Özellikleri:
İzlenimler Artılar +Saat oldukça şık ve hafif +AMOLED ekranı epey iyi, kavisli ekran çerçeveyle bütün duruyor +Hızlı şarj ile çok çabuk doluyor, 5dk şarj ile 1 gün dayanıyor +Su geçirmez, yüzmeyi destekliyor +Sensörlerinin kaliteli olmasından dolayı ölçümleri başarılı +AlwaysOnDisplay özelliği, dahili GPS'i artıları +Kendi içinde bulunan 100'e yakın egzersiz videosu Eksiler -Kendi kordon mekanizmasını kullanıyor, sadece aliexpresste kordon bulunuyor -Ekranı sert sürtünmelerde çiziliyor -Huawei telefonlar dışında kilit açma özelliği çalışmıyor -Cihazın hoparlör ve mikrofonu olmadığı için konuşma yapılamıyor. Tanıtım Videoları  < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 11 Eylül 2021; 23:6:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit [ANA KONU]
-
-
Yazılım
Modlu Huawei Sağlık Uygulaması
-32 taneye kadar kadran yüklemeye izin verir
-Huawei mobil hizmetlerine ihtiyaç duymaz
drive.google.comHuawei Watch - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1X1ySomnBYW80RwyLCs3npyHOpAMjcDrk
Saat Arayüzleri
Cihaza yukarıda modlu sağlık uygulamasıyla saat arayüzleri yükleniyor.
Aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.drive.google.comHuawei Watch - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1X1ySomnBYW80RwyLCs3npyHOpAMjcDrk
Saat Arayüzü Yükleme Talimatı
1-Telefondan Huawei Sağlık ve Huawei Mobil Hizmetlerini kaldırın.
2-Modlu Huawei Sağlık Uygulamasını yükleyin ve saatinizi ekleyin.
3-Sağlık uygulamasında Saat kadranları/indirme geçmişime girin, sağ üstteki 3 noktaya basarak hwt dosyasını seçin ve arayüz yükleme yapın.
Not: Sorun yaşarsanız indirdiğiniz hwt saat arayüzü dosyasını telefonda indirilenler klasöründen başka yere taşıyarak deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 20 Aralık 2020; 3:9:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu hayırlı olsun. Ben de aldım. Paylaşım dolu bir konu olur umarım.
-
Alıp kullanan az galiba:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gts ile bunun arasındayım. Ne tavsiye edersiniz? -
bieklik görünümünde saat özellikler arıyorsan bu
-
Saat kadranlarının çoğunda günler ingilizce takvim ters (ay\gün). Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? -
Maalesef hocam saat arayüzü nasıl yapılmışsa o. Yukarıya yeni saat kadranları ekledim deneyebilirsiniz.
Geçen hafta saatin ekranını bayağı derin şekilde çizdim 🙄
Huawei yi arayarak durumu anlattım ve komple cihazın değişmesi gerektiği bilgisini aldım. 899 lira ücreti varmış 😂
Aliexpress'te ekran koruyucular ve silikon geçirmeli kılıflar çıktı. Ürün vergisi gelmesi derken 50-60 lira tutuyor. Rahat rahat kullanın hocam, 2 sene sonra gidip yeni modelini alırsınız.
içine ettik artık hocam :)
huawei nin ürünleri hoşuma gidiyor ama illa başına bir şey geliyor :)
artık dediğiniz gibi bir kaç sene kullanalım zamanı gelince değiştireceğiz artık.
ama saatten memnunum
gt kde kullandım ama büyük ve ağır geliyor
mi band kullanıyordum ekran küçük ve kayışlar çok dandik
"ya şöyle bileklik formunda saat olsa" diye düşünürken huawei yapıverdi :)
-
Ürün gerçekten çok kullanışlı. İçindeki egzersiz videoları benim çok hoşuma gidiyor, pandemide evde spor yapmaya birebir
Hocam saat bu çizilir yapacak bir şey yok. Saatin en yüksek seviyesinde ekran var, onun için çabuk çiziliyor. Etrafında daha yüksek bir çerçeve falan olsa korunaklı olurdu ama bu sefer de şık olmazdı. Bir şeylerden ödün vermek zorundayız. Nişanlımın saatinde de derin bir çizik var ama ekran açıkken hiç belli olmuyor. Parlaklık yüksek ve renkler canlı olduğu görünmüyor. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa AlwaysOnDisplay'i açın hocam çizik hiç görünmez bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bayağı sert çarptım hocam, ekran gitti dedim önce :) o derece yani.
Aod olayına gelince haftaya deneyeceğim onu.
Neden haftaya diye sorarsanız, saati pazar gecesi yatmadan önce tam şarj ediyorum ve tam bir hafta sonra yüzde 25 civarı kalıyor yani aod açık olunca 1 hafta yeterse açık kullanacağım.
Selamlar. Spor takibi olarak hangi sporlar var? Tenis var ve kapalı alanda bisiklet var mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: corp8slave
Selamlar. Spor takibi olarak hangi sporlar var? Tenis var ve kapalı alanda bisiklet var mı acabaKapalı alanda bisiklet ve Tenis var baktım listeye.
-
-
Hocam bende wifide eşleştirememiştim, mobil veride eşleştirebildim ama sebebini bilmiyorum. -
İkisinide deniyorum fakat cihaz listesini güncellemiyor. -
hocam sürekli yeniden dene yapın sıkılmadan yapın
benimde öyle olmuştu o şekilde güncelledi
-
Tamam teşekkür ederim, deniyorum o halde tekrar tekrar.
Benzer içerikler
- one ui watch 6
- en iyi ekg çeken saat
- huawei watch 5
- apple vision pro fiyat
- apple watch uyku takibi
- gps nedir, ne işe yarar
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X