Mi Band 6 sipariş etmiştim ama Huawei Band 6 daha cazip gelmeye başladı. Her ikisini de kullananlar varsa yorumlarınızı yazabilir misiniz? Rahatlık ve ekran kalitesi önemli. |
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Bu saatin en güzel yanı amoled ekran. Renkler canlı ve ekran çözünürlüğü ekrana uygun. Band 6'da aynı işi görüyor ama ekranı daha küçük ve çözünürlüğü daha düşük. Eğer kullanıyorsanız band 6'da Gps olmaması da eksi denilebilir.
Açıkçası band 6, watch fit'in biraz daha basit hali.
Mi band 6 ile kıyaslıyorsanız kesinlikle huawei band 6.
İsterseniz aşağıdaki videoda kıyaslamayı görebilirsiniz.
youtubeIndepth Review of the HUAWEI Band 6 and comparison with the Huawei Watch Which one is a better fit for you? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ open up for more info ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=gmTm4_zqpJM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 2 Eylül 2021; 7:34:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba;
Always on display açık olunca nasıl davranıyor? O zaman bildirim gelince ekran açılıyor mu ?
-
GPS ile işim olmuyor. Her dakika takip ediliyormuş hissi hoş değil. Yalnız GPS haricinde kasanın metal olması, otomatik parlaklık ayarının ve egzersiz animasyonlarının olması biraz Watch Fit'e çekse de aradaki 250-300 liralık farka değeceğini düşünmediğimden Band 6 siparişini verdim. Bu arada bileklik formundaki cihazları daha çok seviyorum. Saat formuna yaklaştıkça rahatsız ediyor, uzun süre takamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: verbabaMerhaba;
Always on display açık olunca nasıl davranıyor? O zaman bildirim gelince ekran açılıyor mu ?
Ekran hiç kapanmıyor saat hep görünüyor. Bildirim gelince kolunuzu kaldırırsanız ekran açılıyor. Always on display için 6 tane saat arayüzü var, ona ekleme yapamıyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TacoNikkyEkran hiç kapanmıyor saat hep görünüyor. Bildirim gelince kolunuzu kaldırırsanız ekran açılıyor. Always on display için 6 tane saat arayüzü var, ona ekleme yapamıyorsunuz.
Alıntıları GösterAnlaşıldı ekran bildirim geldiğinde hiçbir şekilde açılmıyor . Çok saçma değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verbaba -- 2 Eylül 2021; 10:12:55 > -
aynen öyle bildirim gelince kolunu çevirmeni bekliyor çevirince ekran açılıyor bildirim ekranda görünüyor.
-
saat bileklik ve saat arası birşey olduğundan kolda hiç rahatsızlık vermıyor bende ozellıkle bu tarz bırsey bakıyordum aldıgıma hıc pişman degilim ayrıca sen madem bileklik tarzını sevıyorsun keske mi band 6 alsaydın ben 4 modelını kullan zerre sorunsuz kullandım esım el koydu tabı bende eleganta döndüm
-
Mi Band 6 almıştım aslında ama hiç açmadan iade ettim. Yarın da Huawei Band 6 gelecek inşallah bakalım. Mi Band 6 iyi güzel de ekranı dar olduğundan çok verimsiz. Mağazada gittim baktım, Huawei Band 6 daha kullanışlı ve şık geldi. Bir de bunu deneyelim bakalım. Bende Mi Band 4'den geçiyorum. Ekran boyutu nedeniyle tatmin etmemeye başladı.
-
Huawei Band 6 bugün elime ulaştı. Şık görünen bir cihaz. Boyutları tam ideal geldi bana. Yalnız Play Store'daki uygulaması eski kalmış. Huawei'nin verdiği APK ile yükledim, o da eskiydi. Mecburen AppGallery kurmak durumunda kaldım. Xiaomi'ye laf ediyordum yazılım konusunda da Huawei daha beter çıktı. Siz nasıl yönetiyorsunuz bu süreci? Huawei telefon kullanmayan arkadaşlar.
-
Saatlerinize jelantin yaptirsinizmi cizilme korkusu var piyasada bulamadim nette kac tane baktiysam yorumda sakin almayin sokuluyor geri demisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayurli olsun o zman kardesim
lütfen ilk sayfadaki mesaja eksilerini yazarmısınız. eşime aldım . bende huawei gt2 vardı. hiç beklemediğim şekilde bu saatte hoporlör ve mikrofon yok. sesli görüşme yok tamamda alamlar vs herşey sadece titreşimle saatin hiç sesi yok. eksilerine lütfen ekleyin bunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: x6630lütfen ilk sayfadaki mesaja eksilerini yazarmısınız. eşime aldım . bende huawei gt2 vardı. hiç beklemediğim şekilde bu saatte hoporlör ve mikrofon yok. sesli görüşme yok tamamda alamlar vs herşey sadece titreşimle saatin hiç sesi yok. eksilerine lütfen ekleyin bunu.
Keşke saatin özelliklerini dikkatli inceleseydiniz hocam. Ama memnun kalınacak bir cihaz. Hayırlı olsun
vatanbilgisayarda elimize alıp baktık ama saati çalıştırmıyorlardı showroomda.
-
Arkadaşlar sarj icin bi adaptör ayarlayıp normal prizden sarj etsek ne olur ki yav
Bilgisayardaki usb çıkışından 500 ma ile şarj oluyor. Ben usbli duvar prizine takarak sarj ediyorum 1 A çıkışlı, sorun olmuyor. Siz de eski bir telefonun şarj aletiyle yapabilirsiniz çünkü eskiler 1A çıkışlı idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 13 Eylül 2021; 7:13:59 >
Huawei watch fit 'e otomatik sp02 takibi eklenmiş. Bendeki huawei gt2 anlik spO2 ölçümü yapiyor ve sanirim antreman sirasinda ölçüyor ama normalde gt2 de otomatik spO2 takibi yok. Güncelleme ile bu özelliği gt2 ye bu özellliği gt2 ye ekleyecekmi huawei merakla bekliyorum. Eklerse huawei gözümde sınıf atlamış olucak.
Ben cihazı powerbank a takıp şarj ediyorum sıkıntı oluyor mudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X