< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Bi partiye bu güncelleme sürekli en son geliyor bende dahil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düz gt5 e gelmiş galiba güncelleme, pro modellerde henüz yok galiba
Bilek tabanlı konuşma diyor acaba dikte özelliği mi geldi gelenler bi yorum yapsa
Arkadaşlar "Hassas içerik gizlendi" uyarısının sebebi Android 15'in yeni güvenlik standartlar imiş. İkili koruma, şifre, banka vs. gibi yerlerden gelen bildirim içeriklerini güvenlik amacıyla telefon harici aygıta yönlendirmiyor. Daha doğrusu güvenilir olmadığını düşündüğü aygıta göstermiyor (Huawei üzgün surat). Nette bizim saat dışında garmin, amazfit markalarında da bu sıkıntıyı yaşayanlar varmış. İki çözüm yolu buldum:
1. Yol:
Gelişmiş Bildirimleri Devre Dışı Bırakma:
- Telefonunuzun Ayarlar bölümüne gidin
- Bildirimler bölümüne gidin
- "Geliştirilmiş bildirimler" seçeneğini kapatın. (Poco X6 Pro kullanıyorum. Aradım, taradım bu seçeneği bulamadım. İkinci seçeneği uyguladım.)
2. Yol:
- İlk olarak telefondan "Geliştiri Seçenekleri"ni aktif edin. Akabinde telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağlayın.
- https://developer.android.com/tools/releases/platform-tools?hl=tr adresinden uygun SDK'yı indirin. (Ben windows kullanıyorum. Diğerleri için bilgim yok ama komut üstünden olduğu için aynı adımlar yapılacak.)
- Bu klasörü ayıklayıp masaüstüne kopyalayın.
- Başlat'a cmd yazıp komut satırını açın.
- Aşağıdaki kodu yazıp enterlayın.
cd "Platform Tools'un olduğu klasörün yolu" örneğin cd C:\Users\nightingale\Desktop\platform-tools
6. Sonrasında şu komutu çalıştırın:
adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow
7. Telefonu yeniden başlatın.
Ben ikinci seçenekle çözdüm. Biraz karışık gibi ama chatgpt yardımıyla basitçe hallettim.
-
Dikte ile ilgili bir şey göremedim hocam ayarlarda veya klavyede
Muazzam bi bilgi ama ne kadar güvenli, huawei ye bukadar izin vermek ne kadar doğru bilemedim teşekkürler
Valla üstat yazılım açıklamasında yazıyor diye söyledim aslında diğer ülkelere peyderpey vermişler açıklamadan onu anladım sende yoksa
Huawei android 15 öncesi zaten bu önceliği sahipti ve mesajları okuyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajları okuması değil ki problem, izin verildiği noktaya kadar yapabilir, şu şekilde telefonu hackleyerek neden ve niçin yapalım asıl mesele bu, ona bakarsan tüm cihazlar okuyor
Hocam mesele tam olarak bu. adb de izin verilen Huawei nin mesajı okumasına onay ver komutu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 27 Ocak 2025; 23:21:50 >
Hocam mesele Huawei de değil ki. Başka markalarda da aynı sorun mevcut. Hatta çözümü bulduğum reddit sayfası garmin için anlatmıştı.
-
Bu değerli bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Telefon Android 15'e güncellendiğinde bunu mutlaka uygulayacağım. 🙏😊👍
Arkadaşlar, bu 5.0.0.159 güncellemesi hala daha bana gelmedi. Bu işte bi sorun mu var acaba?
prolara gelmedi henüz
Benimki düz gt5 modeli
😲
Bi sorun mu var acaba? Anlamadım gitti... Çoktan gelmiş olması lazımdı güncelleme
bugün yarın gelir bence dana da hocam, pro olupta güncelleme gelen varmı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X