Merhaba arkadaşlar bende mi band 5 den Huawei band 6 cihazına geçtim çok memnunum ancak hoşuma gitmeyen ayarı varsa da bulamadığım bir durum için yardım istiyorum. Bildirim geldiği zaman titriyor ancak görmek için cihazı kaldırmak yada dokunmak gerekiyor bu çok saçma ve kullanışsız bir durum amacım zaten zahmetsizce gelen bildirimi görmek iken kolumu çevirerek görmek çok saçma geliyor. Bu konuda benim bilmediğim bir ayar vs varmı acaba teşekkürler. |
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maalesef huawei'de böyle bir saçmalık var. Watch fit'te de durum aynı. Maalesef bunun bir ayarı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten inanılmaz bir durum. Olmaması büyük eksi yazıyor ve sanırım çok beğenmeme rağmen satacağım. Teşekkürler cevabınız için.
-
-
-
Saatin 2. versiyonu çıkıyor alacak olan var mı ?
iPhone ile sorun yaşanmıyor dimi ?
-
İkinci versiyon güzel gözüküyor var mı alan.
orjinal yada orjinal rengine en yakın sakura pembesi kordon arıyorum. nerden bulabilirim ?
-
Ben fit mini aldım çok şık bence 2.seriye gerek yok herhalde ekran ve hoperlor desteği gelmiş…
Ben kullanıyorum gayet memnunum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone ile kullancam iyi midir acaba uyar mı
-
Elma logolu hiçbir ürün kullanmadım şimdiye kadar. Dolayısıyla uyumluluğu hakkında bir fikrim yok. İnceleme videolarında birkaç özelliğinin çalışmadığından bahşedilmişti. İyi araştırın bence.
Huawei watch fit de yukseklik olcumu yani barometre ve altimetre varmi arkadaslar
Maalesef yok
watch fit 2 aldım. bugün geldi. iphone ile kullanıyorum. genel olarak güzel hoşuam gitti. hafif bir saat ve kadranları güzel. ama müzik kontrolü yokmuş. gt3 e geldi güncelleme ile. fit 2 ye de gelir mi acaba? spor yaparken çok lazım oluyor. moralim bozuldu iade edesim geldi.
-
İade ettim. Güzel ama oyuncak çocuk saati gibi geldi gözüme. Bu modeller hep böyle. Bir de kim bilir ne zaman güncelleme alacak. Zaten bu forum da ölmüş resmen. Kimse miklemiyor. Bi daha da buraya bir şey sormam. Çöp.
Hocam müzik kontrolü var nasıl yok? Cihazın hafızasına müzik attım cihazın dahili hoparlöründen dinliyorum. Ayrıca direkt cihaz üzerinden telefondaki müzikcalar da kontrol edilebiliyor. YouTube da kontrol edilebiliyor hatta.
İphone için olmuyor maalesef
Hocam hayatımda hiç Apple ürünü kullanmadığım için bir şey diyemem. Ama merak ediyorum madem İPhone kullanıyorsunuz Apple watch alın yani huawei niye aldınız ki.
Dostum hem şarjı 1 gün gidiyor hem aşırı gereksiz pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X