Apple Watch gibi şarjı 1 gün dayanan saatten değil en az 10 gün dayanan saatten bahsediyoruz . Çok elzem durumda telefondan şarj etmek gerekirse diye yazdım ki yani bu saatlerde ( gt serisi) telefondan şarj etmeye gerek kalmaz diye söyledim . Ben sabah %16 ile evden çıkıp akşam eve geldiğimde maç %8-9 Lara indiği için cevap yazdım . Şarjı Apple Watch gibi inmiyor kısaca :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gt 3 ile gt5 arasında ne fark var ki? Zaten çok bir özelliği olmayan saatler bunlar. Akıllı bilekliklerin yaptığı şeyleri yapıyorlar. Samsung ve apple gibi yazılım ve uygulama desteği de olmuyor genelde. Wp den yazı bile yazamıyordum ben gt2 ile fit 2 de. Yorumlarda biri neyseki o gelmiş dedi.
Sağlamlık ve tasarım çok daha önemli geliyor bana artık. Bunu yaptılarsa alınır yoksa saat alıp kılıf takmak çok kötü bir hissiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum Whatsapp dan birisi bize yazmadan biz Whatsapp dan yazabiliyor muyuz GT5pro almayı düşünüyorum Huwaei de böyle bir özellik var mı ? Birde konuşarak yazdırma olacak mı Türkçe ?
-
Hocam tam sorduğum soruları cevaplamışsınız :) Bu klavyeden konuşarak yazdırma olmayacaksa hiç alınmaz bence.
-
arkadaşlar, huawei watch fit 3 aldım.
gt5 e geçmeye değer mi? nfc var mı? bildirimlere klavyeli cevap verme yazmış bazıları o da var mı teşekkürler :)
-
siz cevap verene kadar aldım bile :)
huawei sitesine giriş yaptıktan sonra mailime kod geldi. o kod ile 600 liralık ekstra kayış ücretsiz oldu.
siyah modeli + kulaklık + yedek kayış 8700 tl (3 taksit olarak) aldım
bana hayırlı olsun.
-
gt4 veya gt5te yürüyüş algılama özelliği düzgün çalışıyor mu ? Kaç dakika sonra algılıyor, algıladığında önceki x dakikayı da katıyor mu bilgisi olan var mı ?
Yorum yapınca kablosuz şarj cihazı hediye yazıyor normalde kutudan çıkmıyor mu ?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan:) Az daha çıkabilseydiniz gt 5 pro siyah çok güzel olmuş . Ama Gt 5 de güzel . Gt 4 ü değiştireceğim bende nasipse sağlık ekstra özellikleri için sanırım pro alacağım👍
Merhabalar herkese, bizde iki arkadaş bir birimizi gaza vererek 3 taksitle GT 5 Pro versiyonunu aldık. Kupon kodu ile bir kayışta ücretsiz geldi.
HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46mm
HUAWEI EasyFit 3 Siyah 46mm Kayış Siyahye
HUAWEI FreeBuds SE 2 - Grafit Siyahı
HUAWEI 1 Yıl Uzatılmış Garanti (Akıllı Saatler) - GT Pro 46mm
12600 lira tuttu. İlk kez akıllı saat alıyoruz diyebiliriz. Daha öncesinde mi band 5 kullanıyordum.
-
Nerede gördünüz hocam bu yazıyı ?
-
HUAWEI nin sitesinde satın al kısmında ürünü seçince yukarıda yazıyor
Hocam ben easyfit3 kayış olmadan aynı fiyata aldım. Acaba m. hizmetleri ile konuşsam hediye ederler mi?
Sanırım siparişinizi iptal edip, iletişimden sonra kodu alıp tekrar sipariş vermenizi isteyebilirler. Bence iletişimle şansınızı deneyin.
-
kutu açılış videolarında kablosuz şarj kutudan çıkıyor hocam. standardında yok mu zaten
-
-
titanyum kasa olması dışında pek fark yok hocam. gereksiz gördüm o yüzden
-
sipariş elime ulaşsın yorum yazayım. gelince görürüz :)
ekstradan şarj aleti fena olmaz. iş yerinde kullanırım :)
-
HEDİYE EKSTRA KORDON İSTEYENLER:
huawei kendi sitesinden alımlarda ekstra kordon isteyen aşağıdakileri uygulasın.
Özel Kuponu Nasıl Kullanırsınız
Adım 1: 20 Ağustos - 19 Eylül tarihleri arasında katıldığınız Lansman Aboneliğiniz ile aldığınız e-postada listelenen kupon kodunu kopyalayın.
Adım 2: Yeni HUAWEI WATCH GT 5 Serisi ürünümüzü satın alırken, lütfen isteğe bağlı paket içeriğinde sunulan yeni HUAWEI Kayışını sepete eklemeyi unutmayın.
Adım 3: Ödeme sırasında kupon kodunu yapıştırın, paket fiyatı düşülecek ve ekstra avantajdan yararlanabileceksiniz.
Kupon kodu, yalnızca 19 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yeni bir HUAWEI WATCH GT 5 Serisi satın alımları için geçerlidir.
-
Bende aynı paket 12698 tutuyor. Sizinki tam 12600 mü? Easyfit kayış 699 görünüyor o yüzden mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X