Şimdi Ara

Huawei Watch Fit [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
23.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fit 2 kullanan varmı. Saatin titreşimi çok az hissetmiyorum sizdede öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunx -- 16 Ekim 2022; 21:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei watch fit saatimin ekran kenarları sarardı.

garantiye girer mi?

vatanbilgisayardan alınmıştı.

amoled ekran

• Arkadaşlar fit 2 aldim, 1 haftadır kullanıyorum, dun gece yatarken %80 civarında olan sarj sabah kalktığımda tamamen bitip saat kapanmış, çok şaşırdım, neden olabileceği hakkında fikri olan varmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • watch fit 2 alma arifesindeyim ama bir kaç kafamı kurcalayan soru vardı.

Ben mi band 5 kullanıyorum

Eşim watch gt 3 kullanıyor

Kardeşim apple watch se kullanıyor

Ben mi band5 den çok memnunum ama spo2(astım hastayım lazım oluyor), gps olmaması değiştirme sebebim. Tema fazlalığı vb şeyler ben çok umursamıyorum genelde bütün takip özellikleri açık ve temaları fabrika ayarında kullanınca 10gün şarjı gidiyor.

Bu 3 cihazı karşılaştırdığımda apple watch okey güzel ama ben her gün şarj etmek istemiyorum. İsterse kalbe gelen damarın genişliğinin oranını ölçsün 1gün kullanım deli ediyor beni. En az 5gün gitmesi gerek saatin.

Watch gt 3 de ise en uyuz olduğum şeyler.

- ip11 de uygulaması çok kötü. Veri aktarmak ölüm kitleniyor uygulama.

-mi band5 iphone sağlık uygulaması ile eşleşiyor adım vb şeylerde farklılık olmuyor, watch gt3de maalesef apple sağlık farklı uyguluma farklı gösteriyor. 10bin adım civarında 1000adım fark oluşuyor.

-uyku takibini maalesef mi band5 den daha kötü ölçüyor. Araba içinde uyuduğumda apple ve mi band algılarken. gt3 algılamıyor

Her şeye rağmen. Piyasada şarjı uzun olsun, verileri adam akıllı aktarsan, uyumlu olsun vb şeyler istiyorsam. Şuan bileklik saat yok resmen yada ben bulamadım. En mantıklı çözümler yine huwaiden geliyor.

-watch fit 2de aynı gt3 deki problem oluyor mu? Bu problemler var ise 1-2yıl daha teknolojinin başka firmalar tarafından geliştirilmesini bekleyeceğim.

• Amazon da fit 2 1999 TL iyi mi sizce?

• Fit 2 ye iosta müzik yüklemenin bir yolu var mı?

• TzisTa kullanıcısına yanıt

İos için almayı düşünüyorum memnun musun Hocam. Tavsiye eder misin

• Genel anlamda memnunum ama;

*müzik yüklenmiyor

*bildirimlere cevap verilmiyor

*uygulama mağazası kullanılmıyor

*zaman zaman arayan kişinin sadece numarası gözüküyor, ismi gözükmüyor.

tüm bunlara rağmen f/p olarak alınabilir. Fiyat önemli değilse apple watch tabi ki önceliğiniz olsun.

• Merhabalar fit 2 alarak aranıza katıldım aod kullanıyorum çeşitli inceleme videolarında aod açıkken bile bir süre sonra aodunda kapandığı bilgisi söyleniyordu ancak bende ekran akldırılımca aod gösterilsin olarak ayarlı ama aodum hiç kapanmıyor neticede amoled bir ekran kullanıyoruz amoled yanığı olmasından korkuyorum. Aodu da misal 1 saat sonra falan otomatik kapanmasının bir yolu yok mu?

• btrvysl B kullanıcısına yanıt

tempered glass ekran koruyucu fit 2 için bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 17 Şubat 2023; 13:53:29 >
  • Arkadaşlar fit 2 ye mesajlarda emoji gösterme geldi mi? Bende göstermiyor.

• nothingman34.5 N kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni firmware güncellemesi gelmiş ancak yüklerken hata veriyor.

• Arkadaşlar İPhone 11 kullanıyorum fit 2 ve gt2 pro arasında kaldım hangisini önerirsiniz bariz farklar varmı

• arkadaşlar saat temalarını türkçe yapmak mümkünmü? birde mesaj ve çağrı sesi değişebiliyormu.

• Herkese selamlar. Birkaç gün evvel; huawei p40lite telefonumla uyumlu kullanmak üzere siyah bir huawei watch fit 2 aldım. Henüz saati fazla kullanamadım ama gördüğüm birkaç hususa değineceğim, ayrıca genele birkaç sorum da var:

Tespit1: Öncelikle saat HarmonyOS 2.1.0.165 sürümüyle açıldı ve güncelleme sonrasında 2.1.0.193 sürümüne geçti.

