Şimdi Ara

Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
13
Favori
5.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ios 13 üstünü destekliyor, ben gt2 yi iphone 15 ile kullanıyorum

• Türkiye'de golf oynamayanları dövüyorlar, Hemen GT 5 pro almalıyım. Bu yaşıma kadar golf sahası haritası olan bir saat bekledim. Ağlamak üzereyim.

• berbat bi saat olmuş ekg var diyor ama tr de kullanılmıyor uyku takıbı felan var dıyor ama tr de kullanılmıyor lan ne yapayım o zmn saatıde bu ulkede satma madem,

• korozyon kullanıcısına yanıt

Şahsi gorusumu belirttim ...kime gore neye gore demode tabi.. sahsen demode kelimesini talep gormeyen diye yorumluyorum ..

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

EKG Türkiye’de kullanılamıyor diye nereden duydunuz? Gt3 proda bile kullanılırken mümkün değil inceleme videolarında da mevcut zaten. Gereksiz bi karalama olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mstbalkes kullanıcısına yanıt
    Saat görünümlü bilekliği önermezdim emin ol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt

ne karalaması dostum sabah baktım not supported dıyordu kendi sitesinde ekg için desteklenen ülkeler arasında görünmüyordu şuan güncellemişler yes görünüyor ama uyku takibi hala no gorunuyor çogu ulkede

• absfr A kullanıcısına yanıt

Kablosuz sarj kutudan çıkıyor yazıyor sitesinde. Belki yedektir. Bunları sadece Huawei nin kendi sitesinden alinca mi veriyor? Hepsiburada dan ön sipariş oluştursam alamaz mıyım?

• nekeba N kullanıcısına yanıt

Evet sitesinde veriyor, diğer sitelerde sadede 400 TL kupon var. Ayrıca kendi sitesinde kayış paketi de göremedim.

• Gayet güzel bir alet.

• absfr A kullanıcısına yanıt

Diğer sitelerde banka puani avantajı var. Hangisi daha cazip karar veremedim. Ekstra kayış sadece lansman öncesinde kayit olanlara veriliyormuş. O zaman verilen bi kodla alinabiliyormus. Kendi sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında yazıyor.

• Hepsiburada 300 TL indirim yapıyor. Fiyat 9.199 TL oluyor. Akbank kredi kartınada bu fiyatı 6'ya bölüyor. Daha avantajlı olanı bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saat telefondan veya kablosuz şarj cihazlarından da şarj oluyor mu? Cevap eğer evet ise gt 5 pro yu alacaksanız bu özellliği kullanamazsınız bilginiz olsun. Tıpkı Samsung watch 5 pro gibi bu saatinde kayışları kavisli ve çelik kayışın üst bölümleri de hareketsiz bu durumda saati telefon ile şarj edebilmeniz mümkün değil çünkü havada kalıyor. Samsung un yaptığı bu gerzekçe hatayı bir de huawei de yapmışsa tebrik ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 22 Eylül 2024; 14:24:47 >
  • nekeba N kullanıcısına yanıt

BHH35KTOODPUZH3ID

Ben almistim o kuponu ama bu kadar pahalı cikacagagini tahmin etmiyordum o yüzden GT5 almaktan vazgeçtim. Isteyen kodu kullanabilir.

Kod sadece indirim mi kayış icin mi hatırlamıyorum. İsteyen denesin

• Kendi sorumu kendim cevaplayayım;

https://www.youtube.com/watch?si=8okkddsBUMLT82As&v=OX3Ey6LvTFQ&feature=youtu.be

1)Bu videonun 09:20 dakikasında görüleceği üzere sesli yazdırma mevcut. Ancak yaptığım araştırmalarda bu bu özellik Türkiye'ye gelmemiş. Ayrıca güncelleme ile gelse bile çok büyük ihtimalle sadece Huawei cep telefonlarında çalışacakmış. Bunun ne önemi var derseniz benim gibi parmağı büyük olan insanlar klavyeyi rahat kullanamıyorlar, sesli mesaj yazdırmak çok daha rahat oluyor. Sırf bu sebepten dolayı almaktan vazgeçtiğimi söyleyebilirim. Yine de bu hafta bir AVM'de yerinde deneyeceğim.

2) bu konuyu da araştırdım, maalesef konuşmayı başlatan taraf biz olamıyoruz ilk mesajın mutlaka karşı taraftan gelmesi gerekiyor. Bu da gerçekten çok can sıkıcı.

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Saatin kordonları çok kolay çıkıyor . Pimli değil . Apple Watch da. Bile kolay . Kordonları 2 saniye de çıkarıp saati telefonla şarj edebilirsiniz . Siyah plastik kordonlu model için böyle . Ama titanyum kayışlı modelin kordonunu beğenmediğim için incelemedim onun da muhtemelen kordon takma çıkarma aynıdır Bugün inceledim pro çok güzel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 22 Eylül 2024; 23:10:4 >
  • Her ne kadar huawei watch gt 3 kullanıcısı olsamda watch gt 5 çok güzel bi akıllı saat çok beğendim çokta hoşuma gitti benim bileğimde'de çok şık dururdu huawei'yi ve huawei türkiye'yi canı gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum helal olsun adamlara yapmışlar

• Arkadaşlar size bir sorum olacak huawei watch gt 3'ten watch gt 5'e geçilir mi geçmeye sizce gerek var mı

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

Sarj için kordon çıkaracağım öyle mi? Arkadaş ne kadar kolay kabul ediyorsunuz böyle tasarim hatalarini. Böyle kullanıcılar olduktan sonra adamlari böyle hatalar yapması normal. Huawei hiç mi samsung un watch 5 pro suna bakmadı örneği de var yani. Tebrik ediyorum bu firmalari. Koskoca firma gerzek tasarim mühendisleriyle çalışıyor.

• Gt 5 de WiFi var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.