< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Pil tüketim ayrıntılarından takibini yaparsınız ben olumsuz bir durum yaşamadım umarım sizde de bir sorun olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba huwaei watch fit saati yeni aldım Samsung marka telefon ile kullanıyorum
Sorunum şu; cihazdaki hava durumu ile saatteki hava durumu farklı konumu gösteriyor
Saat ilk açıldığında konum olarak Maltepe görünüyordu halen o şekilde görünüyor değişmiyor
Konum açık konum izni açık hava durumu raporları açık güncellemeler yapıldı ancak hava durumu güncel konumumu göstermiyor
Bu konuda bilgisi olanlar dönüş yaparsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlık uygulamasına konum izni verdiniz mi hocam?
-
Evet hocam verdim
-
Hocam uygulama sürümünüzü kontrol edin derim. Play store'daki sağlık uygulamasına güncelleme gelmiyor.
Güncel versiyon 11.0.6.515
https://www.apkmirror.com/apk/huawei-internet-service/health/health-11-0-6-515-release/huawei-health-11-0-6-515-android-apk-download/
Hocam yine olmadı
Ama bu sürüm ile Whatsapp bildirimleri de geldi ona çok sevindim
Konum olayı düzelir hocam çok takılmayın. Bir sefer bende de olmuştu, 1-2 güne düzelmişti. En olmadı saatin bağlantısını kesip yeniden eklersiniz.
Neredeyse tüm özelliklerin bulunduğu orta seviye bi alet gibi. Almak için elegant serisinin yerleşmesini beklemek mantıklı olur mu acaba?
-
Elegant ın bi artısı yok ki şuan için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 GB hafıza yapıp müzik atılamaması çok saçma sizce ileride gelme ihtimali nedir
Gelmez hocam, elegant çıkınca reklamını yapmak amaçlı gelmediyse bu saatten sonra gelmez. Saatin yazılımı düzgün çalışıyor ama hava durumuna ay ekleyip güncelleme diye gönderiyorlar Sıfır yenilik
Ben yeni aldım bu özellik için almadım zaten bu fiyat aralığında bu özellik hiç bir saatte yok ama olsa çok iyi olurdu inşallah menmun kalırım bide ekran koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz
Ben ekran koruyucu kullanmıyorum hocam. 6 aydır kullanıyorum çizilme var ama 2 sene kullanır atarım diye rahatça kullanıyorum
-
-
İos ile kullanan var mı acaba? Kullanan biri varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
hocam şu an için yok demişsiniz daha sonra olabilir anlamında mı bu? bir de fiyat farkı neden var 2 ürün arasında ben de karşılaştırdım bir fark göremedim. hatta band 6 mı alsam diye düşünüyorum
-
Hocam 2 cihaz arasında ufak tefek farklar var. Band 6'nın ekranı daha küçük ve çözünürlüğü daha düşük. Açıkçası watch fit'in büyüklüğü ideal, daha küçüğü ufak kalır diye düşünüyorum. Aşağıdan yan yana görünüşlerine bakabilirsiniz.
Bir de watch fitte sürekli açık ekran var, bildiğim kadarıyla band 6da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 14 Mayıs 2021; 22:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X