Bende 9 mayısta spariş verdim dün elime ulaştı ürün şuan ilk parti ve ön spariş ürünü olduğu için böyle. Huawei saati direk gümrükten geliş tarihine göre kargoluyor. Başka sitelerden yakın zamanda spariş edenler içinse durum zaten ellerinde ürün olduğu için spariş edebiliyor ve hemen alabiliyorsunuz. Bu sırf huawei'ye özgü bir durum değil her marka ön sparişteki ürününü 2 hafta kadar sonra kargolar. Ön spariş süreci bittiğinde her şey rayına oturacaktır. Zamanında ön sparişten samsung telefon aldığımda da bu durum geçerli idi |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (10. sayfa)
-
-
Bu bence Huawei'nin alakasizligi ile ilgili. Ben sizden bir gun once siparis etmem ragmen adamlar benim siparisi 6 hazirana atiyor siz 22 mayista teslim alabiliyorsunuz. Cevaplari da stok sikintisiymis. Adam olsalar siparisi ilk verene yollarlar. Bu arada yanlis anlamayin, size bir sey demiyorum. Siz olmasi gereken tarihte teslim aldiniz. Huawei'nin Turkiye tarafi boyle belki bilemiyorun. Adi bir firma. Yuzsuz cevap vermeler, musteri umurlarinda degil. Beter olsunlar ne diyim. Prensiplerime biraz bagliyim heralde. Bu tarz tavirlara, haksizliga denk geldimmi direk keserim baglari.
-
10 mayıs sipariş tarihim halen gelişme yok. gereksiz adamlar bunlar.
-
Siparisiniz gri naylon kordonmuydu
Bekleyenler gri naylon kordon yuzunden bekliyor
Eger boyleyse dagitimlar baslamis olmali
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendimi huawei Türkiye çalışanı gibi hissetmeye başladım ama değilim, spariş sayfasına bakarsanız sizin sparişiniz en erken 27 mayıs görünüyor, tabi bunu hangi kordon seçeneği ile aldığınızı bilmeden söylüyorum. Kanımca ön sparişte 300 tl sepette indirim, indiirm kodu ile indiirm ve hediye kayış olması sebebiyle sparişler yoğun o yüzden ileri tarihe atıyorlar 1 gün bile geç spariş verseniz. Bana sorarsanız Huawei fiyat performas ve preminium bir saat yapmış ondan talep bu kadar çok. Fit 2 modeli, xiaomi, redmi, samsung gibi markaların benzer saatleri arasında dağlar kadar fark var diğerlerini deneyimledim fit 3'ün yanına bile yaklaşamazlar. Özellikle fit 2 bunun yanında bileklik gibi hatta oyuncak gibi kalıyor.
Bu arada alalı daha 1 yıl olmamış cizik olmayan sadece kronik kordon soyulması olan yanında 2 adet farklı marka kordon olan siyah fit 2 saatimi isteyene makul bir fiyattan satabilirim...
-
Evet gri naylon kordondu 9 mayış gece spariş verdim 22 gündüz elime ulaştı zaten naylon kayış modeli olduğu için bu kadar bekledim yoksa daha erken elime ulaşırdı, kendi sayfasında spariş tarihleri yazıyor yoğunluktan 1 gün geç spariş için bile 5-6 gün ileri tarih yazıyor.
-
Kayisi daha sonra yollasalar olecekler sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 24 Mayıs 2024; 15:19:20 > -
Kayış derken hediye kayış değil hangi kayış olan modeli seçti iseniz o tarihte yolluyorlar. Ben yanında ayrıca yeşil Kordon'da spariş ettim saatim gri naylon kordon olduğu için ay gün yollandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yesil modeli aldim. Ilk alanlardanim. Kayis yuzunden 22 mayisa uzatilmisti. O zaman 22 mayistan da once almam gerekiodu. Neyse, onlar bilir. Huawei'ye bir daha bulasmam artik.
-
8 mayista yesil modeli gri naylon kayış hediyesiyle sipariş verdim. Yazdıkları zaman geçti ve hiçbir gelisme olmadı. Bilgi de alamıyoruz. Ben iptal ettim artık merak etmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana olan sizin basiniza da gelmis. Ben de iptal ettim. Huawei dusmanligi yarattialr bende. O kadar kil oldum ki kullandigim Huawei Fit 2 yi de satip Amazfit alasim var.
-
7 mayıs gri naylon rengi ön siparişim söyledikleri 22 mayıs günü bana ulaştı. 21inde kargoya verilmişti. Şans işi sanırım birazda.
Siyah Kordon hediyemde aynın paket ile geldi. Hatta çok beğendiğim için ayrıca beyaz Kordon satın aldım.
Ben onu sordum. Siparişe göre değerlendiriliyormuş yorumlar.
amazfit modellerine takipliğim sonucu aldığım bilgiler dahilinde amazfit bip 5 unity modeli türkiye ye gelecek uygun fiyat olur gibime geliyor huawei fit 3 modeline rakip
-
Huawei Online Mağaza’da Watch Fit 3 modellerinde geçerli 400 TL indirim kodu: ASENDEFITLE
İndirim kodu için bugün son gün
-
O model ile Wf3 ün özellikleri aynı mı da rakip oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
incelemeni öneririm belki amazfit bip 5 unıty modeli daha iyi olabilir.
-
Ekrana dokunarak uyandırma yokmu bulamadım bir türlü
Şu kulaklık kodları ne oldu. Gelen giden var mı?Bende yok henüz. Yalan olacak heralde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X