Şimdi Ara

Huawei ve JAC tanıttı: 138 bin dolarlık lüks elektrikli sedan S800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei ve JAC tanıttı: 138 bin dolarlık lüks elektrikli sedan S800
    Yaptığı iş birlikleri ve ortaklıklar kapsamında kendi teknolojilerini entegre ettiği otomobil sayısı sadece 32 ayda 500 bini aşan Huawei, Çinli üretici JAC ile kurduğu Maextro markasının ilk modelini tanıttı. S800 adı verilen lüks sedan modelin fiyatı 138 bin dolardan başlıyor.

Maextro S800; 5480 mm uzunluğa, 2000 mm genişliğe, 1536 mm yüksekliğe ve 3370 mm aks mesafesine sahip. Otomobilin gövde tasarımına baktığımızda marşpiyellerden kapı kollarına ve çerçevelere kadar pek çok alanda parlak krom malzemeye yer verildiğini görmekteyiz.

Yuvarlak hatların hakim olduğu otomobilde ince gündüz LED'leri tampon kenarlarındaki dikey farlarla kombine edilmiş. Ayrıca, ön camın üzerinde otomobilin gelişmiş sürücü asistan teknolojilerine yol gösteren Lidar sensörü yer alıyor. Lidar dışında modelin dört bir yanına konumlandırılmış kameralar da dikakt çekiyor.

S800'e yandan baktığımızda tavan çizgisinin coupe stili yay gibi arka uca kadar devam ettiğini görmekteyiz. Jant tasarımı ve çift renkli gövde tasarımı ise bize yıllardır lüks sedan denince ilk akla gelen modellerden birini anımsatıyor. Arka kısımda ise boydan boya uzanan LED stoplar ve dijital dikiz aynası olarak kullanılan kamera göze çarpıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Audi Q5 Sportback tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Teknik detaylar henüz açıklanmadı fakat S800'ün Huawei'nin ikinci nesil Tuling Intelligent Chassis sistemi üzerine inşa edildiğini ve seviye 3 akıllı sürüş mimarisiyle tasarlandığını biliyoruz. %100 elektrikli güç aktarma sistemine sahip olan modelin diğer detayları ilerleyen süreçte açıklanacak.

S800, JAC'ın yeni fabrikasında üretilecek. Şirket, söz konusu modelden yılda 35 bin adet üretmeyi planlıyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Arabanın dizaynı o kadar önemli ki herhalde hiç teknik detay yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gördüğüm en iğrenç tasarımlardan birisi... Hele jantlar, hedef için o kadar rezil ki kelime bulamıyorum...

• Huawei'nin teknolojisine birşey demem ama bu aracı hiç beğenmedim. İsimlendirme de ayrı garabet. Malum markanın S serisine göndermenin de bu kadarı olmaz.

• Bu tasarımı beğenmemek de nebiliyim
    https://youtu.be/r89nT9bTWZ8

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tasarım ben çakma Maybach'ım diye bağırıyor. Durun bakalım kendi ülkeleri haricinde satış yapabilecekler mi...

• Belediyeler anaokulu açamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gun kullanıcısına yanıt
    Güzel bir özeleştiri olmuş :)

• Bana birazcıkta olsa Cyberpunk'taki araçları anımsattı, fiyatı dışında hiç fena değil, gerçekçi olmak gerekirse hitap kitlesi kısıtlı bir kesim ve biz değiliz. zaten hedef üretim satış adetleri de bunu gösteriyor.

Tasarım sürecinde mühendisler her telden çalışıp ortaya karışık bir araç çıkarmışlar. doğruya doğru :))

• Ben gayet beğendim, çok güzel bir tasarım olmuş, kallavi ve kelli felli duruyor.

• Maybach çakması bir ürün olmuş... Eminim Huawei orta seviyede daha iyi araçlar piyasaya çıkaracak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 27 Kasım 2024; 7:48:6 >
  • Saints Row diye bi oyun vardı. Ondaki çakma lüks arabalara benziyor.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Ayakta alkışlanacak kadar güzel bir yorum olmuş.

• Janta bak yok öyle berbat bişey

• Maybach ve Bentley’in çin malı çocuğu gibi olmuş.

• Toyota ve Hyundai ileride yeni lüks marka çıkartıp buraya girerse şaşırır mıyız

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Toyota lexus adıyla o grupta var zaten

• Huawei ve Xiaomi çok güzel işler ortaya koyuyor. Xiaomi kısa zamanda nerden nereye geldi Togg’u 3’e katladı. Togg uyumaya devam etsin Çinlilerde otomobil piyasasının içinden geçmeye devam ediyorlar. İşte vizyon sahibi ülke olmak böyle birşey. Çin’deki vizyonun yarısı bizimkilerde yok yazıklar olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.