Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
87
Favori
38.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honor kullanıyorum hocam bluetooth ayarlarından girdim, iphone'u bilemiyorum .

• Merhaba 1 2 gün içinde samsung yada huawei birini tercih edecegim. Telrfonum samsung ama samsungun saati oyuncak gibi geliyor. Gt5 hoşuma gitti siz ne dersiniz artısı eksisi nedir bu saatin?
    Buğün mediamarttaki st samsung tavsiye etti ama sorularım da detaya giremedi
  • samsung alinmaz şarjı çok kötü sadece tansiyon ölçüyor arti olarak huawei nin şarjı uzun gorunuzu estetik bence gt5 pro almaya çalışın
  • Titanyum Gt5 pro şuanda Media Markt sitesinde 13 bin .
  • Pistevo35 kullanıcısına yanıt

İlk çıktığında 16 bine aldım. Fiyatı düşecekti elbette, yeni alacak arkadaşlar adına da mutluyum. Titanyum modeli çok kaliteli, kordonu çok şık, özellikle resmi giyimde muhteşem.

Ama arkadaş benim aklım siyah olanda kaldı. Titanyum olmasa da, güzel bir çelik siyah kordon ile daha şık olur diye düşünüyorum. 10-11 bine de bulunabiliyor. Keşke aksine iknâ olsam da acaba siyahını alsam da titanyum modelini satsam mı düşüncesinden sıyrılabilsem.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Aslında şuanki fiyatı normal olan kulaklık kaktirdilar millete 15 ten satarak
    Ben bilerek kulaklık ihtiyacı da olduğu için 15 k dan kulaklıkla aldım ama ihtiyaç olmasa bekler şu ara alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Kasım 2024; 21:18:10 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Bin liralık kulaklık hocam, yine de 15 bine gelmiyor. Kulaklık hakkında güzel yorumlar var ama Buds 3 Pro kullanıyorum. Kaldı ki ben bin lira daha fazlaya aldım, 16 bine. Sorun değil, iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Ama şu siyahı denediğim günden beri aklım onda.

Hocam ben Gt2 pro ve Gt3 pro siyah kullandığım için titenyum unu aldım memnunum. Daha şık bence.
    Şu an 1250 evet ama lansman fiyatı onunda yüksekti zaten, haklısınız ama kulaklık çok güzel ses kalitesi iyi
  • Öyleymiş hocam. Yalnız ben kulaklığımdan memnunum, keşke diyeceğim bir husus yok. O yüzden ihtiyacım yoktu. Hatırlarsanız saat ilk çıktığı vakitlerde kulaklık hariç alma imkânı da yoktu. Yoksa memnuniyetle bin lira düşük fiyata alırdım. İhtiyacı olan için o dönem güzel fırsattı. Şimdi 13 bine saat+bin liraya kulaklık ile aynı birliktelik 14 bine sağlanabiliyor.

@Pistevo35 Gömlek kollarını parçalaması haricinde ben de memnunum. Memnuniyetsizliğim siyahı daha güzel bulmam. Pepsi renklerini pek tuttuğumu söyleyemeyeceğim. Mavi plastik ve kırmızı/mavi/beyaz desenli Vagave marka mavi deri kordonla çok güzel duruyor ama, o ayrı :)

Bu arada Vagave markasını da tavsiye ederim. Kendilerinden toplamda 4 farklı kordon aldım. Biri gri, ki GT 5 Pro Titanyum ile çok iyi duruyor, diğerleri yukarıda değindiğim kırmızı/mavi/beyaz desenli mavi/siyah/kahverengi kordonlar. Hepsi çok kaliteli, ürünleri çok beğendim. Sipariş esnasında toka rengini belirlemediğim için markanın yetkilisi Can Bey telefonla ulaştı, siparişi detaylandırdı. Kendisi hem kibar, hem de yardımsever bir beyefendi. Hepsiburada ve kendi sitelerinde güzel kampanyaları da var. Üç al iki öde gibi. Şans verin derim.

• Xlarge kullanıcısına yanıt
    tansiyonuda manuel giriyosun, daha sonraları tahmin ederek ölçüyor, yani tam bir tansiyon ölçme yok, ayrıca samsung pişmanlıktır.
  • Güncelleme geldi pro modeline HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
  • FuXiN kullanıcısına yanıt

Golf oynarken yanlışlıkla dokunduğum ve canımın sıkıldığı çok oluyordu, hâlbuki golf oynamanın içimi rahatlatması gerekiyordu. Teşekkürler.

Umarım sırada bale yaparken ekranda beliren "Koşu mu yapıyorsun? Çok iyi yapıyorsun Salih Efendi" uyarısını düzeltmek vardır.

• saat başlarında uyarı verdiren bi uygulama var mı bildiğiniz?

Çok kaliteli ve albenili duruyor kordonlar.

Düşünenler olabilir link atalım;

Edit: HB dada daha uyguna geliyor aynı kordonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 29 Kasım 2024; 16:21:46 >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Evet, öyleler. Toplamda dört tane kordon aldım, fotoğraftakinden daha şık diyebilirim.

Hocam golf için alan pek yoktur yada az kişi vardır onları eş geçer isek diğer ufak tefek sorunları çözerlerse iyi olur. Benim kullandığım süre içinde bir sıkıntı yaşamadım ama gunclemem gelmesi psikolojik olarak bile rahatlatıyor 😅
  • FuXiN kullanıcısına yanıt

Var olandan memnun, vasat bir kullanıcı olarak mevcuttakini iyileştirsin yeter. Def-i mefâsid celb-i menâfiden evlâdır derler ama ortada zâten def edilecek bir fesatlık yoksa, mevcuttaki faydayı geliştirmek de yeğdir. Yeter ki kötüleştirmesinler.

Link var mı hocam

• Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt

Şuradan üç çizgililere bakabilirsiniz hocam, bir tane de düz aldım.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]vagave
    Huawei Watch Deri Kordon Mavi - Oval Üçip
    https://vagave.com/products/huawei-watch-deri-kordon-mavi-oval-ucip
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.