< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (51. sayfa)
-
-
Akbank uygulamasınu açınca saat ile ödeme yapabilirsiniz çıktı. Nereden etkinleştirme yapabilirim bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
İphone için GT5 Proda wp gelen mesajlar saatten okunuyor mu?
-
Bende redmi note 8 pro var. Android 11. Sorun yok geliyor. Cevap yazılıyor.
Merhabalar ip13 ile kullanıyorum saati. Wp dan gelen mesajlar okunuyor. Bilgilnize sunarım.
-
Eyvallah çok teşekkür ederim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız pil tüketimi ciddi şekilde arttı normalde 2 günde %10 tüketim olurken şuan 2 günde tüketim %20 oldu uyku takibi kapalı. Güncellemeden sonra saati sıfırlamıştım üstelik. Kardeşimin saatte de durum aynı. Bu çok tatsız oldu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 17 Ocak 2025; 16:30:51 >
Çok enteresan benimde ciddi derecede arttı. 1.5 gün oldu %6 düşmüş pil.
-
Yalnız gt4 te olsun gt5 te olsun kordon kaliteleri düşmüş elimde gt3 için aldığım orijinal kordonlar var yan yana koyunca hemen anlaşılıyor öncekiler baya kaliteli imiş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl hocam memnun, musun?
Titanyum aldım memnunum. Hafif. Telefon 4 yıllık note 8 pro, bildirim alarm vs hiç sorunum olmadı. her şeyin bildirimlerini açtım ilk etapta gelen bildirime göre kapatıyorum, lazım olmaz diye. güzel. tavsiye ederim
-
şu akbank nfc ödeme işi olsa güzel olur. bi tek o yok şu anda. app gallery'de uygulama yok.
-
Evet bunu ben de hemen farkettim. Daha önce GT3 Pro kullanıyordum. Onun kordonu çok daha kaliteli, sağlam ve dirençli. GT 5 Pro nun kordonu çok daha zayıf ve dayanıksız hissettiriyor.
gt3 pro normal sınıf titanium, gt5 pro havacılık sınıfı titanyum, daha hafif ama daha sağlam olduğu söyleniyor
StepsApp uygulaması saate eklenebiliyor mu ?
Bugün adımsayarı test ettim. Bariz hatalı ölçüyor. (Ölçtüğünü biliyordum da yine de denedim).
İlk olarak gt5 pro vs vestel akıllı saatle karşılaştırma yaptım. İkisini de aynı anda taktım. Sonra hanımın apple watch 9'u aynı şekilde karşılaştırdım. Gt5 pro ikisinden de yaklaşık 120 adım fazla ölçtü. Diğer ikisi 180 adımlardayken gt5 pro 300leri geçmişti. Bunun yazılım hatası olduğunu düşünüyordum ama sanki sensörle ilgili sıkıntı var gibi geliyor. Saatten çok memnunum ama bu durum can sıkıcı.
-
Tüm gün evdeydim. Şu an 2225 adım atmış görünüyorum.
-
Huawei watch ultimate ve gt 5 pro da olan topografik haritalar indirme özelliği gt 5 tede olmalı düşüncesindeyim. Bari bu isteğimize karşılık verseler. Doğa gezginleri için olmazsa olmaz topografik haritalar. Hiçbir GT 5 kullanıcısı bu eksikliği farketmemiş görünüyor.Nokta kaydı yapabilme özelliğini de içermelidir.
Aşağı da Yürüyüş rotası ve topografik bir harita örneği görülmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 18 Ocak 2025; 22:33:13 >
-
Bnu nereden indiriyoruz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X