< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (49. sayfa)
-
-
-
Ayrıca huawei sağlık uygulaması güncellenmiş, apkmirror sitesinden indirip eskisinin üstüne güncelleme olarak kurabilirsiniz, beta sürümleri kurmayın amaapkmirrorYou searched for huawei health - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=huawei+health
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzhan2323 -- 10 Ocak 2025; 14:10:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Birkaç saat önce benim gt5 pro da güncellemesini kurdu kendi kendine.
Telefon uygulaması, geçen hafta kurduğumdan beri güncellenmemiş, x.300 versiyonu halen geçerli.
31 Aralık'ta aldığımda şarj etmiştim, bu sabah %8 görünce kıyamayıp şarj ettim tekrardan. Yaklaşık bir saatte doldu.
Nabız sensörüyle ilgili görüşümü ve tecrübemi aktarmak isterim. Bisiklet sporcusuyum. Sürüşlere çıkarken göğüse takılan hrm sensörlerinden takıyorum.
Saati aldığımdan beri iki sürüş yaptım. İlkinde otomatik algılayacak mı bakalım diyerek saate dokunmadım. Hareket ettiğimi ve yükselti kazanımında bulunduğumu algıladı ama herhangi bir faaliyet kaydı tutmadı. Sonra inceleyince, otomatik faaliyet başlatmanın standart olarak kapalı geldiğini gördüm. Ki benim için daha uygun, durduk yere faaliyet başlatmasın.
İkinci bisiklet faaliyetine başlarken "açık alanda bisiklet" seçeneğini seçip başlattım. O güne kadar ölçtüğü nabız verilerime göre kalp zonlarını belirlemiş, o anki nabzımı ve zonlarımı gösteren şık bir ekran açtı karşıma. Nabız zonlarında bisiklette değerli bir veri. Yol bilgisayarımdaki nabız verileriyle yol boyunca onlarca kez karşılaştırdım. Kardeşim bu kadar mı tutarlı olur iki veri? Çok şaşırdım, bu kadarını beklemiyordum. Göğüsten ölçüm verisinden yaklaşık yarım saniye sonra saatteki nabız da aynı değere değişti. Hatta bir ara o kadar eş zamanlı aynı rakamları gördüm ki, cihazlar acaba aynı sensörden mi veri almaya başladı bir şekilde, eşleşme hatası mı oluştu diye endişe ettim. Neyse ki turun sonlarına doğru, belki bilekte biraz ter birikmesi yüzünden midir bilmem, nabız 1-2 atım atım farklılık gösterdi birkaç dakikalığına. Rahatladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan. -- 10 Ocak 2025; 16:15:59 >
-
-
Kendi marketine de gelir yakında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geç geliyor, ben hep ilk çıktığında kurarım
Güvenmiyorum oraya pek ben ya, evet geç geliyor malesef
resmi sürüm bu ama, resmi olmasa yada değişim yapılda üstüne güncelleme yapılamaz ve bilgiler silinir
-
Bu saat ekranında hassas içerik gizlendi sorununa bir çözüm bulabilirsiniz mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonunuz nedir ve yazılımı android15 mi?
Malesef son gelen güncellemeyle de çözülmedi ve çok rahatsız edici bir durum yaratıyor. Kafasına göre mesajları "hassas içerik" deyip göstermiyor, belli bir standartı da yok hani neye göre filtrelediği de belli değil. Android 14 te bu sorun yoktu 15 e geçince başladı. Elbet düzelteceklerdir ama saatin en önemli işlevini boşa düşüyor bu durum.
Arkadaşlar sorun saatte değil. Telefonda da değil. Android 15 in kendisi ile ilgili. Android telefonuna ADB ile komut atmayı bilenler için aşağıdaki komutla bu duruma bir çözüm buldum. Sizinle de paylaşayım:
"adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow"
bu komutu girip telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Burada "com.huawei.health" Huawei sağlık uygulaması kullananlar içindir. Başka program kullananlar o programın apk dosya adını yazmalıdır.
Konuya yabancı olan arkadaşlar şu videoyu izleyebilirler:Barış MIZRAKLIyoutube(ADB) kullanarak APK Yükleme - Kaldırma | Android Yazılımı Onarımı - Geliştirme Giriş Seviyesihttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=q4TTeYkma9k
-
Saçmalık yani, bunu herkes beceremez ki, huaweinin bu hataya acil çözüm bulması gerekiyor
Mutlaka çözüm bulacaklardır. Ama ne zaman. Huawei den ziyade çözüm telefonların kendi yazılımları ile alakalı gibi duruyor. Becerebilenler için şimdilik pansuman çözüm bu malesef.
Google işbirliği bittiği için tam anlamıyla yazılımı optimize edemiyor huawei, sorun tamamen budur, yoksa 1 dakikalık iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Ocak 2025; 16:48:32 >
Evet maalesef saat gelen mesajı bile göstermiyor. Hassas içerik gizlendi. Belli ki Huawei tarafınında pek umrunda değil.
Hocam kadran ismini paylaşır mısınız?
multi sevice widget, kadralarım içinde çok işlevli içerisinde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X