|
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Pc'den %33'den %100'e 40 dk. dolduruyor. Aynı süreyi samsung adaptörüyle de aldım.
-
Merhaba arkadaşlar gt5 inceliyorum alma arefesindeyim. Vatan da bı ara indirimliydi şimdi fiyatı zamlandi. En uygun nerde diye bakıyorum bazen ipasaj Turkcell icinde bir mağaza var heryerden daha uygun ... Öyle yerden alan eden varmı ? Ben amazondan alma taraftarıyım ama, sizlerin deneyimi varsa iyi kötü paylaşırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzhan2323
gerçekten oynuyorum diyen birini bulduk galiba arkadaşlar, hocamı soru yağmuruna tutalım, ilk soru benden, golf oynamanın ücreti ne kadar?, saatlik mi ücret veriliyor?Çukur sayısına göre değişiyor, genelde 9 ve 18 olarak var. Ortalama 2-3K arası değişiyor Buggy dahil, bir süre sınırı yok, istersen 1 saatte tamamla istersen tüm gün oynayabilirsin zaten olayı bu bir nevi.
Tabii aylık ve senelik ücretlerde var Golf kulüplerine üyede olabilirsin, golf sopasıda kiralıyorsun onların fiyatlarını bilmiyorum ama çok pahalı değildir.
Günlük maliyeti kaba hesapla 4-5K oluyor, tabii fiyatlar değişiklik gösterebilir. Çok lüks yerlere gidersen o ayrı tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 26 Kasım 2024; 15:51:47 > -
şuan pro ya gelen bir güncelleme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 26 Kasım 2024; 19:58:41 > -
Gt 5 için de geldi güncelleme...
-
Bide arkadaşlar biri aradığında saatin zil sesini telefonun zil sesiyle aynı yapan bir ayar vardı. Onu bir kere buldum şimdi bulamadım bir türlü, nerde olduğunu bilen var mı ? -
Herhangi bir sıcak fırsat var mi -
Bende hala yok.
-
Pro titanyum bende de yok -
Varsa öyle bi ayar güzel olur.
-
Dediğim gibi bir kere buldum ayarı aktif ettim ama gelen aramada gene saatin varsayılan zil sesi çalınca kontrol amaçlı tekrar bakayım dedim ama sonra bir daha bulamadım. Son güncellemeden sonra kayboldu sanırım emin değilim.
-
"C00M02" yazanlara güncelleme daha önce geliyor anlaşılan.
-
-
Evet dediğiniz gibi bluetooth ayarlarında buldum. Ama arama sesini aktif yapınca 6-7 saniye sonra kendiliğinden pasif hale geçiyor. Açıyorum kendiliğinden kapatıyor devamlı.
-
İzinlere bak, orada her zaman izin ver de. Eğer uygulama kullanırken olursa uygulama açıkken yapar sadece. -
Huawei health'in izinlerine mi bakacağım ?
-
Arama sesi ayarını ben kapattım birsi aradığında telefondan konuşabilmeyi iptal etti. Birde bende en alttaki Arama Zil Sesini Senkronize Et ayarı yok. Bahsettiğiniz zil sesi bura açıkken olması lazım bence bu ayar onun için gibi.
-
Ayar açık ama biri aradığında saatin varsayılan zil sesi çalıyor hala. Telefonun zil sesi çalsa baya hoş olurdu gerçekten.
-
Ben iphone kullanıyorum bende böyle bir ayar yok hocam farklı bir yöntemimi var acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X