Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
84
Favori
35.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefonada uygulama yükleniyor, telefondan navigasyon başlatınca saat ekranında aynı şekilde ekran geliyor, yerler cadde isimleri herşey birebir çıkıyor, google haritalardan alıyor anladığım kadarıyla.Telefonfan başlatmak lazım ama, saatten direk başlatılmıyor, motor ve araç kullanırken işe yarayabilir,
  • HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
  • Herkese merhaba,

Saati ilk çıktığı zamandan beri kullanmaktayım. Bugün ortalama 6k adım atmama rağmen araba ile seyahatlerimi saymaya başladı ve 26k adım gösteriyor. Her gün araba ile seyahat etmeme rağmen hiç adım saymazken bugün yaklaşık 20k lık bir fark oluştu. Sebebi ne olabilir? Yeniden başlatmama rağmen saymaya devam etmekte.
  • "Hassas içerikler gizlendi" uyarısını ben de almaya başladım android 15'e geçtikten sonra. Whatsap grup mesajlarını hassas içerik diye göstermiyor saat. Tel magic 6 pro. Umarım bir an önce çözerler şu olayı.
  • Fırat6 kullanıcısına yanıt

Video yu izleyin.

Watch 4 de bu şekilde çalışan petal Haritalar Watch 5 pro da neden çalışmaz.

Dahili gps nin amacı nedir? Süs olarak yapılmadığına göre, daha önce Gps si olmayan Huawei 2 pro saatimde navigasyon sizin gösterdiğiniz gibi idi. Bu şekilde çalışacak ise neden dahili gps kondu. Yürüyüş rotası için diyorsanız bu telefon olmadan da saatle çevrim dışı haritalı navigasyon yapılabilir diye düşünüyorum.

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]Laktozsuzyoutube
    Umarım Beğenirsiniz :) Abone olmak için: https://www.youtube.com/c/Laktozsuz​ Instagram: https://www.instagram.com/laktozsuzgg
    https://www.youtube.com/watch?v=sq9YXXZPS0o&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 27 Aralık 2024; 21:22:54 >
  • Berk E. kullanıcısına yanıt

Daha önce satın aldığım tüm Huawei saatlerde bu sorunu yaşadım. Hatta oturduğunuz yerde kolunuzu sallayınca bile zaman zaman adım sayabiliyor. Ben çözüm bulamadım, umarım siz bulursunuz. Bu işin yazılım tarafını en iyi yapan Garmin ve Apple, Huawei bu sorunu çözmek istemiyor sanırım!

• ratsx kullanıcısına yanıt
    bu destek yakında gt5 pro yada geleceğini tahmin ediyorum
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Hocam ben daha önce hiç yaşamıyordum, bugün bu hatayla karşılaşmak tuhaf geldi, adım sayım 29k ya çıktı bile. Mesajı attıktan sonra eve gelmek dışında yürümedim de

• Evet evet son güncellemeden sonra bu adım sayar sapıttı
  • Herkese selamlar,

Wach gt 3 pro kullanıyorum saatimi dalış özelliği için aldım fakat dalışlarsan sonra arıza yapması sebebi ile 3 kere garantiye verdim en son tekrar arıza yapınca tamir sonrası tüketici hakem heyetine başvurdum sonucu bekliyorum ücret iadesi talebim kabul edilir ise gt 5 pro almayı düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan var mı ?

GT 5 pro ile aktif dalış yapan var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

• haxem H kullanıcısına yanıt
    Bende dalış için aldım ama 7mm elbisem olmadığı için şuan giremiyorum suya.
    Sömestrda antalya taraflarında olmayı planlıyorum o zamana kadar almamış bilgi paylaşabilirim.
  • Zwift kullanan var mı? Evde spin bike yapıyorum, zwift veya bisikletin uygulamasında nabzımı göremiyorum. Saati nasıl bağlayabilirim?
    İphone ve apple watch da böyle bir problem olmuyor. Telefon bağlandığı anda nabız gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.