Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
84
Favori
36.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gb diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar saati kullanan o kadar arkadaş var, yorum yapabilecek hiç kimse yok mu

• Reis-ül Küttab R kullanıcısına yanıt
    gt5 pro kullanıyorum ve banada çok saglam gelmiyor, hatta bir küçük yerde boya atması oluştu.Ben koruyucu kılıf aldım, bazen onu takıyorum, çelik kasa var gt5 te, alırsan onuda dikkatli kullan diyebilirim

Merhaba, gt 5 mavi modelini uzun zamandır kullanıyorum. Banyo hariç her zaman kolumda. Şimdiye kadar herhangi bir deformasyon olmadı. Aynı zamanda samsung galaxy watch 5 mavi renk var. O saatin siyah kenar kısımlarında boya atmaları yaşadım. Aradaki farkı belirtmek içim iki modeli de yazdım. Bence metal renkli kasa almak boya atmalarına karşı daha güvenli. Tecrübe ile sabittir...

• o.sahin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, gt5 Pro gerçekten kasa bakımından çok kötü. O kadar saat kullandım, bu kadar çabuk çizilene ilk defa denk geldim. Gt5 çelik kasa diye kafama yatıyor, canlı inceleme fırsatım da olmadı maalesef.

• appgallery e ses kayıt programı gelmiş, iş görüyor, telefondan kayıt başlatıyor

• Akıllı saatte lider Huawei
    https://www.donanimhaber.com/apple-liderligi-kaybetti-giyilebilir-cihazlarda-zirve-huawei-nin--185548

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 20 Aralık 2024; 9:17:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bence yanlış düşünüyorsunuz. Saat gayet sağlam. Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kullanım alışkanlıklarınızı gözden geçirin derim.

• Saatin gps i çalışmıyor maalesef. Çok denedim ama bir türlü konumu bulamıyor.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Özenli değilim ama dikkatsiz de değilim ve saatte kozmetik bir sorun yok. Paylaşım yapan arkadaşları tenzih ederim, kimileri ne yaparsa yapsın saate bir şey olmasın istiyor. Böyle bir akıllı saat yok. Ya da ben bilmiyorum diyeyim. Bu beklentiye uygun saat ise bildiğim kadarıyla Casio G-Shock olabilir. Akıllı saatle daha dikkatli olmakla beraber, kolumda bu saat varken yokmuş gibi nasılsam öyle hareket ediyorum. Onda da hiçbir sorun yok meselâ.

• sizce samsung watch 7 mi yoksa gt5 pro mu fiyat farkı da fazla gibi geldi değer mi bu paraya

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Sabah kullandım yaklaşık 5 sn sürdü bağlanması. Dışarda açık alanda denedinizmi?

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Açık alanda değil ama bir binanın beşinci katında cam kenarında denedim. 7-8 dakika denedim, bulamadı. Açık alanda da denerim.

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    Bu düşünce ile alakalı bir durum değil hocam, kullanım tecrübesiyle sabit bir durum. Bu ilk kullandığım saat değil, en az 10 tane saat kullanmışımdır. Kullanım alışkanlığım bilgisayar başında çalışıyorum. Bunu dışında tarla saban vs ile uğraşmıyorum. Çok uzun süre kullandığım Xiaomi Watch S1 cihazımda nokta çizik yokken, gt5 pro da 5 küsür günde farklı yerlerde çizikler olması açıklanamaz. Kaldı ki Huaweiden memnun kalmasam zaten çelik kasalı gt5 bakmazdım.

Siyah gt5 pro var. Kasa çiziliyor derken deforme oluyor. alalı 1 ay oldu, camın kenar kısımlarında kalan metal alanlar nokta nokta iz oluştu. Çerçeve henüz sağlam. Umarım ileri gitmez. Titanyum tercih edilebilir. Ben görünüşü çok sevdiğim için siyah aldım.

şarj 7 gün rahat çıkarıyor. Tüm özellikler açık. İşim gereği haftada en az 10 adet saat üzerinden görüşme yapıyorum. AOD kapalı.

Navigasyon ve aktivitede bir sorun yaşamadım. Egzersiz algılaması gayet güzel.

• Fırat6 kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış açıklamış olabilirim hocam, deforme oluyor. Bahsettiğiniz yerde benim saatimde de vardı. Onun dışında kasada da 2-3 tane yerde aynı durum meydana gelmişti. Fotoğrafı da ekliyorum. HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-ül Küttab -- 20 Aralık 2024; 13:50:52 >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsınız. Çok teşekkür ederim. Açık alana çıkınca bir kaç saniyede konumu buldu.

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Yine mi telefon istiyor ya, hangi uygulama app galeride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Aralık 2024; 21:11:49 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    voice recorder

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.