Anladım hocam , %90 eder gibi geliyor ama yine denemek lazım :) Teşekkürler 🖐️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (44. sayfa)
-
-
Bildiğim kadarı ile konuşma kayıt özelliği yasaklandı, sizde nasıl oluyor normal ses kaydı içinde yine saatte uygulama olmasi gerekmez mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Xiaomi kullanıyorum. Saat ile yapılan telefon görüşmesini de kaydediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 22 Aralık 2024; 17:10:6 >
Saat hakkında az önce bir kaç kullanıcı yorumu okudum. Araç içerisinde hareket halindeyken ve oturduğunuz yerde kolunuzu hareket ettirdiğiniz zaman, saat adım sayarı aktif bir şekilde çalıştırıyormuş. Bir de görsel olarak kaliteli kadranların ücretli olması durumu var deniliyor. Son olarak ios telefonlar ile kullanımda bildirimlerde kesinti yaşanıyormuş. Tüm bunlar doğru ise Huawei beni yine şaşırtmadı. Casio GM-2110D alıp akıllı saat sevdamdan vazgeçeceğim sanırım!
Buradaki arkadaşların yorumunu açıkçası merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Aralık 2024; 21:25:53 > -
Hocam bunu iphone'da nasıl yaptınız?
-
Huawei health avrupa olan surumu kurdum saati o sekilde ayarladim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende şimdiye kadar hep samsung serisi kullandım saatlerde en son watch 4 'üm vardı pil mevzusundan dolayı sattım. Sonra Garmin crossover aldım, özellikleri güzeldi ama ekranı okuma konusunda ciddi problem yaşadığım için iade ettim. bence şu an alınabilecek en iyi akıllı saat titanium gt5pro, ama samsung pil işini çözdüğü an ona geri dönüş yaparım.
Özellikle samsung telefon kullanıyorsanız samsung watch ile etkileşim mükemmel...
Ör: Telefonda alarm kuruyorum, zamanı gelince huawei bir uyarı yapmaz iken samsung eş zamanlı uyarı yapıyor.
-
Hemen hemen aynı durumdayız, tek fark iPhone kullanıyorum. Bu nedenle İOS tarafında yaşanan olumsuz durumlar canımı sıktı. Dün saati satın alacaktım ki, vazgeçmek zorunda kaldım.
Bir yerlerden okuduğunuz yorumların yalanlamasını neden biz yapalım? Biz yalanlamasını yapsak bu sefer de "Siz böyle yorum yapmışsınız ama karşılığında da bunu diyorlar?" diyip o birkaç kullanıcıya bizim cevabımızı iletip ikinci cevap mı alacaksınız? Böyle o öyle dedi bu böyle dedi ile karar verilmez, alım yapılmaz. Olumsuz yorum varsa onu bastıracak kadar olumlu yorum da var. Yazdığınız sorunu yaşamadım, yaşayanı da duymadım. Münferit bir olay olsa gerek. Bırakın başkasının görsel olarak kaliteli kadran algısını. Sizin kaliteden anladığınız nedir? Estetik öznel bir kavramdır, benim 500 lira verip de beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz, sizin ücretsiz kullandığınızı da ben. Benim saatte 20 tane kadran varsa 18'i ücretsizdir ikisi ücretli. Ücretli ikisinden bir tanesini siyah giyindiğimde kullanıyorum, duruma göre dört beş tanesi ücretsizi ise aralarında dönüşümlü kullanıyorum.
Telefonum android, IOS kanadını bilmiyorum. IOS'ta tam randımanlı çalışmadığını, ancak kullanan arkadaşların memnun olduğunu okumuştum. Huawei'ye karşı bir önyargınız varsa neden iknâ edilmeyi bekliyorsunuz, bilinçli tüketicisinizdir, araştırır eder kafanıza yatıyorsa alırsınız sizi şaşırtırsa eyleme geçtiğiniz alımın sorumluluğunu alırsınız.
-
Maşallah öyle bir yazmışsınız ki, Huawei’nin sahibi olsa bu denli yazamazdı. İOS kanadını bilmiyorum demişsiniz ya hani, bunu mesajınızın en başına ekleseydiniz keşke, bu kadar gereksiz mesajı boşuna okumazdım.
Yine de teşekkürler.
Tartışma adabından bihabersiniz anlaşılan. Sava verilecek cevabınız varsa yazın. Savın sahibine sataşmayın, fikirler çatışsın. Ama o olgunluğa sahip olmayan bir yapınız var anlaşılan.
Yazdıklarınıza tek tek yanıt yazdım, hoşunuza gitmeyince Huawei çalışanı. Yorumunuz eğitimsiz medeniyetsiz insandan biraz farklı olsun. Senin kişisel sanrılarını, önyargını dindirmedik diye gereksiz boş mesaj yazmış mı olduk? Kullanıcılara bir şey sormak ayrı bir şey, bu bunu dedi sizin yorumunuz nedir diyip yorumları harmanlama becerisinden yoksun olmak ayrı. "Son olarak IOS telefonlar ile kullanımda bildirimlerde kesinti yaşanıyormuş." dediğin kısım yalnızca IOS işletim sistemini içeriyor. Ve ben de yalnızca bu kısmı bilmiyorum. Diğerlerine cevap vermişim zaten. Diğer yazdıklarınla IOS işletim sisteminin ne alâkası var güzel kardeşim? Müfredatta mantık dersi olmayınca böyle saçma sapan yorumlarla karşılaşıyoruz işte.
