|
HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Hocam bi yönlendir de sizlere bir ton watchface yapayım
-
telegramHuawei Watch GT3(pro)/SE/GT Runner/Ultimate/GT4// Watch 3 & 4 (Pro) + 5 Globalhttps://t.me/huaweiuniversal
-
Bahsettiğiniz spotify uygulaması resmi uygulama mı? Saate müzik indirip dinlemek mümkün olur mu acaba WearOS'te olduğu gibi.
-
-
-
media kontrolu ve spotfy ile alakalı sorularınızı yanıtlar diye düşünüyorum benim yanıtladı.
LaktozsuzyoutubeUmarım Beğenirsiniz :) Abone olmak için: https://www.youtube.com/c/Laktozsuz Instagram: https://www.instagram.com/laktozsuzgghttps://www.youtube.com/watch?si=ct5rhyEp_QhtzJxk&v=ualHD301Jv0&feature=youtu.be -
peki abilerim ios 14 pro max ve watch 9 46mm kullanıyorum. lakin ki saatin 18 saat lik pil süresi beni çileden çıkartıyor ve gt 5 pro almak la almamak arasındayım. apple watch kullananlardan geçen varsa iki saat arasında bi boşluğa düşer miyim? tam eko sistem olmanın vardiği uyumu aratır mı bu saat. sarj dan kaçarken senkronizasyon sorununa düşermiyim? yardımcı olursanız sevinirim
-
Teşekkürler.
Huawei harici bir android ile saati kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Daha önce kullandığım GT2 modelinde whatsapp bildirimleri alakasız zamanlarda gelebiliyordu, telefondan okuduğum bildirim sonradan saate yine geliyordu vs. Birde emojiler gözükmüyordu. GT5'te bu problemler yoktur heralde ama emin olmak için soruyorum, Huawei olmayan bir android'de bildirimler iyi çalışıyor mu?
Birde klavye ile mesaj cevaplama özelliği huawei olmayan telefonda çalışıyor değil mi? Sanırım mikrofondan yazıya dönüştürülerek cevaplama çalışmıyormuş huawei harici.
-
bence yeterince özellik bir saat için gt5 pro da var, çok memnun kalırsınız, saatte über zuber şeyler yapmaya gerek yok, zaten telefonla herşeyi hallediyoruz, birçok tanıdığım var iphone ile huawei saat kullanan, ve çok memnunlar, sizin tercihiniz tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 8 Ekim 2024; 22:13:4 > -
bende GT2 den geçtim, çağ atlamış olursunuz, ben xiaomi telefon ile hiç bir sorun yaşamadan çok pratik bir şekilde klavye kullanıyorum ve inanılmaz kolaylık, bildirimler çok iyi ğeliyor, tüm emojileri görüntülüyebiliyor ve temel emojileri gönderebiliyor, celia sesli klavye özelliği şu an huawei telefonlarda çalışıyor, güncelleme ile diğer android tlf larada gelecekmiş ve türkçe dil de yakında geleceği söyleniyor.Asıl büyük gelişme harmony next güncellemesi ile başlayacak bence, binlerce uygulama desteği gelecekmiş ve android ten ayrı bir işletim sistemi olarak çalışacakmış. Bakalım dedikleri gibi olacakmı, temennimiz o yönde🤟
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 8 Ekim 2024; 22:14:39 > -
Teşekkür ederim yardımcı oldunuz. Telefonla aynı ekosistemden bir saate geçip geçmeme arasındayım ama GT2 nin yıllar sonra bile hala 2 hafta giden şarjına alıştıktan sonra her gün şarj edeceğim bir saate geçmek zor geliyor.
-
Merhabalar. Huawei gt5 pro kullanıcısıyım. Saatten genel olarak memnunum fakat iphone ile kullandığım için whatsapp mesajlarını alamıyorum. Ayrıca appgallery kısmı da iphonelarda mevcut değil. Bu sorun ne zaman giderilir acaba ? İphone ile ilgili başka ne sorunlar yaşandı ?
-
Tüm ölçümler açık. 10 gün oldu, %30 şarj kaldı. Son 5 gündür spor yapmadım.
-
gayet iyi bu süre, benimki daha oturmadı galiba, 4-5 sarjdan sonra oturuyor deniliyor, bana 10 gün yeter, fazlası bonus olur☺️ -
Ben de proyu bugün aldım. EKG özelliğini nasıl kullanıyoruz. Bir türlü başaramadım.
-
Arkadaşlar Reddit'te saate 100 şarkı yükledikten sonra 180mb boş alan kaldığı söyleniyor.
Bu da kabaca saatin 2GB hafıza ile geldiğini gösteriyor...
10.000 liralık saate hiç yakışmıyor dostlar, bu nedir? Neden kimse bir şey demiyor?
9.000 liraya satılan Samsung Galaxy Watch 7 44mm saatte 32GB boş alan var....
-
EKG kısmına girip parmağınla alttaki tuşa dokunuyorsun. Yönlendiriyor zaten.
-
GT5 Siyah modeli ile GT4 Siyah modeli arasında kaldım karar veremedim. 5 ile 4 arasında aşırı bir fiyat farkı yok üstelik 5te kulaklık hediyesi mevcut. 4ü media marktta deneme fırsatı buldum az kalsın alacaktım ancak 5 in yeni çıktığını görünce 5i de kolumda bi göreyim dedim fakat hiç bir mağazada bulamadım. Sizce hangisi daha şık duruyor? Aralarındaki teknoloji farkı çok fazla değil o yüzden kozmetik olarak karar vereceğim.
-
yan yana gördüğünüzde ve incelediğinizde daha iyi karar verirsiniz, ama şunu unutmayın, yeni yenidir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X