Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

quote:

Fiyat 250 liraya kadar düşmüş, çok hoş bir telefon. Bu telefonu alıp, kullananlardan yorum alabilir miyim ?

2 adet alım için mi konuşuyorsunuz?

Hayır, indirimde şuanda 5 gün boyunca 253,38 TL

KDV Dahil : 298,99 TL

Yanlış bakıyorsun kardeş. Normali yazdığın gibi. Benim verdiğim fiyat 5 gün için geçerli. Yanında KDV dahilde yazıyor.

• Nerede yazıyor sizin verdiğiniz KDV dahil olan fiyat?
  • Fiyat : 711,02 TL +KDV

İndirimli : 253,38 TL +KDV
    Son 5 Gün!

KAZANCINIZ
    %64 | 540,02 TL

KDV Dahil : 298,99 TL | Peşin fiyatına 6 x 49,83 TL

Neye baktığınız değil, nasıl baktığınız önemlidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat 250 liraya kadar düşmüş, çok hoş bir telefon. Bu telefonu alıp, kullananlardan yorum alabilir miyim ?

2 adet alım için mi konuşuyorsunuz?

Hayır, indirimde şuanda 5 gün boyunca 253,38 TL

KDV Dahil : 298,99 TL

Yanlış bakıyorsun kardeş. Normali yazdığın gibi. Benim verdiğim fiyat 5 gün için geçerli. Yanında KDV dahilde yazıyor.

Keşke onun baktığı doğru olsaydı da bir tane de 253 TL' den sipariş verseydik

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir soru soracağım arkadaşlar...Cehaletimi mazur görün...Benim telefonum basit telefonlardan...Şimdiye dek de hiç telefondan internete bağlanmadım...
    Sorum şu...Bu telefonu alırsam elimdeki hattı internete açtırmadan,sokaklardaki bedava internetlerden bağlanabilir miyim?

Radyo gibi internet yok hocam sokaklarda. Kafe vb. yerlerde modemler oluyor, onlara bağlanıyorsun. Onlar da genelde şifreli oluyor, bi gidip çaylarını içmek zorundasın şifreyi almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Cihazın kamerası ile alakalı şu videoyu buldum, fiyatına göre benim için yeterli bir video çekimi var.(izlerken 720 yapmayı unutmayın sonra bu ne biçim görüntü demeyin)

Benim 5 sene önce aldığın n93i bunun 10 katı falan daha iyi video çekiyordu . Kamera resmen çöp

Arkadaşımda n79 var. İkinci elinde 75 lira veriyorlar . Bundan her yönüyle kaliteli

İlla android alacağız diyede bu kadar düşük özellikli sadece adı android olan bir cihaz alınmamalı . Zaten 2.3.5 ' e artık ne program var ne oyun . Yavaş yavaş bütün destek çekiliyor

300 değilde 600 verin en azından daha düzgün cihaz alın . Hiçbirşey yapamıyorsanız 600 ' e gidip temiz ikinci el s2 alın . Custom romlarla android 4.2.2 yüklersiniz . Bununla kıyaslanmayacak derecede kaliteli bir android telefonunuz olur .

1-o android sürümü 2.3.5 değil .5 üreticinin güncelleme versiyonu.
    2-desteğin falan çekildiği yok ki zaten destek verme-vermeme gibi bir durum yok
    3-programlarda oyunlarda nadiren desteklenemiyor diyor(o da çöp olanlarda popüler-çok kullanılanlar destekliyor)
    4-300 değilde 600 diyorsunuz 300x2=600 300liraya telefon alacak adama yazılması çok mantıksız
    5-600 verecekse gider gm discovery alır s2 sahipleri ikinci elde s3 den bile iyi telefon diye iyice gaza gelmiş bir şekilde pahalı satıyorlar
    6-adam gider rom atar olu 4.2 ki benzer özellikte cihazım var(htc desire) kaldırıyor
    7-n93 dediğin telefon kamera hibriti cihaz tabi daha iyi çekecek

300 liraya android telefon arkadaşlar oyun gibi bir amacınız yoksa rahatça alınabilir.

