< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 30 Kasım 2024; 16:19:48 > |
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
Merhabalar Watch GT5 Pro'nun GT5'e göre belirgin farkları neler? Bir çok yere baktım ama çok belirgin bir farklılık göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 30 Kasım 2024; 17:40:39 > -
Titanyum çerçeve ile EKG farkı var diye biliyorum. -
Bi de seramik kaplama var benim de başka bildiğim bir şey yok.
-
Son güncellemeyi yaptım , böyle bir sorun olmadı. Saatten aradığımda saat üzerinden konuşmaya devam ettim.
-
Demek bende bir problem var -
Arkadaşımda huawei fit 2 var o bile sesli yanıt kullanabiliyor WhatsApp ta falan bu saatte olmaması aşırı saçma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Kasım 2024; 19:40:41 > -
Bende de sorun yok özelikle yazınızı okuduktan sonra denedim. Cihazı resetlemeyi deneye bilirsiniz -
Saatten arama yaptığımda sesin telefona düşmesi problemini çözdüm. Birilerinin işte yarayabilir diye buraya not düşüyorum. Sorun; Xiaomi telefonumun romunu Android 15 tabanlı HyperOs 2.0.9 a yükseltmem. Android 15 tabanlı bu sistemle Huawei Health programının uyumsuzluğu var. Çözüm: Huawei Health i tamamen kapatıp (telefondan kaldırıp silmeyin), telefonun Bluetooth listesinden saati kaldırıp tekrar eklemek ve ondan sonra Huawei Health i çalıştırmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 1 Aralık 2024; 15:4:25 > -
Merhabalar, s24 ultra kullanıcısıyım. Dalış modu sebebi ile watch 5 pro almayı düşünüyorum. Samsung galaxy watch 7 almadığıma pişman olur muyum? -
siyah 5 pro kullanıp kasada boya atması olan varmı arkadaşlar, benim 2 keskin köşede boya atması oluşmuş ve bir yere çarptığımıda hatırlamıyorum -
Reddit'te yaşayanlar olmuş. Siyah renk kaplama, bu yüzden titanyum modelini tercih etmiştim yazmışlar.
-
Gerideki sayfalarda bi arkadaş daha yazmıştı bu durumu aynı şekilde köşelerde olmuştu onunda -
Reddit kullanıcısı servisten değişim kararı almış. Bence servise götürün.
-
Sağlık uygulaması haricinde kadran yükleyebileceğimiz güzel kadranları olan uygulama varmı? -
Kullandığınız telefonu bilmiyorum huawei telefonlarda Temalarda var.Güzellik göreceli bir kavram olduğundan onun için bir şey diyemem.
-
Selamlar, damar sertliği uygulamasını yapamıyorum. Sürekli 2-3 saniye kala ''sensöre tam temas etmiyorsunuz.'' gibi bir uyarı veriyor. En az 20 kere denedim, olmadı. Parmağım nemli. Öyle olmasını istiyor. Yine de olmadı.
-
Merhaba arkadaslar bende huawei watch 5 aldım. Samsung s23 ile kullanıyorum ama telefona da yuklenmesi gereken bazı uygulamaları google playde bulamadığı için huaweinin galerisine yönlendiriyor. Bu uygulamaları samsunga nasil yükleyip kullanabilirim? Örneğin petal haritalar,navigasyon uygulaması gibi -
Bende 4-5 sefer denedikten sonra olmuştu, belki de bir şeyi yanlış yapıyoruz emin değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X