Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
78
Favori
30.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    huawei watch D2 en iyi tansiyon ölçen saat bana göre şu an için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    Kalibre etmeniz lazım yoksa verileri gayet tutuyor zaten bunun için sensör var içinde, niye sallasın gps var sensör var, en tutarlı veriyi verecek güçte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 7 Aralık 2024; 18:11:56 >
  • nfc ile ödeme geldi mi ?

• arkadaşlar sakarya çevresi beyaz gt5 i siyah ile değiştirmek isteyen varsa buluşup takas edebiliriz.

ilk çıktığı gün heyecanla siyah sipariş ettim ama beyaz daha güzel geliyor gözüme. burada beyaz resimlerini gördükçe daha çok soğuyorum siyah saatimden :D

ekrana kırılmaz cam da taktırdım. :)

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Samsung 6 yada 7 den ne gibi.bir artısı var bahsettiğiniz saatin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt
    samsunglarda birkez tansiyon aletiyle ölçüm yapılıyor ve bulunan değer saate giriliyor, birkaç gün bu şekilde nabız değerlerinden tahmin yaparak yaklaşık bir tansiyon değeri buluyor, yani tahmin ediyor tansiyonu anlayacağınız, huawei D ve D2 modelleri ise tıbbî cihaz sertifikası alınmış ve saatin kordonu şişerek tıpkı tansiyon aletlerindeki gibi bir ölçüm yapıyor

Vayy bu ciddi bir fark.

Teşekkürler yanıtınız için.

Samsung un hangi mantıkla nasıl tansiyon ölçtüğünü merak ediyordum, çünkü kana bakarak oksijen oranı gibi tansiyon ölçülemeyeceğini biliyorum.

• Merhaba herkese.

Havalimanı güvenliğinden geçerken gt5 pro titianum saatim 1 metreden yere düştü ve titianum yumuşak malzememidir bilemiyorum ekranın köşesinde kalan kısım 3-4 mm kadar içeri göçtü.
    Sadece üst cam kenarındaki kısım değşirmi acaba?

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

• Huawei watch d2
    Türkiyeye ne zaman geliyor?

• realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Ücreti karşılığında değiştirirler diye düşünüyorum

Peki hocam nabız değeri tansiyon için önemli değilmi, yani girilen değer referans aralığı için giriyor diye biliyorum, ayrıca piyasada bilekten ölçen tansiyon aletleri de var hepsi hava yastıklı olmuyor

• Saatte en son full şarjdan sonra kaç saat ya da gün açık kaldığını görebileceğimiz bir ekran var mı? ilk aldığımda şarj etmiştim, daha doğrusu kargodan geldiğimde bir kaç şarj boyunca takip etmek istiyorum ama samsung nedeniyle günlük şarja taktığım için kaç gündür taktığımı bu saatte maalesef unutuyorum :)

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    en büyük eksikler den birisi bu, ben telefonda not defterine kayıt ediyorum sarj günü ve saatini

• cumur C kullanıcısına yanıt
    ben böyle biliyorum hocam, tıbbi cihaz sertifikası olmayan cihaza güvenilmez, çakma saatler var mesela spovan falan, şeker bile ölçüyor güya 😀

yok hocam onları geçiyorum direkt, sertifika önemli evet ama eczanede gördüğüm için dikkatimi çekti bilekten tansiyon olçüyorlardı

• cumur C kullanıcısına yanıt

Tansiyon ölçen aletlerin tümü önce manşonu hava ile doldurup damara baskı uygular sonra gevşeyerek tansiyonu ölçüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabeir -- 8 Aralık 2024; 22:56:43 >
  • alabeir A kullanıcısına yanıt
    bilekten ölçenler de var konu oydu zaten,
    Ama çözdük durumu onlarda da manşon varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Aralık 2024; 23:0:11 >
  • Bu koruyucudan aldım bakalım.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Sneezy Huawei Watch Gt5 46MM Uyumlu Kolay Takılabilir Takma Fiyatı
    https://app.hb.biz/dXTu636rWezY
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt

Pil ömrü hakkında yazmayı düşünüyordum ben de mesajınız üzerine isabet oldu. Pazarı, pazartesiye bağlayan gece 03.00'te %100'deyken çektim şarjdan ve üzerinden tam 7 gün geçti (hatta 7.5 gün saat 16:40 şu an) kalan şarj %37.. Otomatik deri sıcaklığı ve kandaki oksijen testi hariç diğer bütün her şey açık.. 2 yıllık apple watch 7 deneyiminden sonra pil ömrü açısından benim için devrim gibi bir şey oldu gerçekten. Yazılımsal olarak apple watch'dan bayağı bir eksiği var kabul etmekle birlikte (örneğin saati sessize/titreşime almak için bir kısayol yok, bu benim için önemli bir eksiklik veya apple watch'daki gibi tiyatro modu yok yani ekran uyanmadan bildirimlerin gelmesini sağlayan özellik) pil ömrü diğer yazılımsal eksiklerini kapatıyor diyebilirim. Tasarım açısından ise apple watchla kıyas etmem ben gümüş/maviyi kullanıyorum gerçekten çok premium görünüyor saat. Sadece ekran koruyucu takıyorum onun haricinde gövdeye vv herhangi bir koruyucu takmadım saatin güzelliğinden çalacaktı çünkü. Artık çizilirse de çizilsin çokta müthiş değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutupskg123 -- 9 Aralık 2024; 16:55:25 >

• dostlar merhaba,

gt5 pro titanyum için cam kaplama tavsiyeleriniz neler?

kadıköy yazıcıoğlu çevresinde hiçbir yerde bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.