|
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Her iki cihazı kullanmış olarak benim tercihim bu cihazdan yana ama sebeplerim var.
Hafif ve daha küçük olması.
Yani kişiye göre değişen durum bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Bende bu saati satın aldım. Saatin ekranı ve malzeme kalitesi çok iyi. 4gb hafızası varmış. Buraya mp3 atma imkanı var mı acaba? Birde saat bende güncelleme üstüne güncelleme yapıyor. Güncelleme bitince tekrar taratıyorum bir güncelleme daha buluyor. En son versiyon kaç sizde?
-
4 gb hafızası var ama mp3 atılamıyor maalesef. Aynı şekilde saate bluetooth kulaklık da bağlanmıyor. Bunları yapmak zor değil ama Huawei bunları yazılımsal olarak eklememiş, ileride de eklemezler diye düşünüyorum.
Saatin son güncel versiyonu 1.0.3.20
Teşekkürler. Modem hafıza var niye eklemezler. Kulaklık neden bağlanmaz. ilginç.
-
Daha önceden bildirimler geliyordu. Şimdi bildirimler gelmiyor. Ip11 kullanıyorum. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Sorun çözülmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkbilirDaha önceden bildirimler geliyordu. Şimdi bildirimler gelmiyor. Ip11 kullanıyorum. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Sorun çözülmedi.
xiaomi kullanıyorum benimde bazen oluyor uygulamaya girip cihazlara tıklayıp çıktığımda bildirimler gelmeye devam ediyor.
mutlaka bakmışsınızdır ama bildirim ayarlarını bir kontrol edin isterseniz.
-
Günde 1 kez uygulamaya girmek lazım. Ne zaman uygulama arkada uzun süre kalsa bana da bildirimler gelmiyor.
-
İlginize teşekkürler. Uygulamaya giriyorum. Bildirim ayarları da tamam ama gelmiyor.
-
apple da işle nasıl yürüyor bilmiyorum ama izinler filan ne durumda bakarmısınız
-
Herkese merhaba. Saate son güncellemeyle otomatik Spo2 ölçümü gelmiş ve aktif edeceğimiz yeri bulamıyorum. Saatin ekranında Spo2 ile ilgili kısma giriyorum ve sadece manuel olarak "hesapla" yazan yer dışında otomatik ölçüme dair hiçbir şey göremiyorum. Bunu aktif eden arkadaşlar nasıl yaptıklarını yazabilirlerse çok iyi olur. -
Aşağıdaki linkten uygulamanın en son versiyonunun indirin. Cihazlar/Sağlık İzleme'nin içinde bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yapınca halloldu. -
Uyumadığım halde bazen uzanmayı bile şekerlemeden sayıyor uyku ölçümü çok doğru gibi gelmedi bana bazen de kolumu olduğum yerde salladığımda adımdan sayıyor benim saatimin sensörlerinde mi sıkıntı var acaba yoksa genel sorun mu?
Bazı kişiler otururken uyuyor sanıyor diyordu ama bana hiç olmadı. Adım sayma durumu da sallayınca olmuyor, gerçek yürüme dışında çok denedim saymıyor.
Hocam Huawei Watch GT2 Pro ile Huawei Watch Fit'in kullandıkları işlemciler aynı değil. Aslında yazılım olarak yeterli ama donanım olarak yetersiz kalacaktır. Eğer şarkı atılabiliyor olsaydı bu saat yok satardı.
Eğer Huawei dedikleri gibi akıllı bir firmaysa bir sonraki Fit saatinde şarkı ekletir :)
-
Hocam 2014te çıkan Samsung gear 2 ile müzik çalıyordum, işlemcisi exynos 3250 idi. Watch fitte gayet rahat oynatır ama Huawei'yi ben yetersiz buldum.
Saat ilk çıktığında bizim cihaza saat arayüzleri geliştirdim, huawei developer oldum. Arayüzleri yükledim ve huawei ne dese beğenirsiniz, daha bunu test edecek yazılımı geliştirmedik. Tam 2 ay saat arayüzleri onay bekledi neden peki? Huawei'nin yarım yamalak iş yapmasından. Bu cihaz fiyatına göre iyi ama daha fazlasını beklememek lazım.
Arkadaşlar merhaba Bu cihazı almak istiyorum. Huawei watch fit nasıl bir cihaz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet güzel cihaz ekranı parlak güzel ve oldukça hafif kolda hissetmiyorsunuz. Özellik olarak ne yazıyorsa güzel eksiksiz yapıyor ama ilerde müzik çalar mı falan diye beklentiniz olmasın. En parlak ayarda 1 hafta şarjı gidiyor. Kordonları silikon ama aliexpress'te çok güzel kordonlar var. Bu ay yurtdışında metal kasalısı çıktı onu beklerseniz, bence şimdikinin fiyatı ucuzlar.
Herkese merhaba. Yaklaşık bir aydan beridir kullanıyorum memnunum da.
Yalnız sormak istediğim bir kaç şey var tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
1. Bildirim geldiğinde ekran uyanmıyor? Var mı uyanma ihtimali
2. Emoji be resimler gözükmüyor nasıl gözükmesini sağlayabiliriz
3. Arayan geldiğinde isim gösteriyor ama cevap verilmediginde sadece numara yazıyor ve cevapsız simgesi çıkıyor. Kişi ismi gözükür mü?
Birde kendi uygulaması dışında saat arayüzü nasıl ayarlarız?
Meizu x8 ile kullanıyorum saati bu arada
Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbelinliBalian -- 22 Mart 2021; 21:20:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X