Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
93
Favori
42.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, daha önce soruldu mu bilmiyorum da Huawei marka olmayan telefonlarda kurulan alarm saatten çalmıyor, çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canerinci C kullanıcısına yanıt
    Saatten ayrı alarm kurmanız gerekiyor

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Dostlar yeni almaya karar verdim,

GT 5 Pro titanyum. Kendi sitesinden mi alsam? 14900'e geliyor. Kablosuz şarj ve kayış veriyor bir tane bir de bir yıl ek garanti.

Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gt3 proda AOD kapalı iken ekrana dokunarak uyandırma yok.

Gt5 proda var mı?

Teşekkürler

• forum13 F kullanıcısına yanıt

Bende GT5 düz versiyon var ondada yok.

• Pro modelde de yok

• arkadaşlar mutlaka daha önce yazılmıştır ama iphone kullanıcıları deneyimini paylaşırsa sevinirim. Gt 5 modelini almayı düşünüyorum. Spotify üzerinden müzik dinlerken müzik aç kapa ileri geri gibi komutlarda sorun oluyor mu ? sanırım sadece favori kişileri arama yapılabiliyor. Arama yapma ve konuşma mümkün mü ? whatsap üzerinden hiçbirşekilde mesaj atılamıyor sanırım. Gelen bildirimlerde sorun yaşanıyor mu ? Birde ben doğa yürüyüşleri yapıyorum telefon çoğu zaman çekmiyor dağda bayırda Saatin gpsi başarılımı ? haritalar hakkında detaylı kullanıcı deneyimi olan bilgilendirebilirse sevinirim. iyi forumlar

• akikara kullanıcısına yanıt
    Kaçırma dostum.

• canerinci C kullanıcısına yanıt
    Ayrı kurman gerek demişler ama öyle bir şey yok. Bende sa sung S23U var. Alarm çalınca, otomatik olarak saat de çalıyor.

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    Nasıl ayar yaptınız? Zahmet olmazsa yazabilir misiniz?

• Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Watch S1 kullanırken, biraz yürüdüğümde yada koştuğumda hemen algılar ve titrerdi. Gt5 cihazımda yürüsem de takla da atsam şu ana kadar ne otomatik veri kaydı yaptı, ne de ekrana buna ilişkin bir uyarı verdi. Otomatik algılama da açık, bir sorun var ama çözemedim.

• HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
    her seferinde tekrar dönüş yaptığım ve vazgeçemediğim tek saat kadranı, sizlerle paylaşmak istedim, kadranın ismi Black Dimension👍

Eyv. aldım.

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Aşırı karışık, saat kadranina hiç benzemiyor, zevk meselesi tabi

Bende samsung kullanıyorum ama yok çalmıyor, uygulama üzerinden kurdum tekrar, madem biliyorsunuz yazın öğrenelim, yok diyene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 15 Ocak 2025; 22:36:29 >
  • Arkadaşlar benimde farklı bir sorunum var. Bir kaç ay öncesine kadar GT2 Pro kullanıyordum ve eskiden sabah 07:00'de kalkardım. İş değişikliği nedeni ile sabah 06:00'da kalkmam gerekiyor bir süredir ve eski saatim uyandığımda bana uyku raporu bildirimi vermeyi bırakmıştı. GT 5 aldım, bu da aynı şekilde sabah 7den önce kalkarsam bildirim vermiyor ama 07:01'de kalkayım, hemen bildirim geliyor.
    Butun alarm, ot bok her şeyin saatine baktım ama çözüm bulamadım.

Sevabına yardımcı olabilecek biri var mı?

• aperion_n kullanıcısına yanıt
    Huawei Sağlık uygulamasından uyku bölümüne girip sağ üst köşeden uyku ayarlarına girin. Orada uyanma saati 07.00 değiştirin

• WhatsApp dan gelen mesajlarda hala "Hassas veriler gizlendi" bildirimini alıyorum. Düzelen yada bir yöntem bulabilen oldu mu ? Telefon Honor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.