Şimdi Ara

Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
13
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri
    Huawei, yeni Watch GT 5 serisini tanıttı ve Türkiye’de de ön satışa sundu. Standart Watch GT 5, paslanmaz çelik gövdeye sahipken, Watch GT 5 Pro modeli, seramik ve titanyum alaşımlı olmak üzere iki gövde seçeneğiyle geliyor.

Huawei Watch GT 5 özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Watch GT 5, 41 mm ve 46 mm kasa boyutuyla geliyor. Ufak olanda 1.32 inç, büyük olanda 1.43 inç ekran mevcut. Kasa, 316L paslanmaz çelikten ve önceki nesile kıyasla 0.3mm daha ince. Metal, deri, plastik ve dokuma bilek kayış seçeneği var.

Watch GT 5 serisi, daha iyi konumlandırma için algoritma ve yükseltilmiş antene sahip. Marka, bu geliştirmenin rota doğruluğunu %40, mesafe doğruluğunun %30, hız doğruluğunun %20’ye kadar artırdığını söylüyor. Huawei TrueSense sistemi, normal kalp atış hızı ve kanda oksijen ölçümünün yanı sıra uyku takibi özelliğini içeriyor. GT 4 serisindeki uyku nefes farkındalığı özelliğine uyku apnesi algılama eklenmiş. Döngü takibi yine mevcut. Duygularınızı da kaydedebiliyorsunuz ancak bu özelliğin Avrupa’da kullanılamayacağı açıklandı.

Huawei Watch GT 5 Pro özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Watch GT 5 Pro, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki boyut seçeneği sunuyor. Küçük modelde gövde ve kayışa seramik dahil edilirken, büyük modelde kayış için titanyum veya floroelastomer kullanılıyor. Ekran da safir cam.

Watch GT 5 Pro modeli, 30 saniyede EKG ölçümü yapabiliyor. Geliştirilmiş konumlandırma doğruluğu, en iyi koşu ve bisiklet deneyimi sunuyor. Saatler, yükseklik değişikliklerini tahmin eden ve arazi ayrıntılarını gösteren rota önizlemeleri içeren çevrimdışı haritaları destekliyor. Rota dışı uyarılar dahil olmak üzere gerçek zamanlı yol tarifleri de var.

Saatlerde 100'den fazla egzersiz modu var. Pro modellerde derinlik takibi ve hatırlatıcı sağlayan 40 metreye kadar su geçirmezlik sağlayan Serbest Dalış modu bulunuyor. Saatler ayrıca su jetlerine karşı dayanıklılık sağlayan IP69K sertifikasına sahip. Dış yüzeyindeki özel kaplama sayesinde tuz püskürtme korozyonuna karşı da dayanıklı. Pro'lar, 10 metre aralıklarla kontur çizgileri içeren topografik haritalar dahil olmak üzere gelişmiş haritalama özelliklerine de sahip olacak. Golf oynayanlar için, 3D önizlemeler ve hassas yönlendirmeler içeren 15.000'den fazla golf haritası mevcut. Golf özelliği bu ayın ilerleyen günlerinde 69 ülkede kullanıma sunulacak.

Huawei Watch GT 5 ve GT 5 Pro, uzun pil ömrüne sahip olacak. 41 mm ve 42 mm modeller, Always On Display açık 5 gün, normal kullanımda 7 güne kadar dayanacak. 46 mm modeller ise hep açık ekran özelliği kullanıldığında 9 gün, normal kullanımda 14 güne kadar dayanacak. Pro'lar kablosuz şarjı destekliyor ve 60 dakikada tamamen şarj edilebiliyor.

Huawei Watch GT 5 fiyatı ne kadar?

Huawei Watch GT 5 ön satış fiyatı 9.000 TL’den başlıyor. Kasa boyutu (41 mm ve 46 mm), renk ve kayışa göre fiyat değişiyor. Watch GT 5, Türkiye’de 25 Eylül’de satışa çıkacak. Saati sipariş verenlere FreeBuds SE 2 hediye, +1 yıl ek garanti, saatle birlikte alınan kayışta 600 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Huawei Watch GT 5 Pro fiyatı ne kadar?

