Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın saati sık sık geri kalıyor. Bir bakıyorum 10-15 dk geride. Sadece cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. Sebebi ne olabilir?

Cihazı alalı 1 hafta olmadı, mediamarkt'tan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt

İlginç. Saat telefona bağlı değilken mi geri kalıyor hocam?

Bir de saatin güncellemelerini yaptınız mı?

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Güncellemeleri yaptım. Telefonla bağlantısı koptuğu için mi oluyor bilmiyorum. Telefonda kısıtlamaları falan kaldırdım ama emin değilim.

Saati ilk çıktığından beri kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bazen 1 hafta telefona bağlamadığım oluyor ama yine de geri kalmıyor. Başka saat arayüzüyle deneyin bir ihtimal ondandır diyeceğim

Evet ben de kimseden duymadım. Huawei MH de kadran değiştirip dener misiniz dedi. Bi bakalım umarım kullandığım kadranla alakalıdır. Yoksa iade ederim zaten.

• Arkadaşlar huawei fit watch da 24 saat spo 2 takibi geldi mi bilginiz var mı? Huawei band 6 ile arasında kararsız kaldım ekranı için fit alasım var ama daha fazla para verip çok kullanılan birşey olmasa da eksik özelliği olan bi ürün almak kararsız bıraktırdı.

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Bu özellik 1 senedir var zaten, belki saat çıktığından beri vardır emin değilim.

Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt

Hocam bütün gün otomatik spo 2 ölçümü yok diye biliyorum güncelleme ile gelmesi bekleniyordu en son, geldiyse dediğiniz gibi vardır ama geldi mi acaba?

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Huawei Watch Fit [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tmm hocam şimdi oldu, teşekkürler

• İlgilenen olursa saati satıyorum. Yanında kordon da hediyem.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-huawei-watch-fit-elegant-altin-rengi-1011035507/detay

• Arkadaşlar ben de watch fit almayı düşünüyorum. Aktif olarak spor yapan biriyim.Apple telefon kullanıyorum. Maalesef apple watch da alamaycağım için uygun fiyatlılardan watch fite yöneldim. IOS işletim sistemi ile kullanan varsa saatin ne gibi özelliklerinden mahrum kalıyoruz. Mesela müzik kontrolü yokmuş sanırım, acaba bi güncelleme ile düzeldi mi göremedim bir yerde. Bu ve bunun gibi neler var acaba ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• saati yeni aldım. gpsi kapatılabiliyor mu?

• Ekran koruyucu kullanan var mı? Önerilerinizi alabilir.miyim. çok kullanma taraftarı omasamsa 3 günlük kullanımda. 2 kere saatin ekranini çarptım sağa sola. Gördüğüm kadarıyla 2 tıp ekran koruyucu var. Biri ekranı kaplayan diğeri de yan gövde kısımlarını da kapatan. Kullananların tecrübelerini öğrenmek isterim.

uzun zamandır bağlı değil telefona huawei watch fit

sürekli 2 dk geri

• Telefonun 4 gb depolaması varmış. İçine müzik atabiliyor muyuz?

Atamıyormuşuz. 4 gb depolama ne işe yarıyor o zaman benim kaç yıllık gear s2 de bile var olan özellik. Bataryası da oppo free ye göre biraz daha geride kalıyor ama 4 gb depolamayla öne çıkıyor diyordum meğerse bir işe yaramıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 3 Mayıs 2022; 18:53:24 >
  • Watch fit elegant modeli hiç bir yerde kalmamış. Ne kadara satılıyordu? Tekrar gelir mi?

Bide watch fit mi daha iyidir oppo watch free mi?

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

huawei de depolama 4 gb ve gps var. En önemli fark bu. Onun haricinde oppo yazılımında saat temaları biraz az geldi bana. Bildirimleri sonuna kadar okuyamıyorsun oppo da. Güncellemeyle bu sorunlar giderildi mi bilmiyorum. Huaweide bu durum nasıl bilmiyorum. Bana opponun tasarım ve arayüz akıcılığı daha iyi geldi. 200 liradan fazla fark var gördüğüm kadarıyla.

• Watch fit'te bildirimlerin tamamını okuyabiliyorsunuz ama resim, emoji vb göstermiyor. 4 gb depolama var ama erişiminiz yok. Yani resim, müzik vb atamıyorsunuz. 32 tane saat arayüzü depolamaya yarıyor sadece. Saatin menüsü akıcı, ekranı parlak ve güzel ama özellik olarak huawei band 6 ile hemen hemen aynı. Ekstralar her zaman açık ekran, gps ve ekran çözünürlüğü.

Ben kardeşime aldım band 6 ama çok küçük geldi bana. Böyle bileklik tarzı alırsam ekranı büyük olmalı. Huawei watch fiti görmedim ama biraz daha büyük olsa belki daha iyi olabilirmiş.

Oppo watch free den farkı bataryası daha düşük ama gps ve 4 gb depolaması var. Oppo 900 e bulunurken huawei 1150 ye bulunuyor. 1150 ye çıkmışken de bütçeyi artırıp xiaomi mi watch gibi veya honor magic watch 2 ye yönelesim geliyor. Amazfitlerde var. Kararsız kaldım. Ben de gear s2 vardı bataryası ve küçük ekranı yüzünden artık kullanasım gelmiyor. Fakat kaç yıl olmuş gear s2 hala 1000 liralık saatler kadar hızlı ve özelliği var. Yine bu mantıkla uzun süre kullanacağım bir saat alacağım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.