Sizin cihazda bir sorun var hocam. Şarj olduğunu sandığı için ne titriyor, ne de bildirim gelince ekran açılıyor. Sıfır aldıysanız götürün hocam değiştirmeleri lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Merhabalar, uzun süredir Huawei watch fit kullanıyorum önceki telefonum da Huawei olduğu için Bluetooth açar açmaz bağlanıyordu şimdi ise oppo reno 4 kullanıyorum ve bütün ayarları açmama rağmen (arkada çalışma otomatik başlatma vs) uygulama içinden girip saati bağlamam gerekiyor her gün bunun çözümünü bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oppo değil ama Xiaomi de aynı sorunu yaşıyordum hiç bir şekilde otomatik bağlanmadı veya ben çözemedim. Şimdi p20 ile mutlu mesut devam ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, demek ki sadece kendi markasıyla o uyumu sağlıyor bu üzücü oldu.
Samsung telefonla kullanıyorum, bluetoothu açar açmaz kendi bağlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMamba97
Teşekkürler, demek ki sadece kendi markasıyla o uyumu sağlıyor bu üzücü oldu.Xiaomi cihazımda android 9 varken bluetooth'u açar açmaz bağlanıyordu. Android 10 geldi uygulama içinden bağlamak gerekiyor. Büyük ihtimalle android'in izinleriyle alakalı bir durum.
Olabilir bilmiyorum fakat uygulamanın her şeyi kullanmasına gizlilik izinlerine falan izin verdim olmuyor
arkadaslar honor band 6 aldim ama fit in ekran daha buyuk gps var ve dahili depolama var ve galiba arayuz daha fazla sizce fit e gecis yapmalimiyim
Fit'in ekran çözünürlüğü daha iyi ve ekranı biraz daha büyük, artı olarak sürekli açık ekran ve gps var. Yanınıza telefon almadan koşu yaparsanız gps işe yarar. Onun dışında sizin saatte telefonun gpsini kullanır. Menüleri falan aynı, dahili depolama olsa da çok bir fark yaratmıyor. Saate 32 tane arayüz atabiliyorsunuz, şarkı yada başka bir şey atılmıyor. Açıkçası honor band 6'dan fit'e geçmek için bence pek sebep yok, sonuçta benzer cihazlar.
realme watch s hakkında bilginiz var mı
-
Telefondaki konum servisleri veya GPS her zaman açık konumda olsun kendi kendine bağlanır dostum daha önce benim de başıma böyle sorun geldi GPS açarak sorunu çözdüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch S'in yorumları iyi değil hocam tutarsız ölçüm yaptığını söyleyenler var. Ayrıca amoled ekrandan lcd ekranlı bir saate geçerseniz ekrandan memnun kalmazsınız. Watch S'in alüminyum kasa olması dışında sizin saatten hiç bir farkı yok. Hatta huawei ölçümlerde daha başarılı.
Eğer gelişmiş bir akıllı saat istiyorsanız samsunglara bakın hocam. Diğerleri 3 aşağı 5 yukarı aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 29 Nisan 2021; 14:24:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X