|
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
Hatırlamıyorum ki hocam 😅 konuyu bile bilmiyorum inan ki ama yabancı gelmedi nickin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Ocak 2025; 19:34:46 > -
Neyse hocam helalleşelim gitsin madem😀 -
Sıkıntı yok benden yana affola hatam olduysa, yeni yıla küs girmeyelim, geçmiş geçmişte kalsın dünya malıdır tartıştığımız konu en fazla ne olabilir. -
Aynen öyle hocam🤝 -
Güncelleme gelmeyen hala tek benmiyim acaba ya, gelmedi bana henüz -
bana da gelmedi -
Selam Arkadaşlar,
Yıllardır samsung saatleri kullanıyorum. Sırf pil ve görüntü kalitesi yüzünden bu saate geçtim. Fakat ilginç derece Nabız ölçümlerinde ciddi tutarsızlık var. Otururken 70 lerden birden 100 seviylerinde ölçüyor. Hani kendimi bilmesem Taşıkardi oldum diyeceğim. Cihazı 14 gün sürecinde iade etmek istedim. Tabi satıcı ürünü kabul etmedi. Huawei ile görüştüm bizden alsaydınız iade alırdık dediler. Ürüne iade raporu almak için servise gönderdim. Servis hiç bir sorun yok diyerek ürünü geri gönderdi. Sizde durumlar nasıl acaba.
-
Gt 5 sensörlerindeki tutarsızlıkla ilgili epey faza şikayet okudum yazılımla düzeltilir mi orası belirsiz..
-
Bu kadar şikayete rağmen bunu firmanın kabul etmemesi ilginç gerçekten.
-
Sanırım sensör sorununu forumda yazan ilk kişiyim. GT 4 daha tutarlıydı.
-
sensörler ve ölçümlerden gayet memnunum, sıkıntı yok bende -
Revizyonlar farklı olabilir...
-
Selamlar. Uzun yıllardır DH foruma yazmamıştım. Geçen hafta salı günü pro titanyum modelini aldım. Şarj ettikten sonra 7 gün olmuş, gece gündüz sürekli kurcalıyor ve kullanıyorum, şarjım %38 şu an. Eşime de düz GT5 modelini aldık, sağlı sollu inceliyoruz. İlk kez akıllı saat kullanıyoruz.
Az önce merak edip chatgpt'ye hafızayı sordum. 2 GB RAM ve 16 GB ROM cevabını verince kaynak göstermesini istedim. Cevap ilginçti; "Özür dilerim, yanlış bilgi verdim. Huawei Watch GT5 Pro'nun RAM ve ROM kapasitesiyle ilgili doğru bilgiyi sağlayamadım. Gerçekten de Huawei Watch GT5 Pro'nun özelliklerine göre: RAM: saatte genellikle 1 GB RAM bulunuyor. ROM : yaklaşık 4 GB... Yanlış bilgi verdiğim için tekrar özür dilerim." Sanırım bunu da forum gibi bir yerden görmüş. Tekrar hangi kaynak diye sordum, yine kaynak göstermedi. Ürünün resmi web sitesindeki spesifikasyonlara bakmamı önerdi.
Microsoft'un yapay zekası ise ürün için "RAM ve ROM bilgileri belirtilmemiştir", diyor :)
Neyse ki gayet hızlı ve kesintisiz çalışıyor.
Kadran görüntüsü yüklemenin sınırı varmış bu arada. 101 tane kadran yükledikten sonra sınıra ulaştığıma dair mesaj geldi. Kadran seçeneğinin az olduğunu sanıyordum ama maşallah binlerce ücretsiz, en az o kadar da ücretli kadran var galeride. Bir de ipucu vereyim, kadran galerisinde arama simgesi var sağ üstte. Buraya büyük harflerle HUAWEI yazarsanız, onlarca ücretsiz ve resmi sürüm kadran geliyor. Arama bölümüne free yazarsanız tüm ücretsiz kadranlar listeleniyor.
Henüz belirtilmemiş başka bir konuya değineyim. Samsung telefonuma gelen çağrılar saate düşmüyordu. Arama cevaplama/sessize alma imkanı yoktu. Çağrı sonlandıktan sonra seçenekler geliyordu, geri ara/sil şeklinde. Günlerce sıkıntının kaynağını aradım ama bulamadım. Hep İngilizce kaynaklara bakmışım meğer, dün gece problemi bir de Türkçe araştırmak istedim. Şansıma birkaç kişi aynı sorunu yaşayıp müşteri hizmetlerini aramış. Gelen öneri işe yaramış ve çağrılar çalışmaya başlamış. Ben de denedim, gerçekten de işe yaradı. Şaşırtıcı ama işe yarıyor. :)
Aklımda kalanı kadarıyla Ayarlar -> Google play hizmetleri -> depolama -> tümünü temizle
Titanyum modelin yanında siyah ve mavi kordonları da almıştım. Bir hafta üzerinde takılı gelen titanyum kordonla kullandım ve çok memnun kaldım. Bu arada bileğim ince, beş bakla eksilttim üzerinden :) Hem bakla takıp sökme, hem kordonu saate bağlayıp çıkarma mekanizmalarını beğendim, çok pratikmiş. İlave alet edevat gerektirmiyor klasik saatler gibi. Dün siyah kordona geçtim. Tabi indirdiğim onca kadrandan siyah tonlu olanları yükleyip duruyorum, çok eğlenceliymiş. Nighthawk isimli kadran efsane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan. -- 7 Ocak 2025; 14:47:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X