadaşımda samsung ace vardı. Sürekli ön bellek dolu hatası alıyordu. Bu yüzden program kurmak işkence olmuştu çocuğa.Birini silip diğerini kuruyordu.

Ancak bütçesi elverenler ve aldım mı 3-4 sene kullanayım diyenler gm discovery modelini mutlaka incelesinler.

Ancak bu telefon bu paraya rakipsiz sayılır. Abimde S4 almadan önce huawei ideos X5 vardı. Bol bol kurcalamıştım, huawei sağlam telefon yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

arkadaşlar daha oncede smart tab da yasadık
    kamupanya sattı once kacırdım
    sonra 50 lıra fazlasına hb sattı aldım

ıkı fırmanın urunlerıde ıyı kullanılabılır durumda
    fakat teshır outlet vs urunlerdı

beklentinizi yüksek tutmayın

hb bunu hep yapıyor

olurmu üstadım ben kamupanyadan 11 adet, Hepsiburada'dan 16 adet aldım bir tane teşhir çıkmadı. Hepsinide satarken açıp kontrol edip verdim alan kişinin yanında.
    Bir tane bile üzerinde en ufak el izi bile olan ürün çıkmadı.
    Şu an birini çocuk kullanıyor kaç kere düşmesine rağmen en ufak bir sorun yaşamadım. Hakikaten taş gibi tablet çıktı..
    Fiyatına oranla 300 TL mükemmel fiyattı, 250TL den bahsetmiyorum bile.
    Şu an olsun yine 300TL den millet kapışır..

• Orta halli bi telefon için bence yüksek fiyat. Ama çek mek puan vs. ile uyguna gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

ben kullanıyordum geçen hafta 300e sattım 1 yıllık kvk şahane telefon her işimi görüyordu kamerası tam 5 değil onun dışında 1ghz hakkını veren bir cihaz sattığıma çok pişman olmuştum ama neyseki satmışım:)

senden alan adam inşallah konuyu görmez

yok ya benim öğrencilerdendi hocanın telefonunu aldım diye hava atmak için aldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Orta halli bi telefon için bence yüksek fiyat. Ama çek mek puan vs. ile uyguna gelir.

1.500tl vermiyoruz kardes 300tl ya 1500 versek 2sene sonra 600tl daha fazla zarar bu telefonun 2.elini 300tlye veriyorlar yanlis yonlendirmeyiniz.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 29 Temmuz 2013; 23:12:53 >
  • Arkadaşlar galaxy s5660 kullanıyorum sizce almaya değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

1 Ylıdır kullanıyorum. bu fiyata kaçmaz kesinlikle. bitmezse gözü kapalı alın. herhangi bir olumsuz yanını görmedim. her işimi rahatlıkla görüyor. daha donma vs. yapmışlığı vaki değil.

kac uygulama yuklu sizde hafiza tam kapasite dolu oldugunda da donmuyor mu ?

bir dünya oyun var, alışveriş uygulamaları vs. var. 8 gb hafıza kartı takılı. sosyal medya uygulamları var kulanıyorum sürekli. daha hiç mi hiç donmadı. samsung galaxy ace ile karşılaştırabilirim ki, buna göre bu telefonun fiyatının 800-900 tl olması gerekirdi.

galaxy ace kadar kötü bile telefon yok 240p çekiyor bu en azında 720 p çekiyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

Benim 5 sene önce aldığın n93i bunun 10 katı falan daha iyi video çekiyordu . Kamera resmen çöp

Arkadaşımda n79 var. İkinci elinde 75 lira veriyorlar . Bundan her yönüyle kaliteli

İlla android alacağız diyede bu kadar düşük özellikli sadece adı android olan bir cihaz alınmamalı . Zaten 2.3.5 ' e artık ne program var ne oyun . Yavaş yavaş bütün destek çekiliyor

300 değilde 600 verin en azından daha düzgün cihaz alın . Hiçbirşey yapamıyorsanız 600 ' e gidip temiz ikinci el s2 alın . Custom romlarla android 4.2.2 yüklersiniz . Bununla kıyaslanmayacak derecede kaliteli bir android telefonunuz olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Temmuz 2013; 23:47:00 >

• Huawei almayın :)
  • Yeter artık bu yorumları görmekten bıktık biz 300 veriyoruz sen bize 600 ver diyorsun, piyasada 600 e satılan sıfır ve distribütör garantili hiçbir telefon bundan iki kat daha üstün bir performansa sahip değil şu an boşuna konuşmayın bence. Kamerası çöpse çöp fotoğrafçılık yapmak için almıyorum sadece zaruret halinde kullanmak için kamera lazım bana ve bu kamera da oldukça yeterli bunun için.
  • Sadece kamerası değil .

Markasından tut , ramine . Raminden tut , işletim sistemine . İşletim sisteminden tut , ekran kalitesine . Ekran kalitesinden tut , kamerasına . Kamerasından tut , pardon tutacak yer kalmadı .

Hayırlı olsun cihazınız o halde . Öyle alıntı yaparsan böyle cevabı hakedersin .
  • Fiyat 250 liraya kadar düşmüş, çok hoş bir telefon. Bu telefonu alıp, kullananlardan yorum alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

mutlu oldum sorunun cozuldugu icin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.