Şimdi Ara

HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
71
Favori
27.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Talihsizlik olmuş. Benim de koluma tam oturuyor, hattâ silikon ve deri kordon siparişlerim oldu. Titanyum kordon kadar oturmadı. Ayrıca normalde 42-44 mm analog saat kullanmama rağmen saati çok hafif buldum. Sizin tecrübenizin tam tersini ben deneyimliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge_

Arkadaşın dediği bu ekran koruyucuyu almıştım düz gt5 için. 3 kasımdan beri kullanıyordum. Bugun şiddetli bir şekilde kapıya çarptım ekran koruyucunun son halini atıyorum. Koruyucu olmasa ne olurdu bilmiyorum ama işini yaptığını düşünüyorum. Saatte herhangi bir hasar yok. Yeniden sipariş vereceğim.

HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU]

iyi ki almışım o zaman. uygulaması kolaydı. ekranı sildikten sonra kendim taktım. nasıl koruduğunu ise (umarım görmem) HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU] 

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Bende aliexpresten sipariş verdim bekliyorum. Mutfakta mermer çıkıntısına sürttü saat. Safir aslında bir çizilme olmaması görünüyor( daha sert malzeme safir) detaylı bakınca bi ince çizgi olmuş, şaşırdım açıkçası. ekran koruyucu şartmış onu anladım maalesef.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

maalesef hocam denk geldin mi geliyor yoksa ben çok beğeniyordum saati 1 bakla taksam sağa kola yukarı aşağı gidiyor 1 bakla çıkartınca 15 dk sonra daraltı geliyordu belki cildim de hassasiyet göstermiş olabilir.

• headhunter kullanıcısına yanıt

Çok iyi anlıyorum hocam, 42-44 mm kasa çapına sahip analog saatlerde sık sık yaşadığım bir problem bu. Kimisi bunu umursamıyor, bir bakla fazla ya da saati eline daha uzak bir noktada bir bakla az kullanıyor. Ben saati bileğin ele yakın kısmında kullanan taraftayım ve bileğime çok iyi oturması benim için önemli.

Titanyum cilde alerji yapmıyor diye hatırlıyorum.

• Saatim geldi. Uygun fiyata aldığım için (6277TL) kutusu açılmış, iade ürün olabileceği endişesi vardı. Şükür kapalı kutu geldi kullanmaya başladım.

Ancak, bildirim geldiğinde, arama olduğunda şak diye ekran parlaklığını yükseltip bildirimi aramayı göstermiyor. Ekran parlaklığını nazlı nazlı yükseltip 1-2 snye bekletiyor ondan sonra ancak ekran okunabiliyor. Daha önce amazfit gtr kulanıyordum. O bunun yanından bile geçemez tabi ama o şak diye gösteriyordu. Hatta telefondanda önce saate bildirim geliyordu. Ayarımı var, eksik birşeydenmi kaynaklanıyor yoksa bunda böylemi?

• grytndgnn kullanıcısına yanıt
    Kirli, temizleyin demiyor ki.. Bilgilendirme mesajı onlar.
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Demekki bu problemi yaşayan tek ben değilmişim  

• Berk E. kullanıcısına yanıt

:)

• Arkadaşlar ev içinde maksimum ne kadar çekiyor Bluetooth. Örneğin telefondan kaç metre sonra saatle konuşurken kesilme olur ?
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    test ettim 10 metre kapılar açık. S20 FE kullanıyorum.
  • HUAWEI WATCH 5 Serisi [ANA KONU]
    yeni güncelleme dağıtımı bazı ülkelerde başlamış arkadaşlar, güncelleme gelen varmı
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Minör bi güncelleme bölgesel bazlı da olabilir, hiç bişey yok yani bu güncellemede
  • Guest-0D5BA3914 G kullanıcısına yanıt

Kordon siparişiniz geldi mi? Görüntü atarsanız memnun olurum. Ben de sipariş vermek istiyorum eğer siz memnun kaldıysanız tabii.

• dostlar merhaba,

iphone kullanıyorum.

-huawei sağlık

-huawei sağlık avrupa (eur)

iki uygulama var.

hangisini kullanacağız ?

teşekkürler

• iski kullanıcısına yanıt
    europa uygulamasının kullanılacağı ve diğerinin artık güncellenmeyeceği geliştirilmeyeceği söylenmişti, yani europa sürümünün kullanılması daha uygun gibi
  • Arkadaşlar VOD değil de ana kadrani ekran sürekli açık kullanmıyor muyuz ?
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Avrupa uygulaması olduğunu nerden anlayacaz. Sitesinden indirip kurduk.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    apple store için Avrupa var, android için sitesinden kuruluyor, ordan anlıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.