Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wehby

açık gri olandan aldım bakalım hayırlısı... 20 liralık cola çeki ile 285 liraya maloldu herşey dahil...

hangi cola çek veriyor hocam?
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    coca cola da 2 adet kapak ile 20 liralık çek veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Nerden biliyorsun hocam ekran kalitesinin iyi olmadığını ?Ben kullanıyorum bu güne kadar kuyllandığım telefonların içinde ekran kalitesi en canlı en güzel ekranlı cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

inanılmaz fiyat ben kullanıyorum güzel cihaz sadece sesi çok az çıkıyor.

android marketteki ses yükseltme proğramını denedinizmi?
  • ben kullanıyordum geçen hafta 300e sattım 1 yıllık kvk şahane telefon her işimi görüyordu kamerası tam 5 değil onun dışında 1ghz hakkını veren bir cihaz sattığıma çok pişman olmuştum ama neyseki satmışım:)
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    o yükseltiyor evet ama radyoda melesef işe yaramıyor.Cihazın diğer kötü yanı root yapılamıyor.
  • Bir soru soracağım arkadaşlar...Cehaletimi mazur görün...Benim telefonum basit telefonlardan...Şimdiye dek de hiç telefondan internete bağlanmadım...
    Sorum şu...Bu telefonu alırsam elimdeki hattı internete açtırmadan,sokaklardaki bedava internetlerden bağlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

ben kullanıyordum geçen hafta 300e sattım 1 yıllık kvk şahane telefon her işimi görüyordu kamerası tam 5 değil onun dışında 1ghz hakkını veren bir cihaz sattığıma çok pişman olmuştum ama neyseki satmışım:)

senden alan adam inşallah konuyu görmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir soru soracağım arkadaşlar...Cehaletimi mazur görün...Benim telefonum basit telefonlardan...Şimdiye dek de hiç telefondan internete bağlanmadım...
    Sorum şu...Bu telefonu alırsam elimdeki hattı internete açtırmadan,sokaklardaki bedava internetlerden bağlanabilir miyim?

şifresiz wi-fi ağ bulabilirseniz bağlanırsınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acemix

o zaman alın güle güle kullanın diyorum.akıllı telefon alınacaksa özellikle android ise donanım iyi olmalı.

fiyatına göre iyi telefon ama ekran kalitesi iyi değil.beklentiniz düşükse alınabilir.

ama benim için çöptür

Nerden biliyorsun hocam ekran kalitesinin iyi olmadığını ?Ben kullanıyorum bu güne kadar kuyllandığım telefonların içinde ekran kalitesi en canlı en güzel ekranlı cihaz.

telefonu merak etmiştim .inceleme fırsatım olmuştu .ben beğenmedim çok sıradan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 29 Temmuz 2013; 15:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bir soru soracağım arkadaşlar...Cehaletimi mazur görün...Benim telefonum basit telefonlardan...Şimdiye dek de hiç telefondan internete bağlanmadım...

bulabilirsen faydalanabilirsin tabiki.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Vodafone 945 sesinin az çıkmasından şikayetçiyim hep, markette hangi program acaba.
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    kampanya bitmişmi hocam bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

quote:

Vodafone 945 sesinin az çıkmasından şikayetçiyim hep, markette hangi program acaba.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica&hl=tr

bu proğram

• Az evvel stok 168 falandı,şimdi 132 ye inmiş...Peynir ekmek gibi gidiyor valla...
  • İşyerinden arkadaş telefon bakıyordu, hemen haber edeyim bitmeden ...
  • 110 kalmış
  • ablama aldım bir tane, telefonu eskimişti
  • http://www.kvkmarket.com/urun/outlet-huawei-vision-silver-grey-u8850.aspx

Var ama teşhir ürünü çıkma ihtimali yüksek. Siyahı da aynı fiyat.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.