Kullandığım ilk ve tek Huawei ürün GT 5 Pro ve bu üründen de konuda yeri geldiğinde defalarca beyan ettiğim üzere ziyadesiyle memnunum. Memnunum yani, ne yapayım senin hakkımda zerre umursamadığım fikirlerin Huawei çalışanı yönünde olmasın diye memnun değilim mi diyeyim, yoksa olmayan sorunları var gibi mi yansıtayım? Veya yaşamadığım, kullanan çevremden de işitmediğim, Reddit'te defalarca gezmeme rağmen benzeri bir sorunun dile getirildiğine şahit olmadığım soruna var mı diyeyim? Ben saati savunmuyorum, senin özgüvensiz, yeteri kadar araştırma yapmadan, ismini cismini bilmediğimiz birinin yorumuna sırtını dayayıp buradaki arkadaşlardan da bu savı çürütmeyi istemeni eleştiriyorum. Saatin konusuna gelip "Beni iknâ edin, eğer sorun varsa "Tüm bunlar doğru ise Huawei beni yine şaşırtmadı." derim ona göre." diyen sen, karşıt görüş gelince Huawei çalışanı olarak suçlayan yine sen. Biraz karbonhidrat temelli diyetinizi erteleyip zihni çalıştıran yiyeceklere yönelmeniz gerekiyor.
Edit: Bir de engellemiş beni. Sanırım babasının hesabını kullanan bir liseli ile muhatap oluyoruz. Seni yıllardır forumda görürüm; böyle şımarık, kibirli, istediği olmayınca tansiyonu yükselen ve böylesine bir konuda yorum sahibini engelleyebilecek kadar muhakeme yetisinden yoksun birisi olduğunu bilmiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Aralık 2024; 14:2:33 >
-
Tatmin edin beni alayım demiş özetle, bizene kardeşim araştırırsın senin ihtiyaçlarını karşılamıyorsa almazsın bu kadar basit.
Birde sen vakit ayırıp yazmışsın, teşekkür edeceğine yok ios başta yazsaydın falan diye IQ seviyesini belli eden bir şeyler yazmış.
Sinirlenmeye değmez üstat boşver...
-
Bu konuda geçmiş sayfalarda yazmıştım görmeyenler için bir daha tekrar edeyim: Saatin ram ve hafızasıyla ilgili müşteri hizmetlerine mail ve telefonla ulaşmıştım, verdikleri yanıt: "Huawei bu bilgileri gizli tutmayı tercih ediyor!" Şaka gibi ama durum bu, yani; oradaki bilgileri Huawei doğrulamıyor!
-
Yok hocam sinirlenmedim. Dünya malı bir ürün neticede, bu sebepten sinirlenilmez. Ancak argüman hatası yapan biriyle de tartışılmaz. Üç iddiası var arkadaşın, bir yerlerden okumuş. Okuduğu kişi neden işin eksperi oluyor, mâdem işin eksperi neden ona güvenip de ürünü almamayı tercih edeceğini onun yazdığını buraya taşıyıp beni iknâ edin edemezseniz Huawei şaşırtmadı!!11bir yazmış bilinmez. Artık ülkede gerçekten rasyonel düşünen insanlara rastgele denk gelme olasılığımız iyice düştü, o yüzden şaşırmıyoruz. IOS kısmını ise bu üç iddiadan yalnızca bir cümlede geçirdiği için o kısmı bilmiyorum dedim. IOS'ta öyle bir sorun yok mu deseydim, fikir sahibi olmadığım konuda ahkâm mı kesseydim, bilemedim.
-
Merhaba,
Telefonumda (Xiaomi) Whatsapp Business kullanıyorum. 1 adet grupta sürekli görseller paylaşılıyor ve bu gruptan gelen bildirimlerin saati titretmemesini istiyorum. Grup whatsapp ve telefon ayarlarında sessizde ama hala saat titriyor. Bunu kapatmanın yolu yokmu? (Telefona hiçbir şekilde bildirim uyarısı gelmiyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei sağlık uygulaması içinden WhatsApp bildirimlerini kapattınız mı? Ama grup mesajı ve bireysel mesaj bildirimi olarak bir ayırma yapabileceğinizi zannetmiyorum. Ya hep ya hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 23 Aralık 2024; 17:30:37 >
Hocam diğer mesajları görmek istediğim için Whatsapp Business kapatmıyorum, amacım ya hep ya hiç olmaması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlıyorum, lakin şimdilik mümkün değil gibi görünüyor.
Evet, basarbulut rumuzlu arkadaşımızın dediği gibi belli kişiden/gruptan mesajlara özgü davranış öğretemiyoruz telefona ne yazık ki.
-
Arkadaşlar bu saatte, yürüyüş yaparken falan GPS ile iz kaydı var mı? Yani yürüdüğüm mesafe, yerler vs kayıt altına alınıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X