Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme geldi arkadaşlar. Sağlık uygulamasının son versiyonunu yüklemeniz gerekiyor. 4-5 hazır mesaj var onlarla cevaplanıyor.

Saat kullanımda değilken pin kodu koyma gelmiş.

Saat arayüzlerini önizleme daha avrupaya gelmemiş.

Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bende görünmüyor uygulama ben de güncel telfon Samsung o yüzden olabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutemet38 M kullanıcısına yanıt

benim telefonum da huawei ama bende de yok

gelir bir kaç güne

• Resimdeki sürümü kullanıyorum bana güncelleme geldi.
    Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 11 Temmuz 2021; 0:50:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras1943

kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?

Uyguna denk getirirseniz güzel cihaz. 1000 lira verip alınmaz, 550-600 kampanya çekle falan alırsanız memnun kalırsınız.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

700 TL civarına bulup sipariş verdim.

• Play Store'dan indirilen Huawei Health uygulaması bir türlü cihaz listesini güncellemiyor. Bunun sebebi nedir? İlla Huawei'in kendi mağazasından mı indirmem gerekiyor?

Güncelleme: Yaklaşık 5 - 10 dakika boyunca inatla güncelleme butonuna bastım ve sonunda oldu. Niye böyle uğraştırıyorlar anlamıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 14 Temmuz 2021; 23:7:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras1943

Play Store'dan indirilen Huawei Health uygulaması bir türlü cihaz listesini güncellemiyor. Bunun sebebi nedir? İlla Huawei'in kendi mağazasından mı indirmem gerekiyor?

Güncelleme: Yaklaşık 5 - 10 dakika boyunca inatla güncelleme butonuna bastım ve sonunda oldu. Niye böyle uğraştırıyorlar anlamıyorum!

evet huawei nin mağazasından indirmeniz gerekiyor.

google ın mağazasındaki huawei yazılımları güncel değil

• Arkadaşlar ıp7 ile kullanıyorum. Uyku ölçme şeysi tam ölçemiyor. Mesela 1de gittim yattım 2de yatmış gösteriyor. Sabah 8de uyandım ama yataktan 9da kalktım ( 1 saat boyunca telefon ile uğraştığımı varsayalım ) uyanma saatimi 9 olarak görüyor. Bunu düzeltmenin bi yolu var mı?

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

hocam cihazın arkasında yanıp sönen yeşil bir ışık var, bu ne anlama geliyor? Bağlantı problemi vs. midir?

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt

Nabız ölçüyor hocam onunla.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam, ilk kez böyle bir akıllı bileklik/saat kullanıyorum. "acaba bozuk mu yoksa" dedim ışığı görünce.

• Xiaomi telefonları ile otomatik bağlanma sorunları yaşayan var mı acaba? Otomatik bağlanmıyor cihaz, sürekli Huawei Health uygulamasını açıp bağlamam gerekiyor.

mi 9t cihazımda aynı sorunu yaşıyordum ve bir türlü çözüm bulamamıştım, huawei p20 ye geçince sorun kalmadı.

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

ilginç. Bende Mi9 se var ve otomatik bağlantı sorunu var fakat bir yakınımda Samsung A6 var ve onda otomatik bağlanma sorunu yok. Huawei acaba Xiaomi rakibi olarak mı değerlendiriyor :D

öyle bir şey değildir tabii ki de rom ile ilgili bir durumdur. Farklı romlar denemek lazım.

Aslında mutlaka bir ayar işidir bir şey(ler) xiaomi nin sisteminde kapalı yada açık geliyor herhalde o ayarı değiştirmek lazım ama ne ?

• Arkadaşlar merhaba, saati iPhone ile kullanan var mı? Bugün iPhone a geçtim aramalar geliyor ama diğer bildirimler gelmiyor saate, iPhone’la kullanıp bu problemi yaşayan ya da çözen varsa yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. 🙏

Play store'a bluetooth pair yazarsanız bir çok uygulama var. Uygulamalardan birini indirin ve saati ordan eşleştirin, böylece kopma sorunu yaşamazsınız. Bende de xiaomi var bende de kopma oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 20 Temmuz 2021; 0:42:26 >
  • birkaç ayar kurcaladım, izinleri verdim ardından izinleri tekrar iptal ettirdim vs. derken bu sefer otomatik bağlanmayı (ek bir uygulama kullanmadan) başarabildim. Hangi hamlem otomatik bağlanmayı başardı bilmiyorum ama :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.