>Sual1: Huawei Watch Fit 2 serisi, HarmonyOS 3.0 a geçebilir mi, bilgisi olan var mı? (bazı yabancı sitelerde bu durum için olası denmiş)

>Sual2: Saatte bulunan Smart Assistance özelliğinin tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

>Sual3(İkinci sual ile muhtemelen bağlantılı): Telefonumda Celia*/Akıllı Asistan özellikleri var fakat akıllı saat üzerinden, buton/mikrofon sayesinde telefondaki asistanlığı aktive edip Celia ile iletişime geçemiyorum. Bunu saat ile yapabilir miyim?

[* Telefondaki Celia ilgili ek bir soru: Huawei p40lite modelinde, telefonda Celia'yı aktif edebilmek için butona basmam gerekiyor. Bunun yerine, "hands-free" özelliği ile Celia'yı telefonu tutmadan uyandırmak ve telefona uzaktan komut vermek istiyorum.. Bunu yapabilmem için telefonda ".. Wake-up" bölümünü bulup -buton- yerine -handsfree- şeklinde ayarlama yapmam gerekiyormuş. Malesef telefonda sadece buton üzerinde Celia ile iletişime geçme özelliği var. Bu konuda bilgisi olan, hands-free özelliğini p40lite'da nasıl açabileceğimi bilen varsa; bu bağlantılı konudaki ekstra bilgilendirmeye de açığım)

>Sual4: Saati ilk açtığımda ayarlardan türkçe dili seçmiştim ve saat arayüzü türkçe olmuştu. Şimdi, güncelleme sonrası türkçe dil seçim ekranını bulamadım. Dil ise ingilizce kaldı. Dil ayarları nereye gitti bilen var mı?

Tespit2: Saat temaları epeyi fazla var fakat fiyatlar çok artmış. Ayrıca fonksiyonellikleri az çoğu temanın. Arama kutusundan, "huawei" yazıp huawei ve huawei studio yapımı temalara ulaşıp baktım. Bunlar biraz daha kaliteli fakat, gene fonksiyonellikleri az. (Orjinal "Clear" teması gibi fonksiyonel farklı farklı temalar bulmak istedim, pek yok)

Tespit3: Bir orjinal tema sayesinde, telefonumdan fotoğraf çekip saat arka planına ekleyebiliyorum. Bunu sevdim.

Tespit4: SpO2 değerini 1 kere zor zar ölçtü cihaz. Nedendir bilmem bende oksijen değerini ölçemiyor.

Tespit5: Ekran camı çizilecek gibi duruyor, ekran koruyucu almayı düşünüyorum.

>Sual5: Gps'i sürekli açık tutuyor mu bilmiyorum ve kullanmak istemediğim zamanlarda kapalı kalmasını istiyorum. Antreman modları/harita kullanımı haricinde GPS arka planda kullanılıyor mu? Bunun bir açma/kapama ayar yeri var mı?

Tespit6: AppGallery'de uygulama sayısı az ama bazı güzel uygulamaları görmek hoşuma gitti. Umarım yeni uygulamalar eklenir zamanla.

>Sual6: Huawei p40Lite normalde Fm Radyo destekli gözüküyor fakat nedense orjinal radyo uygulaması telefonda yok(sağdan soldan yükledimlerim de; çalışmıyor). Acaba, NFC/EKG olayları gibi, sonradan düzeltilecek bir durum mu bilmiyorum fakat HarmonyOS 3.0 sonrası vs ilerde FM Radyo düzelirse, telefondaki İNTERNETSİZ fm radyoyu, saatten dinlemek isterdim. Böyle bir şey mümkün müdür ^^

Şimdilik tespit ve sorularım böyle. Varsa surulara karşı çıkan yiğitler, buyursun meydanee  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sualci -- 27 Nisan 2023; 12:45:34 >

• Merhaba arkadaşlar bende yeni Huawei watch fit 2 elegant gümüş aldım nfc ayarları neden görünmüyor saat üzerinde tamam her ne kadar Türkiye de temassız ödeme yapılmasada nfc ayarlarını görebilmemiz gerekiyor telefona yaklaştirinca telefon nfc algılıyor ve yapmam gereken ayarlar nedir ilk başlangıç için telefonum poco x3gt.

• Watch fit ile watch fit se arasındaki fark nedir? Bugün ayarlarını kurcaladım fit’te otomatik parlaklık var se’de yok; buna rağmen fit 1500, fit se ise 2200 civarı fiyatlanmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.