Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rabesantrata Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
1.020
Cevap
93
Favori
42.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huawei kendi sitesinden indirmelisiniz. google dan aratabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Huawei sağlık üzerinden saate de yüklemeniz lazım

• S.a bende 5 pro alarak araniza katildim watch 6 classic ten buna mecburi gecis yaptim. Mecburi diyorum cunku samsung iphone ile kullanimi yok maalesef. Bu saatte eksik buldugum iki olay var birincisi maalesef saatte wifi yok ikincisi saat icerisinde appgalerry yok bu ikisi cok buyuk eksik. Cunku bu saati kullanirken telefona bagimli oluyorsunuz. Onun harici kasa eski huaweilere gore buyumus ama ekran boyutu ayni kalmis. Kalite bakimindan ust duzey. Samsung a gore artisi tuzlu suda bile kullanabilmek koseli kasa tasarimi ekran canliligive sarj suresieksi yonleri icinde uygulama marketi yok dahili wifi yok nfc ile odeme yok.. ayrica bir artisi daha her sistemde calisabilmesi. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kadrandan yapacak bir babayiğit yok mu ?

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• Selamlar herkese. Hanıma bu akşam hediye olarak alacağım da avantajlı bir kampanya vs. var mı bildiğiniz? 2 ay önce tws kulaklık hediyesiyle satılmış sanırım

• B-veritas kullanıcısına yanıt
    Bunu okuyacak bi babayiğit lazım önce

• Petal'ı nasıl indiriyoruz? Barkodu okumuyor benim telefon. (S23U)

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Iphone de huawei health ustunden indirdim petal haritalari. Appgallery kurabilirsiniz samsunga appgalerry ustunden petali indirebilirsiniz

• Arkadaşlar bilen yok mu? Saat bazı mesajları "hassas içerik" diyerek göstermiyor. Nasıl düzeltebilirim?

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Tlf Xiaomi mi?

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Samsung s24 ultra

• .

• Tlf na Android 15 güncellemesi mi yaptınız?

Beta 2. Güncellemedeyim. Ondan olabilir belki de. Siz söyleyinceye kadar aklıma gelmemişti.

• watch gt5 pro aldım, ios kullanıyorum 2 sorum olacak ?

- İos kulanıyorum ve aranırken isim çıkmıyor. Favori kişi olarak 10 kişi ekle vs yazıyor 10 kişi hariç listemden birisi arasa göremeyecek miyim arayanları ?

- Whatsapp da grup içinden biri yazınca sadece msj gönderen kişi adı yazıyor ama gruba mı yazmış bana mı yazmış anlaşılmıyor bunun bir ayarı varmı ?

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Android 15 de bildirim algoritmasını değiştirdiler. Genelde sms ile gelen şifreler ve bunun gibi mesajları hassas içerik olarak gösteriyor saat. Health güncellemesi ile belki bunu değiştirirler veya bir aç-kapa ayarı koyabilirler.

İnşaallah düzeltirler, çünkü olur olmaz mesajları hassas içerik diye göstermiyor...

• Arkadaşlar merhaba. Gt5 Pro'nun siyah modelini kullanıp, en ufak bir çarpmada iz kalmaya başladığı için iade ettim. Xiaomi Watch S1'i uzun kullanım sürem boyunca en ufak bir iz veya çizik olmamıştı. Şimdi bu durumun titanyum kasa nedeniyle oluştuğu düşüncesiyle mavi model gt5 almayı düşünüyorum. Masa başı çalışıyorum ve çok dikkatli kullanırım, acaba aynı sorunu bu saatle de yaşar mıyım? Yada başka öneriniz varsa ona da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Dostlar bu saatin belleği kaç gb? Hiçbir yerde doğru düzgün bir bilgi yok.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.