• Gündüz stok tükenirken iki tane almıştım. Şu an stok sorunu olmadığını görünce siparişimi iptal ettim. Burdan hepsiburadayı kınıyorum. O şekil stok bitince daha heyecanlı oluyor Stok bitince insanın yüzünde mutluluk oluyor, fırsatı yakaladım diye seviniyor:) Bu şekil hiç bir önemi yok. Beklemedeyim.
  • quote:

Sadece kamerası değil .

Markasından tut , ramine . Raminden tut , işletim sistemine . İşletim sisteminden tut , ekran kalitesine . Ekran kalitesinden tut , kamerasına . Kamerasından tut , pardon tutacak yer kalmadı .

Hayırlı olsun cihazınız o halde . Öyle alıntı yaparsan böyle cevabı hakedersin .

600'e diyeceğin telefon Discovery olur ki onun markasını da beğenmezsin sen. Ace 2 var alternatif 2 katını hak etmez aradaki fark hiç bir şekilde. Galaxy W var benzer donanımlı 600den aşağı bulmanın imkanı yok. Boş konuşuyorsun.
  • telefondaki işletim sistemi işlemci ve ram üçlüsü oldukça yeterli. çok ağır oyun oynamadığınız sürece yarı yolda bırakmaz. kullanmayanlar konuşmasın lütfen. 512mb ram bile çoğu şeyde yeterli. daha aşağısı olmaz ama. sınır 512. illa 1 2 gb ram olacak diye şart yok.

ben uzun süre 512 mb ram 800 mhz tek çekirdek huawei kullandım gayette hızlıydı, takılma donma yoktu. ekranıda gayet güzel oluyor huawei lerin pixel sayılma gibi durum yok ppi oranı gayet yüksek.

ama işte huawei e özgü bazı sorunları var inşallah bu telefonda yoktur.
  • tam bir fp fiyat özellikler marka muhteşem ! telefonum var ama alsam mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Bir telefondan ne beklediğinize bağlı. Ben 512 mb ram içeren androidli cihazımda oyun oynamak haricinde her şeyi yapıyorum. Zaten oyunla da aram yok pek.

Galaxy s2 4.1.2 yüklü ve birşey yapmazken kullanılan ram 600 mb civarı
    Galaxy s3 4.1.2 yüklü ve birşey yapmazken kullanılan ram 650 mb civarı
    Htc One 4.2.2 yüklüyken kullanılan ram hiçbirşey yapmazken 800 mb civarı .

Galaxy y 2.3.5 yüklü boştayken ram kullanımı 260 mb civarı

2.3.5 ' in yukarsı için ramin yetmesi zaten imkansız . Bu işletim sistemi için ram yeterli fakat , bu 2.3.5'e artık winat bile yüklenilmiyor. Store'daki birçok uygulama , oyun android 4 ve üstünü istiyor yavaş yavaş .

Bakarsın 1 sene sonra facebook , twitter güncellemeleri 2.3.5 ' e gelmez . Whatsapp android 4.x.x store'unda güncelleme alıp saydam temalı versiyona geçiş yapmışken , android 2.3.5 ' e tam 1.5 ay sonra geldi ve 4.x.x'e verilen versiyonun yarısı özelliğindeydi . Geçişleri bile kısılmıştı .

Gerisi alanlara kalmış . Bu işletim sistemi ve bu donanımdan hiçbirşey beklemeyin . Sadece adı android .

Htc One'a Samsung remote programını store'dan bulup kumandayı yüklemişken ,
    2.3.5 sürümlü Galaxy W ' nin store ' unda samsung'un kumanda programını bulamadım . Maalesef koymamışlar .

Bunun üzerine söz söylemeye gerek yok sanırım . Androidden , androide fark olduğunu bilmeyen aynı özellikleri kullandığını sanan insanlar var aramızda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Temmuz 2013; 6:28:39 >

• Ben worldcard ile alışveriş yapacağım. Kargo bana ait 250 tl ye yollayabilirim. Fatura alan kişinin adına olacak. Fatura içerisinde benim diğer ürünlerde olabilir. Önce ürün sonra ödemeyi kabul ediyorum. Yeni üye erler hariç. PM atarsanız diğer kişileri meşgul etmemiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Nerden biliyorsun hocam ekran kalitesinin iyi olmadığını ?Ben kullanıyorum bu güne kadar kuyllandığım telefonların içinde ekran kalitesi en canlı en güzel ekranlı cihaz.

