2 gündür mi 9 t kullanıyorum (mecburiyetten) aynı sorun devam ediyor :) |
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
ben galiba bir şekilde çözdüm gibi ama tam olarak hangi hamle ile çözdüm anlayamadım :D Fakat artık çoğunlukla sorunsuz bağlanıyor.
-
Selam,
bu saat arayüzlerini nerden bulabilirim?
- arayüz cihazda mevcut fakat bunu sürekli olarak kullanamıyorum yalnızca sabit kalan saat olarak seçebiliyorum bu da pil ömrünü yarıya indiriyormuş.
çiçeklisayılar imiş adı
-
Merhaba hepsiburada da 670 e geliyor alınır mı bu fiyata ? Huawei band 6 da 450 civarına geliyor farka değer sanırım
-
Yurtdışında band 6 pro çıktı. Artı olarak vücut sıcaklığını ölçme ve nfc var. Ama ekran çözünürlüğü watch fitten kötü. Bence ikisi arasında seçim yapabilirsiniz.
Watch fit'i bulduğunuz fiyat iyi, cihaz yeterli özelliğe sahip, kullanışlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.Samsung active 2 vardı sattım akıllı saat eksikliğini hissediyor insan çok para vermek de istemiyorum watch fit uygun sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet şık ve hafif bir saat. Dokunmatiği ve ekranı güzel, şarjı uzun gidiyor. Saatten arama yapayım, mesaj atayım, internete gireyim beklentileriniz yoksa çok memnun kalacağınız bir cihaz.
Teşekkürler :)
aynı durum bende var aynı bıldırım ard arda gelıyor ayrıca bıldırım gelınce ekran acılmıyor sadece tıtrıyor bu herkede mı boyle acaba
-
saatin herşeyine eyv
1 şarkı yüklenmiyor
2 kulaklık bağlanmıyor
3 bildirim gelince ekran açılmıyor en saçması
4 telefonun smart lock özelliği ile güvenilir cihaz olarak seçilmiyor
-
Bildirim gelince kolunuzu çevirirseniz ekran açılıyor hocam. Yani okumak için hamle yapmanız gerek yoksa açmıyor ekranı.
Smart lock ise huawei saatlerinde böyle, sadece bizim saate özel bir durum değil.
Saat gelişmeye çok açık ama hiç bi hamle gelmiyor güncelleme konusunda fiyasko band 6 fiyatına göre gayet yeterli ekran kalitesi o kadar da mühim değil bileklik için
-
Güzel günlerde kullanın. En çok sevdiğim saat ekranı bu 👍🏻
Evet güzel baya.Samsung active 2 ve fit 2 kullandım gayet başarılı ama bildirim gelince ekran otomatik açılmıyor sanırım bulamadım :) Onun dışında güzel fiyata göre
Evet bildirim gelince ekran otomatik açılmıyor
Adımı fazla mı sayıyor yoksa normal mi diğer saatime göre daha fazla sayıyor
Telefona göre fazla sayıyor
Telefona göre değil de active 2 vardı ona göre fazla sayıyor gibi sıkıntı yok o kadar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X