Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: PoleStar83 , PoleStar83 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
919
Cevap
84
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    128 tl para istiyor 3 tane aynı adlı uygulama var
    Telefona kurulacak uygulamadan bahsediyorum dostum iki kelime yazacağına şunu tam olarak açıklasan ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Aralık 2024; 22:12:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Huawei appgallery deki sürümü indirin, playdeki bende hem çalişmadı hem paralı

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Benim paralı dediğim oradaki sürümdü zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Aralık 2024; 22:59:23 >
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
    benim sürüm bu

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Bu huawei markette bende 127 tl olarak gözüküyor, satın alırım ama deneme yapmaya izin vermiyor denesem alırım yorumlarda saatten kayıt yapmadığı yönünde eleştiriler var

evet saatten başlatıyorsunuz kaydı telefon yapıyor, ve gizli yapıyor ortam kaydını.benden para almadı direk yüklendi ilginç

• Bende de ücretsiz yüklendi. Ama çok kötü bir program.

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Bana garezleri var sanırım, bi bende mi ücretli, ne saçma bi durum bu

• Saati (gt5 Pro) genelde android kullanıcıları kullanıyor sanırım. Ben iPhone ile kullanıyorum. Bazı özelliklerini kullanamayacağımı biliyorum. Konuda, uygulama yüklemeyle ilgili mesajları okurken sormak istedim. Saate iPhone’dan uygulama yükleme şansımız yok mu? Saatin içinde menülerine bakarken de uygulamaların olduğu bir menü göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, titanyum 46 mm gt 5 pro ile aranıza katıldım, cihaz malzeme kalitesi ve tasarım olarak bence mükemmel, sarja da söylenecek bir şey yok. Kurcalarken telimdeki alarm çalsa bile saatte calmadığını fark ettim. Tel s24 ultra, bildirimlerde saat uyarıları açık olduğu halde. Sizde de durum böyle mi?

• osmanp82 O kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de alma arifesindeyim ama nereden kaça aldınız acaba? 🤔

Ben de şöyle bir şey sorayım o zaman hocam , bilginiz vardır belki ...

İşimle alakalı olarak bu görüşme kayıt olayı Benim için de önemli , telefonum Samsung s23 Ultra , normalde telefonda ses kayıt özelliği var , saatten de görüşme yapsam acaba yine telefondan kayıt yapıyor mu bilginiz var mı? Yani saatte ekstra bir uygulama vesaire kurmasam da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhatuna -- 22 Aralık 2024; 13:57:29 >
  • suhatuna S kullanıcısına yanıt
    Ben dün mediamarktan altim 1499 a, su an amazonda 1398 😞

• berofero kullanıcısına yanıt

Samsung Watch 4’den bu saate geçtim. Galaxy watch bu saate göre arayüz ve uygulama desteği sebebiyle çok daha fonksiyonel. Bu saatin tek artısı uzun pil ömrü.

• Arkadaşlar daha önce Huawei'nin 2 farklı model saatini satın aldım, ancak yazılım problemleri yüzünden iade etmiştim. Geçtiğimiz günlerde apple watch series 10 aldım, onu da pil süresi yüzünden iade ettim. En son garmin marka bir saat kullandım ve sattım. Şu an saat arayışım devam ediyor.

Sizce aşağıdaki model genel olarak nasıl? Araç içerisinde giderken adım sayma olayı yaşanıyor mu? Ölçülen veriler doğru ölçülüyor mu gibi sorularım var. Konuyu baştan sona okuyamadım, bir kaç yorum gelirse sevinirim. Gördüğüm kadarıyla buradaki fiyatı da fena değil!

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Aralık 2024; 14:56:19 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Huawei consumer'dan alın hocam. +1 yıl ekstra garanti, ekstra şarj aleti ve kordon veriyor.
    Saat beklentilerinizi karşılar, endişe etmeyin.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Buna yanıt bulabildiniz mi? 🤔

Cihaz da hiç mi kapasite yok?

Benim bulduğum / araştırdığım kadarıyla ...

Google'da açıklama şu şekilde : Dahili depolama birimi ile de farkını ortaya koyan Huawei Watch GT 5 Pro hafıza kapasitesi 32 GB olarak karşımıza çıkar.

Artı Media Markt sitesinden de incelediğimde oradaki açıklama da bu şekilde, sizin bir yanlışınız olmalı?

Bellek kapasitesi 32 GB diyor...

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Huawei consumer'de yer alan şartlar ve eklentiler gayet güzel. 600tl kupon ile fiyat amazon'a göre 900tl daha fazla oluyor, bir de taksit imkanı sadece 3 ay ile sınırlı.

Amazon'da 900tl daha ucuz, 6 ay taksit var. Ancak Huawei consumer'in sunduğu ekstraların hiç birisi yok.

Bir kaç inceleme videosu izleyip son kararı vereceğim. Çok teşekkürler. :)

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Bir iki hafta önce 1500 liraydı indirim hocam. Değişmiş :(

• suhatuna S kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim hocam ama olacağını sanmıyorum, saatten sadece konuşmaya izin veriyor ama konuşurken telefon kayıt edermi bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.