Demekki hayatınızda hiç adam akıllı bir telefon kullanmamışsınız.
  • Kusura bakma arkadaşım herkez senin gibi 1000-2000 tl lik telefonlar kullanacak kadar bütcesi yok.Kaldıki benim bahsettiğim durum bu fiyat aralığındaki telefonlar arasında ekran kalıtesi canlılığı gayet güzel olan bir telefon.2000 tl lik İPHONE 5 ekranı ile bu cihazın ekranının karşılaştırmakta akıl işi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

mutlu oldum sorunun cozuldugu icin

hocam o takılma internete bağlı takılma. bazen benişm bilgisayarda da 8 çekirdek takılma oluyor. internet sağlacıdan kaynaklanan don ma. kayıtlı videolarda takılma olmaz.
  • quote:

Kusura bakma arkadaşım herkez senin gibi 1000-2000 tl lik telefonlar kullanacak kadar bütcesi yok.Kaldıki benim bahsettiğim durum bu fiyat aralığındaki telefonlar arasında ekran kalıtesi canlılığı gayet güzel olan bir telefon.2000 tl lik İPHONE 5 ekranı ile bu cihazın ekranının karşılaştırmakta akıl işi değil.

çok doğru. İPHONE 5 ile karşılaştırmaya kalkanlar cahillik yapar. arada fark olacak tabi. biz fiat perfomans aralığında en iyisi Huawei U8850 Vision diyoruz. İPHONE 5 ile karşılaştıranlar hava atmak için diyorlar. İPHONE 5 alamayanlar ne yapacak. arada 10 katı fiat farkı var. o fiat farkını nasıl eşitlyecek analamadım.
    arkadaşım boşverin İPHONE 5 ile karşılaştıranlara.
  • Hızlı gönderi bitmiş galiba . 5 gün diyor kargo süresi
  • quote:

Günde 1 paket sigara içen , ayda 300 lira benzin harcayan adamlar gelmiş burada fakir edebiyatı yapıyor .

Az yiyin mantıklı iş yapın .

Ben 12 yaşındayım , gerçekten param yok diyorsanız o halde durum değişir . Daha iyisine ihtiyacım yok lafıda kesinlikle bahane değil . İhtiyaç işi değil bu . Daha stabiline , sorunsuzuna herkesin ihtiyacı vardır .

Omrum boyunca agzima sigara koymadim (35 yil) , bireysel tasima yerine de toplu tasimayi tercih ederim. 300 TL lik benzin ile onlarca insanin ihtiyaci karsilanabilecekken niye bir veya iki kisinin karsilansin? dunyamiz bizim ac gozlulugumuzu tatmin etmekle mukellef mi?

aynen, az ye mantikli is yap. para olup olmamasi ile ilgili bir durum degil bu. 300 tl yerine 350 tl lik su urunu degerlendirebilirsin demiyorsun, onu almayin 600 verin daha iyisini alin, salak misiniz tavri sergiliyorsun, ki kimse boyle yaklasim sergileyen birisini ciddiye almaz.

tam aksine, bu tamamen ve sadece ihtiyac isi. telefonu statu kazanmak icin almiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

O kadar rahatsız edecek kadar takılma değil arada bir bazen bu arada öneri için teşekkürler gerçekten opera yukledim süpermiş daha önce keske opera yükleseydim.

mutlu oldum sorunun cozuldugu icin

hocam o takılma internete bağlı takılma. bazen benişm bilgisayarda da 8 çekirdek takılma oluyor. internet sağlacıdan kaynaklanan don ma. kayıtlı videolarda takılma olmaz.

alakası yok kardeşim opera kurdum.Aynı sitede sabun gibi kayıyor valla :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.