Huawei Watch Fit [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın 👏🏻👏🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba. Huawei watch fit aldım ancak müzik yükleme için bir çok yerde müzik yükleme var yazıyor 500 şarkıya kadar ama bunu bulamadım cihaz da bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazda müzik yükleme ve çalma yok hocam. Telefonda çalan müziği değiştirme, ses kısma artırma var .
Daha önce 1 yıl xiaomi band 4 kullandım.. 1 haftadır huawei watch fit kullanıyorum artısından ziyade fiyatına göre daha çok eksiği gözüme çarpıyor.. Gelen çağrıyı sessize alamamak, sınırlı arayüz var, mobil uygulamasında berbat bi arayüz var daha da sayabileceğim şeyler var gördüğüm her eksikliği önerilerden mail olarak atıyorum umarım bu ufak tefek eksiklikleri giderilir.. Tek güzel yanı çok şık olması büyük puntolu yazıları parlak ekranı oldu.. Ama daha fazla özelliğin yarı fiyatındaki realme watch ta olması üzdü beni gerçekten🤦🏻♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutemet38 -- 1 Nisan 2021; 16:59:11 >
saat gerçekten çok güzel birkaç düzeltmeyle kademe atlayabilir.
-çağrıyı reddetmenin yanında sessize alma özelliği de gelmeli ki bu özellik 100 tl lik saatlerde bile var
-uzaktan deklanşör özellliği samsung telefonda kullanılamıyor ve çözümünü de bulamadım
-mesajlara hızlı yanıt özelliği gelebilir, birkaç seçenekle sınırlı olsa bile çok işe yarar.
kullanıcılar olarak eksikleri sürekli olarak yazarsak belki çözüm olabilir,mail olsun yardım hattı olsun istekleri iletmeliyiz.Onun haricinde pil,ekran netliği ve büyüklüğü ki bildirimler çok rahat okunuyor,ölçüm doğruluğu,gps ve spor modları gayet güzel
-
-
Ben de eklemelerle tekrar gönderiyorum,bu başlığı takipteyiz bakalım ne olacak
-
Arkadaşlar ben de ürünü dün aldım. Ürün çok güzel ama bi yere çarpıp ekranı çizmekten korkuyorum. Aranızda saate ekran koruyucu alan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
-
Öncelikle hayırlı olsun. Cam çabuk çiziliyor baştan ekran koruyucu almanızı öneririm. Pda.ru sitesinde silikon giydirmeler ve kırılmaz camların iyi olmadığından bahsediliyor. Cam filmi şeklinde olanlardan alırsanız memnun kalırsınız. Aliexpresste var, Türkiye'de bulamamıştım ben bir kaç ay önce baktığımda.
ben de silikon giydirme kılıflardan almayı düşünüyodum ama siz öyle diyince bi tırstım. Normal ekran koruyucu alayım o zaman.. teşekkür ederim
Silikonlar araya hava alıyormuş hocam, resim de atmışlardı ekrana tam sıfır oturmuyor. Standart cam filmi en temizi.
iphone ile kullanan varmı? Sorunları devam ediyormu? (Bildirim gelmeme vb)
-
Telefonumu bul özelliğini kullanırken I'm here diyen o gıcık sesi değiştirme imkanımız var mı normal telefon çalıyor gibi çalsa nolurmuş ki yaa rezil ediyor milletin içinde
Merhaba arkadaşlar, saati iPhone ile kullanıyorum. Ancak WhatsApp bildirimlerini ve mesaj bildirimlerini alamıyorum. Sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar huawei watch fit satılık..
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-sahibinden-3-haftalik-watch-fit-920982225/detay
Merhaba arkadaşlar.
Huawei watch fit aldım hanıma ve sorularım var.
1) Bekleme kadranı kullanmak istemiyorum kolumu kaldırdığım gibi seçtiğim tema gelsin istiyorum. Bunun için bekleme kadranını boş seçiyorum ancak ekranı kendime çevirdiğim zaman yeşil sarj dolum işareti ve üzerinde saat yazan bir ara ekran geliyor. Ben bunu istemiyorum. Kaldırmanın yolu var mı?
2)Bildirim geldiğinde saat titremiyor veya ses çıkartmıyor. Bunun bir çözümü var mı her yeri kurcaladım yok bulamadım.
Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 24 Nisan 2021; 16:6:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: omaTR
Merhaba arkadaşlar.
Huawei watch fit aldım hanıma ve sorularım var.
1) Bekleme kadranı kullanmak istemiyorum kolumu kaldırdığım gibi seçtiğim tema gelsin istiyorum. Bunun için bekleme kadranını boş seçiyorum ancak ekranı kendime çevirdiğim zaman yeşil sarj dolum işareti ve üzerinde saat yazan bir ara ekran geliyor. Ben bunu istemiyorum. Kaldırmanın yolu var mı?
2)Bildirim geldiğinde saat titremiyor veya ses çıkartmıyor. Bunun bir çözümü var mı her yeri kurcaladım yok bulamadım.
Teşekkürler şimdiden.1-Hocam bu dediğiniz normalde oluyor. Hiç şarj işareti falan gelmemesi lazım. Sadece cihazı şarj ederken pil ekranı geliyor, onun dışında hiç bir zaman gelmez.
2-Saat kola takılı olduğunu sensör ile anlıyor ve bildirim gelince titriyor. Ama diyelim ki sensör kolda dövmenin üzerine geldi yada saat bluzun koluna üstten takıldı o zaman titremiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X