Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

Ben de gaza gelip aldım ama 1 gb yeterli mi ? Oyun filan kurulmaz buna sanırım.Hafıza kartına kurulmuyor değil mi ?

1GB asla yetmez
    Hafıza kartına kurulum için nasıl bir engeli var?
  • Yanında 4 gb hafıza kartı geliyor.En azından ben aldığımda öyleydi.7 ay önce
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Niye olması arkadaşım ne kadar hep banacı konuşuyorsunuz.Sen konuşmassın ben konuşurum o konuşmaz bu konuşur.Sonuçta ihtiyaç meselesi herkezde internet mi var anlamadın gitti.Sadece bu şebeke üzerinden konuşma yok diye android cihaz almayan insanlar var
  • 2 sene kullanır sonra bakarım bişeyler maksadıyla aldım bende..
  • Cihaz sende var mı? Net performansı nasıl?
  • 50 tl de bonusum var hb de zor duruyom yav alsak mı ki? telefonum da eski
  • evet kullanıyorum.Cihazın internet hızı gayet iyi fakat internet sayfalarında olaşırken arada sırada olsa bir takılmalar olmuyor değil.Ama genel olarak hız iyi hele bu fiyata süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

evet kullanıyorum.Cihazın internet hızı gayet iyi fakat internet sayfalarında olaşırken arada sırada olsa bir takılmalar olmuyor değil.Ama genel olarak hız iyi hele bu fiyata süper.

Böyle bir kullanıcı yorumu üzerine hala kararsızlar varsa kaçırmasınlar.
  • fiat daha eski modelinden daha ucuz. ben şuan bunu kullanıyorum.http://www.teknosa.com/urunler/145011504/general-mobile-ultimate-slim-black-akilli-telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

evet kullanıyorum.Cihazın internet hızı gayet iyi fakat internet sayfalarında olaşırken arada sırada olsa bir takılmalar olmuyor değil.Ama genel olarak hız iyi hele bu fiyata süper.

opera mini kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

buna alternatif o fiyatlar htc explorerda var

kardes htc explorer 90mb hafizasi var 3.15 mp goruntulu gorusme yok ekran cozunurlugu dusuk nasil bu telefonu tavsiye ediyorsunuz.

• Niyetimde discovery veya s2 vardı. Şimdi bu araya girdi kafa karıştı.
    Bilgi için teşekkürler.
  • Sabah burada konu yokken 2 adet almışttım zaten az öncede dayanamayıp 2 adet daha aldım 2 sinin sahibi bellide bunlarıda 2. telefon yaparız artık bakalım stok işi çok uzun sürmez inşallah wp nelere kadirsin
  • aynen bende sizin durumunuzdaydım... aldım kurtuldum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Niyetimde discovery veya s2 vardı. Şimdi bu araya girdi kafa karıştı.
    Bilgi için teşekkürler.

bu ancak ucuz diye kafa karıştırı. diğer ikisi ile kesinlikle başka bir yönden mukayese edilemez.
  • @SPaCeLoRD
    Zaten fiyat bakımından girdi araya. Yoksa kıyas bakımından üstün tarafı olsa olsa metal kasası olur sanırım.
    @wehby
    Hayırlı olsun. Bende mi öyle yapsam.
  • Huawei'nin bence en büyük sıkıntılarından biri Wifi sorunu her modelin var hemen,hemen çok modem seçiyor problem oluyor..
  • Bende Huawei ideos x5 var.Bu telefonla hemen hemen aynı özelliklere sahip.
    Kendiminkinden bahsedeyim.
    Halen modern combat 4,Gangstar vegas ,NFS Most wanted,Gta vice city gibi oyunları akıcı şekilde oynayabiliyorum.Ama tabiki S2 deki performansı vermiyor.
    Ram sıkıntılı biraz.Eğer oyun için alıyorsanız ramden çok canınız yanar.
    Bu telefon ancak sosyal medya uygulamarını kullanmak(Whats upp,Facebook,twitter v.s) .nette dolaşmak için alınabilir.
    Ha şunuda belirteyim yukarıda belirttiğim oyunlardaki akıcılığı costum romlar ve o.c ile sağladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Huawei'nin bence en büyük sıkıntılarından biri Wifi sorunu her modelin var hemen,hemen çok modem seçiyor problem oluyor..

wifi ozelligi fenalik getiriyor adama, 2 senedir huawei kullaniyorum tek kotu yani bu. onun haricinde yerlere de dusse vsvs tas gibi f/p urunu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.