Şimdi Ara

HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
71
Favori
27.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son güncellemeden sonra saatten birisini aradığınızda konuşabiliyor musunuz? Bende arayınca ses telefona düşüyor. Tekrardan telefondan sesi saate aktarırsanız saatten görüşebiliyorsunuz. Güncellemeden önce böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 30 Kasım 2024; 16:19:48 >
  • Merhabalar Watch GT5 Pro'nun GT5'e göre belirgin farkları neler? Bir çok yere baktım ama çok belirgin bir farklılık göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 30 Kasım 2024; 17:40:39 >
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Titanyum çerçeve ile EKG farkı var diye biliyorum.
  • Justforget_ J kullanıcısına yanıt

Bi de seramik kaplama var benim de başka bildiğim bir şey yok.

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Son güncellemeyi yaptım , böyle bir sorun olmadı. Saatten aradığımda saat üzerinden konuşmaya devam ettim.

• Demek bende bir problem var
  • Arkadaşımda huawei fit 2 var o bile sesli yanıt kullanabiliyor WhatsApp ta falan bu saatte olmaması aşırı saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Kasım 2024; 19:40:41 >
  • basarbulut kullanıcısına yanıt
    Bende de sorun yok özelikle yazınızı okuduktan sonra denedim. Cihazı resetlemeyi deneye bilirsiniz
  • Saatten arama yaptığımda sesin telefona düşmesi problemini çözdüm. Birilerinin işte yarayabilir diye buraya not düşüyorum. Sorun; Xiaomi telefonumun romunu Android 15 tabanlı HyperOs 2.0.9 a yükseltmem. Android 15 tabanlı bu sistemle Huawei Health programının uyumsuzluğu var. Çözüm: Huawei Health i tamamen kapatıp (telefondan kaldırıp silmeyin), telefonun Bluetooth listesinden saati kaldırıp tekrar eklemek ve ondan sonra Huawei Health i çalıştırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarbulut -- 1 Aralık 2024; 15:4:25 >
  • Merhabalar, s24 ultra kullanıcısıyım. Dalış modu sebebi ile watch 5 pro almayı düşünüyorum. Samsung galaxy watch 7 almadığıma pişman olur muyum?
  • siyah 5 pro kullanıp kasada boya atması olan varmı arkadaşlar, benim 2 keskin köşede boya atması oluşmuş ve bir yere çarptığımıda hatırlamıyorum
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Reddit'te yaşayanlar olmuş. Siyah renk kaplama, bu yüzden titanyum modelini tercih etmiştim yazmışlar.

Gerideki sayfalarda bi arkadaş daha yazmıştı bu durumu aynı şekilde köşelerde olmuştu onunda

Reddit kullanıcısı servisten değişim kararı almış. Bence servise götürün.

• Sağlık uygulaması haricinde kadran yükleyebileceğimiz güzel kadranları olan uygulama varmı?
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Kullandığınız telefonu bilmiyorum huawei telefonlarda Temalarda var.Güzellik göreceli bir kavram olduğundan onun için bir şey diyemem.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.