Belli başlı ürünlerde oluyor ürün Hepsiburada satıcısı ise yazıyor ürün kısmında ertelemeli diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (8. sayfa)
-
-
evet kontrol ettim de ürün farklı sitelere göre bin lira daha pahalı satıyor eğer aynı fiyata düşerse alacağım inşallah.
teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 19 Mayıs 2024; 0:23:6 > -
Ben Hb den deri kordunluyu aldım, 300 tl indirim ve kordon da hediye olarak aldım. Fiyatta huawei ile birebir aynıydı, tek fark kargo ücreti. Onu da premium alarak bedava yaptım.
Deri olanı bitmiş hbde. Diğerleri de aynı fiyat. 300 tl indirimi aktif etmeniz lazım kampanyadan.
Aynı gün kargoya verildi. Az sonra elimde olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
f/p olarak baktığınızda bu fiyata bu kalite cihaz yok.Sanırım bundan kaynaklı.
-
bu ve gt4 arasından tercihiniz hangisi olur
-
Tabi ki gt4. Bu biraz daha büyük bileklik gibi. Özellikleri batarya ekran vs gt serisinde premium ama gt serisi min. 2 veya 3 kat daha pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, naylon kayış satmayı düşünen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kordon farkını anlamadım. 500tl fark ne için verilmeli? sadece nfs mi?
-
müşteri hizmetleri aradı halen gelmemesi üzerine kayıt bırakmıştım. beklenenden çok talep olmuş. hepsiburada trendyol bunlar kadar talep görmemiş. ilk parti bitmiş. mallar gümrükte bekliyor diye yalan zırvalıyor. istersem siparişi iptal edebilirmiş. millet saati eskitti bunlar halen gönderecek.
müşteri memnuniyeti sıfır. aradım fırçaladım kapattım.
-
çok gecikiyor huaweinin sitesinden satın alanlar. 1 ay ön sipariş için uzun bi süre ki dğer sitelerde aynı gün teslim olup siteden alanların 1 AY beklemesi sacmalık....
-
Huaweinin bu yavaş kargolamasını çekemeyeceğim için hb üzerinden 360 liraya yakın fazla ücret ödeyerek aldım saati. 20-25 gün beklemeden bahsediyoruz. Az değil.
-
hw tr'den sonunda gri naylonlu siparişi verebildim.
300-tl maxipuanıda alabilirsek makbule geçecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 21 Mayıs 2024; 15:58:56 > -
300₺ maxipuan hediyesi mi mevcut?
siyah satıyorum ilgilenirseniz
-
yeni müşteriler için
https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/yeni-kredi-karti-musterilerimize-maxipuan-firsati
-
Saat nasıl arkadaşlar iPhone ile uyumlu mu bende almayı düşünüyorum
İçinden yalnızca şarj kablosu çıkıyor, adaptör çıkmıyor. Kaç w, amper bir adaptör ile sarj etmeliyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 21 Mayıs 2024; 20:58:15 > -
Yok arkadas, bu Huawei'den bir s.kim olmaz. 8 Mayis'ta on siparis veriyorum, sirf o gri kayis icin teslim tarihini 22 mayisa erteliyorlar. Bugun kosnutum siparisim nerde dyiye soruyorum, bana 6 haziran teslim tarihi diyorlar. Huawei urunleri fena degil ama musteri teknik destek icler acisi. Bir onceki saatimde de sorun olmustu, garantiye yolladim, ekran degisim ucreti talep ettiler. Istedikleri ucret saat fiyati ile ayniydi neredeyse. Ekranda da darbe falan yok. Ekran arayuzlerinin silik izleri cikiyordu arka planda surekli. AOD hic kullanilmamis saatte.
Iptal edicem cok buyuk ihtimalle siparisimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 22 Mayıs 2024; 11:59:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X