Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
92
Favori
47.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boşluk yok. Hatta benim bileğim ince sayılır. Ona rağmen kullanımda görüntü bu şekilde. Sadece biraz kuvvet uygulanırsa 1 2 mm açılıyor. Orijinal mekanizma olmadığı için normal bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nightingale88 kullanıcısına yanıt

Tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla. GT 5 Pro Titanium kullandığım için plastik kordon yok, mukayese edemiyorum. Sizde GT 5 Pro var, orijinal kordona göre çok fark yoksa alayım ben de siyah ve gri renklerinden.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bende gri aldım titanyuma, mavi ve kırmızı olsaydı bir tane de ondan almak isterdim, amazonda buldum ama aynı ürün sırf kırmızı diye 780 tl fiyat koymuşlar saçma geldi fiyat

• cumur C kullanıcısına yanıt
    trendyol.com
    MMPSHOP Huawei Watch GT5 Pro 46mm Uyumlu Ayarlanabilir Silikon Kordon Kayış Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/pd/mmpshop/huawei-watch-gt5-pro-46mm-uyumlu-ayarlanabilir-silikon-kordon-kayis-p-881922553

Bu satıcıda mavi renk mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cey100 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cey100

trendyol.com
    MMPSHOP Huawei Watch GT5 Pro 46mm Uyumlu Ayarlanabilir Silikon Kordon Kayış Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/pd/mmpshop/huawei-watch-gt5-pro-46mm-uyumlu-ayarlanabilir-silikon-kordon-kayis-p-881922553

Bu satıcıda mavi renk mevcut.

Trendyol'dan aldığım kordon, orijinal kayış kalitesinde; yumuşak dokusu ve mükemmel uyumu ile kadran arasında boşluk bırakmamaktadır. Ek pim kullanılmadan bu uyum sağlanmıştır. Tek dezavantajı, kenarlardan hafif basınç uygulandığında açılması olsa da, kendini hemen toparlamaktadır. Üründen memnun kaldım ve diğer renklerini de satın almayı planlıyorum. Tavsiye ederim.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.