Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
92
Favori
47.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakat şöyle bi durum var, gt 5 pro hem saatten hem telefondan adım verisini alıyor telefonu kapatmak lazım, bence bu kafa karıştırıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün eşimin Apple Watch 10 saati ile gt5 pro denedim 500 adım fazla saydı 3000 bin adım attım Apple ile 3500 de gt5 ile atmış görünüyor

Acaba apple da boy oranımı girmediğim için de olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nightingale88 kullanıcısına yanıt
    Adım konusunda bence de sorunlar var. Geçen gün arabada giderken dikkatimi çekti. Arabada oturduğum halde adım sayar sürekli yazmaya devam ediyordu.

• Bu adım sayar olayı fazla abartılıyor çünkü düzgün adım algılayabilen saat cidden henüz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her saatin bazı sensörlerinde hata oluyor. Apple Watch ultra 2 de var bende ama Huawei n verileri daha yakın. Müzik konusunda Spotify olayını çözemedim ya da bilen varsa açıklarsa sevinirim.

• Justforget_ J kullanıcısına yanıt
    Ben hangi müzik uygulamasını açarsam açayım telefondan ileri geri değiştirebiliyorum. Tabi spotify içeriğine girip değiştiremiyorum ama telefondan başlatıp saat üzerinden ses ve değiştirme işlevlerini yapabiliyorum. Görsel aşağıda. Sizin sorununuz nedir?
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Bu isimle hiç bir sonuç bulunamadı yazdı

• An itibariyle
    Samsung S23 ultra Healt : 4273 adım
    Huawei gt5 pro. : 4365 adım

Aradaki fark telefon yanımda değilken evde attığım adımlardan olabilir.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Bende de an itibari ile Samsung S24+ ile Healt uygulaması 4799 adım saymış saat 4988 gösteriyor ,telefon olmadan evde dolaşım farkı bu kadar olur bence..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Samsung healt uygulaması bu konuda çok doğru ölçüm yapıyor.

iPhone ile yaptığım bir testte iPhone sınıfta kalmıştı.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Az önce yukarıda bunu anlatmaya çalıştım, saat hem telefondan hem saat sensorunden veri çekiyor, fark çıkıyor diyenler telefon verisini kapatsa sorun çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Ocak 2025; 21:2:56 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Bu ayarı yaptığınız yeri söyleyebilir misiniz?

• Nightingale88 kullanıcısına yanıt
    Nasil kapatıldığı konusunda fikrim yok, bende yukarıda onu sordum yeri burası ama kapatma seçeneğini bulamadım, sadece farkın buradan ortaya çıktığını keşfettim

• HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

saat ve telefon arasında yaklaşık %5 bir fark bende de mevcut. bir kısmının ev içerisinde cebimde telefon olmadan yürüdüğüm veya gün içerisinde kollarımı hareket ettirdiğim için olduğunu sanıyorum. Adım farkı %5 olmasına rağmen saat (huawei health 930) cal yaktığımı hesaplamış telefon (samsung health) 606 kalori, şimdi hangisine inanayım ben aradaki fark %50+ oldu.

• aliincekas A kullanıcısına yanıt
    Saatten veri alan huawei sağlık uygulaması olduğu için o doğru degilmidir mantık olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Ocak 2025; 22:3:41 >
  • aliincekas A kullanıcısına yanıt
    Bu menüye ben de girmiştim. Sadece telefon isim değişikliği yapılıyor. Telefonu adım kaynağından kaldırma yok. Varsa da en azından ben bulamadım 😅 Ancak buradan da kontrol ettiğimde saatin adım sayısı fazla. Sadece oğlumu okula götürüp okuldan aldığım, tüm gün evde olduğum zamanlar da bile 7-8 bin adım gösteriyor. Bana bariz fazla geliyor. Bakalım yazılımsal mı değil mi? İlerleyen zamanlarda mail atmayı düşünüyorum.

• adımsayarı bende çok sağlıklı ve doğru ölçüyor, hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar bende

• Alltaki sayıları toplamamış bende, ancak üstteki sayının saatle de telefonla da birbirini tutmaması ayrı bir sorun :)

• Benim saat arabada yada durduk yere adım sayma yapmıyor bunu çok kez test ettim, saat ve telefon dan adım sayması kafa karıştırıcı

• cumur C kullanıcısına yanıt

Sadece adım sayısı değil, adım mesafem ve anlık nabzımı da dahil edip ona göre hesaplıyorsa daha doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.