Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.107
Cevap
92
Favori
47.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]amazon
    MGUEIAO [2 Paket] Kılıf Huawei Watch GT 5 Pro 46mm ile Uyumlu,Tam Ekran Kaplaması Koruyucu Kılıf,Ekran Koruyucu Dahili Temperli Cam [Çizilmez],Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Koruyucu Kılıf(Siyah+Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DHRZK2HF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

geçen ay bunu almıştım. bugün saati masadan çok sert düşürdüm. iyiki almışım dedim 2 yerinden kırıldı. Koruyucuyu çıkardığımda en ufak zarar yoktu. Tavsiye ederim

• exelance1248 kullanıcısına yanıt
    bende hepsiburada dan aldım, görüntüyü güzelliği bozuyor ama yapacak bişey yok, iyi koruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei nin kendi sitesinden aldım saati. Yanında hediye şarj cihazı geldi. Kutudan çıkan şarj cihazı ile yanında hediye gelen şarj cihazı arasında bir fark var mı?

• ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Bu sorunuzun cevabı sizde hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkanla aynı mi değil mi, kulaklıktan şarj aletine mi düşmüşler:)

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Aynı değil ama çok benzer, çok anlamsız değil mi?
    Ne düşündüler acaba 😂

• iski kullanıcısına yanıt
    Ekran zaten safir kolay kolay çizemezsiniz ne ekran koruyucusu saate yazık ben düz modelde bile kullanmıyorum kullanmamda..

• Kutupskg123 K kullanıcısına yanıt
    Valla tiyatro modu xiaomi de bile var, yani yazılımsal olarak bazı saçma eksiklikler var haklısınız, ayrıca klavye ile yazmak ne kadar işlevsel tartışılır, çok büyük bişey gibi anlatılıyor bu

• Merhabalar arkadaşlar bu petal haritaları calistiramadim ben, nedir bunun yolu saatte yüklü, İstanbul haritasi da indirdim ama sonrası yok

• iski kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Türkiyede pahalı diye Aliexpressten 1 tane fiyatına 5 tane aldım. Ayrıca koruyor ve ince tabaka. Herhangi bir dokunma problemi olmadı. Şimdiden sert bir darbe sebebi ile kırıldı. 2. yi takacağım. Kesinlikle önemli. Mutfak mermer tezgahına cam yokken sürttüm ve ince çok görünmeyen bir çizik oluştu. Bu sebeple sipariş verdim. Vergi dahil bana 240 tl ye geldi, tabi benim uzun zamandır alışveriş yapmadığımdan dolayı ilk sipariş indirimim vardı. Türkiye fiyatları ile kıyaslarsınız.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
    402,34TL | Huawei için ekran koruyucu cam İzle GT5 Pro 46mm 42mm 41mm çizilmeye dayanıklı HD koruyucu cam izle GT 5 aksesuarları

Buda darbe sonrası ekran koruyucunun çatlaması.
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Malesef çizildi. Mutfak mermerine sürttüm, çok ince görünmeyen ama ışık tutup detaylı bakarsan görülebilecek bir çizik oluştu.

Ekran koruyucu bence şart.

• Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Petal hsritaları huawei health üzerinden indirip kurun. Hem saate hem telefona. Telefon üzerinden adres girip navigasyonu başlatın. Saatte Petal haritaları açın, sadece şu şekilde oluyor:
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

Benim çok işime yaradı. Bu bilgi bile yeterli. Doğru konum yönlendirmesi yapıyor ve kaçırmıyor. Açıklamalar güzel.

• Fırat6 kullanıcısına yanıt
    Ben saate kurdum ama telefona kuramadım. Telefon s24 ultra, playstoredaki sizin telefona uygun değil diyor.. Huawei magazaya da bakmadim, yada APK aratıp nettenmi indirsem güvenmiyorum da her yerdeki uygulamalara.

Edit:

Huawei appgalery yükleyip oradan yükledim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shumensko81 -- 12 Aralık 2024; 11:12:52 >

teşekkürler. ben de sipariş verdim.

• Watch d ile ilgili çok şikayet yazılmış.

Watch d2 bekliyorum.

Ancak ellerindeki atok bitene kadar D2 satmayacaklar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sizin telefonunuz nedir? petal haritayı farklı yöntemle yükleyemiyozmu iphone 12 benim cihazım.

• Watch gt 5 pro saatim bazı mesaj ve e-postaları hassas içerik benzeri bir bildirim ile göstermiyor. Nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon Samsung ama app store da var petal ;

bunu yükledim sadece telefona yükleniyor saatten hiç birşe çıkmıyor malesef

• Huawei appgalery Google Store da yok?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.