Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GR1907

Huawei'nin bence en büyük sıkıntılarından biri Wifi sorunu her modelin var hemen,hemen çok modem seçiyor problem oluyor..

Aynen katılıyorum +Alacak arkadaşlar Huawei den yazılım desteği beklemeyin.Anca Babayı alırsınız
  • quote:

Huawei'nin bence en büyük sıkıntılarından biri Wifi sorunu her modelin var hemen,hemen çok modem seçiyor problem oluyor..

kardes bu sorunu samsungtada yasadim sorunun cozumu wifi uygulamasi indirmek suan sorunsuz calisiyor eskiden hic girmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 29 Temmuz 2013; 19:02:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

wifi ozelligi fenalik getiriyor adama, 2 senedir huawei kullaniyorum tek kotu yani bu. onun haricinde yerlere de dusse vsvs tas gibi f/p urunu.

google play wifi baglanti yoneticisi yazin indirin sonucunuda bildirin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

Donetsk' e benzettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Saat önce TİM de 600 den satıldığını gördüm fiyat oldukça iyi
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hiç gitmedim:)
  • Bu da benchmark testi videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Niye olması arkadaşım ne kadar hep banacı konuşuyorsunuz.Sen konuşmassın ben konuşurum o konuşmaz bu konuşur.Sonuçta ihtiyaç meselesi herkezde internet mi var anlamadın gitti.Sadece bu şebeke üzerinden konuşma yok diye android cihaz almayan insanlar var

android akilli telefon aliyorsaniz internetinizde olacak o zaman almayin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 29 Temmuz 2013; 19:11:04 >
  • I think you need to select general mobile planet,it's more useful and average of 350 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

bu telefon acaba donuyor mu

Bu özelliklerle donmaması biraz zor.. Ama Android 2.3.5 ve 2.3.6 bu donanımın az kasması için en ideal sürüm ve onu kullanıyorlar zaten..

Basit oyunlar ve browser'ı mobil kullanırken pek sorun yaratmaz. Ama ürün tanıtımında yazdığı gibi Gameloft oyunlarını yükleyip oynamaya çalışırsanız fitil olabilirsiniz Gameloft oyunları bu telefonda ne alaka onu da anlamış değilim,reklam kokan hareketler bunlar...

Yine de Samsung'un bu donanımdaki telefonlarını çok daha pahalı sattığını düşünürsek fiyatına göre alınabilir duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutex

I think you need to select general mobile planet,it's more useful and average of 350 tl.

1-) Türk olduğun halde Türk forumunda neden ingilizce yazıyorsun?

2-) GM Planet'in bu telefondan üstünlüğü ne ki 350 TL'ye onu öneriyorsun...? O saçma ekranıyla useful falan değil..
  • quote:

quote:

quote:

wifi ozelligi fenalik getiriyor adama, 2 senedir huawei kullaniyorum tek kotu yani bu. onun haricinde yerlere de dusse vsvs tas gibi f/p urunu.

rehberimi falan istemiyo di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

299 TL'ye normal satışa geçtiler.Bu nasıl iştir ya milleti gazamı getirdiler.Nedir.

Adamlar kuyuya taşı attı bizde yedik. Worldün son gününe de getirdiler ki. Herkes saldırsın. Stok bitti hala ürün satışa devam. Koşulsuz iade kısmına güvendim bakmam gözünün yaşına.

World' ün son günü 31 Temmuz ve o gün popüler bir telefonda büyük bir vurgun olacak

discoveryde diyorsun. inşallah da zor gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

buna alternatif o fiyatlar htc explorerda var

kardes htc explorer 90mb hafizasi var 3.15 mp goruntulu gorusme yok ekran cozunurlugu dusuk nasil bu telefonu tavsiye ediyorsunuz.

hocam o fiyat araliginda demek istemistim f\p olarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

rehberimi falan istemiyo di mi

bilmiyorum kardes

• Hem akıllı telefonum olsun, hemde ucuz kaliteli birşey olsun diyenler için birebir. f/p ürünü tam

1ghz işlemci ve 512 mb ram çok fazla özellik kullanmayacak kişiler için yeterli olacaktır.

Ancak çok fazla bir beklentiniz olmasın telefondan. daha iyisine bakan gm discovery 'e baksın. ancak daha pahalı...
  • Ben de havaleli olarak aldım, duruma göre ödemeyi yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Hem akıllı telefonum olsun, hemde ucuz kaliteli birşey olsun diyenler için birebir. f/p ürünü tam

1ghz işlemci ve 512 mb ram çok fazla özellik kullanmayacak kişiler için yeterli olacaktır.

Ancak çok fazla bir beklentiniz olmasın telefondan. daha iyisine bakan gm discovery 'e baksın. ancak daha pahalı...

kardes samsung gio ace'den daha iyi oldugu kesin samsung'un cogu modeli yavas donuyor rehberi 1saatte aciliyor.

• hadi hayırlısı bakalım ideos x5 telefonum vardı 2 sene oldu garantisi bitti. İdeos x5 i satıp bunu alacağım. alacak arkadaşlara telefon gayet güzel heleki bu fiyata gerçekten kaçmaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.