Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
75
Favori
30.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    MGUEIAO [2 Paket] Kılıf Huawei Watch GT 5 Pro 46mm ile Uyumlu,Tam Ekran Kaplaması Koruyucu Kılıf,Ekran Koruyucu Dahili Temperli Cam [Çizilmez],Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Koruyucu Kılıf(Siyah+Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHRZK2HF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

geçen ay bunu almıştım. bugün saati masadan çok sert düşürdüm. iyiki almışım dedim 2 yerinden kırıldı. Koruyucuyu çıkardığımda en ufak zarar yoktu. Tavsiye ederim

• exelance1248 kullanıcısına yanıt
    bende hepsiburada dan aldım, görüntüyü güzelliği bozuyor ama yapacak bişey yok, iyi koruyor
  • Huawei nin kendi sitesinden aldım saati. Yanında hediye şarj cihazı geldi. Kutudan çıkan şarj cihazı ile yanında hediye gelen şarj cihazı arasında bir fark var mı?
  • ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Bu sorunuzun cevabı sizde hocam :)
  • ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkanla aynı mi değil mi, kulaklıktan şarj aletine mi düşmüşler:)
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Aynı değil ama çok benzer, çok anlamsız değil mi?
    Ne düşündüler acaba 😂
  • iski kullanıcısına yanıt
    Ekran zaten safir kolay kolay çizemezsiniz ne ekran koruyucusu saate yazık ben düz modelde bile kullanmıyorum kullanmamda..
  • Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt
    Valla tiyatro modu xiaomi de bile var, yani yazılımsal olarak bazı saçma eksiklikler var haklısınız, ayrıca klavye ile yazmak ne kadar işlevsel tartışılır, çok büyük bişey gibi anlatılıyor bu
  • Merhabalar arkadaşlar bu petal haritaları calistiramadim ben, nedir bunun yolu saatte yüklü, İstanbul haritasi da indirdim ama sonrası yok
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.