Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün bu saati satın alarak aranıza katıldım umarım bir sıkıntı yaşamayız şu ana kadar izlenimlerim olumlu yönde Harmony Os güncellemesi gelirse daha da iyi olabilir bence ama tabi gelir mi gelmez mi orası tartışılır.

• Son güncelleme ile belirgin bi bağlantı kararlılığı alan var mı benimkisi yan odada bile kesinti oluyordu ama pek farkını göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutemet38 M kullanıcısına yanıt

14 ay önce aldım cihazı o zamandan buyana şarj ve duş haricinde kolumdan çıkarmıyorum. Evvelinde Huawei gt1 kullandım gt1 de aynı katta başka odaya geçtiğimde bazen kopma oluyordu, bu cihaz ile daha hiç kopma yaşamadım üst kata çıktığımda telefon alt katta bildirimler geliyor. Aldığımdan bu yana aynı yani yeni yazılımla eskileri arasında bağlantı da bi değişiklik görmedim.

Saatten çok memnun olsamda bugünlerde değiştirmeyi düşünüyorum zira araç kullanırken telefon görüşmesi yapmak zorunda kalıyorum, WhatsApp den cevap verme ihtiyaç olmaya başladı. Bu yüzden ihtiyaç dahilinde Huawei dışında başka saatlere bakmaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce xiaomi band 2 3 4 5 kullandım bırakın odayı ben evden bahçeye çıktığımda bile bildirimler geliyordu. Xiaomi deneyiminiz olsa aslında huawei yeterli göremeyebilirisniz. Honor magic watch 2 bi zamanlar fiyatına göre çok iyiydi hoparlör ve görüşen özelliği ile şuan bilmiyorum fiyatlarını ama kullanan arkadaşım baya memnundu

• Mutemet38 M kullanıcısına yanıt

Mi band 3 ve 4 bende kullandım hocam evet onunda Bluetooth bağlantısı sağlıklı.

• Huawei watch fit yanında 200 liralık haylou saat de kullanıyorum. Üzülerek söylüyorum ki haylou'nun bluetoothtan bağlanması, kopmaması çok daha sağlıklı çalışıyor. Saatin öneminin büyük olduğu günlerde haylou kullanıyorum. Son fiyat artışlarıyla bizim saat bin liranın üzerine çıkmış, maalesef hiç o paraları hak eden bir saat değil.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Ben yeni saat arayışındayım ve bahsettiğiniz haylou markasını çok görüyorum ama fiyatları ve bilindik bir marka olmaması sebebi ile dandik bir ürün olduğunu düşünerek aramalarda hep filtrelerim:)

Şu qn yurtdışındayım ve bulunduğum ülkede saat çok yok o yüzden tr ye dönünce almayı planlıyorum bahsettiğiniz markanın incelemelerine de bakayım

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

Hocam bu bahsettiğim saat çok matah olduğundan değil ama 200 liralık saat 1000 liralık saatin yaptığı işi yapıyor onu demeye çalışmıştım. Çözünürlüğü düşük ama çocuğa hediye alınır, spor yaparken takayım kırılırsa üzülmem denir öyle bir saat.

Kesinlikle saatte 1 numara apple watch, ondan sonra samsung saatler. Diğer markalar çok geride maalesef .

• Merhaba new ile bunun farkı nedir

• alpkan A kullanıcısına yanıt

New ile bir farkı yok hocam. Yeni renklerle new modeli diye reklam yaptılar, devamlı Spo2 ölçümü var diye duyurdular. Aynı güncelleme bizim saate de geldi bizde de devamlı Spo2 ölçümü var.

Bu arada son gelen güncellemeyle kopma sorunları ortadan kalktı. Saatini güncellemeyen varsa kesinlikle güncellesin.

• Merhaba arkadaşlar Huawei band 6 kullanıyorum, ana konusu yok sanırım buraya yazayım dedim özellikleri yakın cihazların. Uygulamada deri sıcaklığı gösterim penceresi var ama aktif değil hiç bir veri yok, bu özellik kullanılmıyor heralde bu cihazda yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

• tt059 T kullanıcısına yanıt

Huawei sağlık uygulamasının son versiyonunu apkmirror'dan yükleyin hocam. Play Store'daki uygulama güncel değil ve son çıkan özellikleri desteklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Huawei sağlık uygulamasının son versiyonunu apkmirror'dan yükleyin hocam. Play Store'daki uygulama güncel değil ve son çıkan özellikleri desteklemiyor.

Uygulama güncel heralde hocam 12.1.1.320 versiyonu, Huawei Türkiye çözüm merkezi ile görüştüm, bu cihazda öyle bir özellik aktif değilmiş.
    İlginiz için teşekkürler

• Arkadaşlar saati yeni aldım ekrandan jelatin çıkmadı, kutuda kvk yazıyor ve kablosu siyah kutu açılışlarını incelediğimde ekranda jelatin vardı ve kablosu beyazdı bu durum normal mi
    Saat tia09 bunun dezavantajı var mı
    Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkan -- 12 Şubat 2022; 11:0:57 >
  • tt059 T kullanıcısına yanıt

Huawei band 6'da deri sıcaklığı ölçme sensörü olmadığından o gösterim penceresini kullanamayacaksınız. O pencere deri sıcaklığı ölçme olan cihazlar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: karmaşık

Huawei band 6'da deri sıcaklığı ölçme sensörü olmadığından o gösterim penceresini kullanamayacaksınız. O pencere deri sıcaklığı ölçme olan cihazlar için.

Anladım hocam ilginiz için teşekkürler iyi forumlar

• alpkan A kullanıcısına yanıt

Eski serilerde evet dediğiniz gibi hocam. Yeni serilerde nasıl bilmiyorum

• Eşime hediye aldım 4 ay kadar önce fakat bir türlü stabil bir bağlantı sağlayamıyoruz milletin 200 300 tl lik bilekliği bağlantısı kopmazken redmi note 8 telefon ile 1 bağlıysa 2 kopuyor sağlık uygulamasına girmeden de tekrar bağlanmıyor bi yardımcı olur musunuz izinleri verdim pil tasarrufu vs tüm ayarları yaptım ama hiç memnun değilim

• Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt

Bu bağlantı sorununu son saat güncellemesiyle çözdüler. Çok sinir edici bir durumdu benim de saati takasım gelmiyordu ama neyse ki çözüldü.

Aşağıdan son sürüm huawei sağlık uygulamasını yükleyin.

https://www.apkmirror.com/apk/huawei-internet-service/health/health-12-1-1-320-release/

Asıl önemli olan sağlık uygulamasını açtıktan sonra saati son sürüme güncellemek.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.