Huawei Watch GT 5 Pro ön satış fiyatı 12.999 TL’den başlıyor. Kasa boyutu (42 mm ve 46 mm), renk ve kayışa göre fiyat değişiyor. Watch GT 5 Pro, Türkiye’de 25 Eylül’de satışa çıkacak. Saati sipariş verenlere FreeBuds SE 2 hediye, +1 yıl ek garanti, saatle birlikte alınan kayışta 600 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Huawei Watch GT 5 özellikleri

• Kasa boyutu: 46 mm ve 41 mm

• Ekran: 1.43 inç (46mm), 1.32 inç (41mm)

• Malzeme: Paslanmaz çelik

• Sensörler: İvmeölçer, Jiroskop, Manyetometre, Optik kalp atış hızı, Barometre, Sıcaklık, Ortam ışığı

• Tuş: Ana düğme (Döner taç) ve yan düğme

• Şarj bağlantı noktası: Kablosuz şarj

• Pil ömrü: 14 gün (maks), 9 gün (normal), 5 gün (AOD açık)

• Gereksinim: Android 9.0 ve üzeri, iOS 13.0 ve üzeri

• Su dayanıklılık: 50 metre, IP69K

• Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.2, 2.4GHz

Huawei Watch GT 5 Pro özellikleri

• Kasa boyutu: 46 mm ve 42 mm

• Ekran: 1.43 inç (46mm), 1.32 inç (42mm)

• Malzeme: Titanyum alaşım (46mm), Nanokristal seramik (42mm)

• Sensörler: EKG, Derinlik, İvmeölçer, Jiroskop, Manyetometre, Optik kalp atış hızı, Barometre, Sıcaklık, Ortam ışığı

• Tuş: Ana ekran düğmesi (Döner kurma kolu) ve yan düğme

• Şarj bağlantı noktası: Kablosuz şarj

• Pil ömrü: 14 gün (maks), 9 gün (normal), 5 gün (AOD açık)

• Gereksinim: Android 9.0 ve üzeri, iOS 13.0 ve üzeri

• Su dayanıklılık: 50 metre, IP69K, Dalış (40 metre derinliğe kadar)

• Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.2, 2.4GHz

Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt5-pro/
    Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt5/

• Yetiş ya kredi kartı hesap kesim günü tanrısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 19 Eylül 2024; 20:29:45 >
  • Huawei akıllı saat konusunda tartışmasız lider

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefondan bildirim temizleme, eksiksiz alarm ve takvim senksronizasyonu yok ise, sadece e-posta/sms başlığı okunabiliyor ise gene "eh" denilebilecek bir saat olmuş diyebilirim. Tamam, özellikler ve donanım iyi ama işlevler eksik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 19 Eylül 2024; 21:10:11 >
  • Mstbalkes kullanıcısına yanıt
    hıhı tamam.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Neyi önerirsin hergün şarja takılan apple watch mı

• Guzel gozukuyor ama bt5.4 , wifi5(ac) ve ALTM olsaymis ve birazda agirligi arttirip pili en azindan 21gun yapsalarmis bu fiyata harika olurmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 19 Eylül 2024; 21:52:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saat üzerinde konuşma? hafıza?

• İyi bir fiyatlandırma değil, rekabet istiyorsa fiyatları daha aşağıdan başlatmalıydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gt2 kullanıyorum memnunum bu ara cok sık bluetooth kopma ve tekrar bildirimlerin gelme hatasiyla karsi karsiyayim.GT5 çok güzel begendim klavye gelmis fakat ios desteği mevcut değil diye bilgi aldım.Umarım bir çözüm bulunur.Yoksa watch fit 3 alıp geçeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Satın alım sonrası yorum yapılınca kablosuz şarj hediyesi varmış normal kutudan bu çıkmıyor mu ayrıca kayış paketini sitede bulamadım gören var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    Kayış paketini ben de göremedim.

• Fiyatı Daha Uygun Olabilirdi...

• Bu saati almak istiyorum ama lansman fiyatları uygun mu sizce? Genelde lansmandan sonra düşüyorsa biraz daha bekleyebilirm.

• 2 sene sonra demode olacak pilli bir aksesuara sahsen bu kadar para vermem...cok lazımzsa bandlardan bir tane alır devam ederim...

• No a.i sesli asistan no güven

• Mstbalkes kullanıcısına yanıt

Akıllı saat ne önce ona bakmak lazım. Asistanı olmayan, temazssız ödeme yapamayan, yerine göre telefon uzaktayken bir çok işleve erişebilmek vs vs..

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    2019da çıkan gt2 yi hala hergün kullanıyorum ve çokça defa hangi model nedir bu diye soru alıyorum, demode savınız geçersiz.

• Arkadaşlar GT5 veya GT5 Pro deneyimleyenlere iki sorum olacak;

1)Klavye desteği gelmiş ancak Huawei resmi sitede sesli yazdırma var diye belirtse de izlediğim tanıtım videolarının hiçbirinde sesli yazdırma göremedim. Acaba gerçekten var mı?

2)İlk defa satın alacağım için soruyorum; biri bize mesaj gönderdiğinde cevap yazabiliyoruz. Peki biz kendi istediğimiz birine o bize mesaj atmadan mesaj atabiliyor muyuz Whatsapp üzerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Döviz artarsa ki doları tutuyorlar biliyorsunuz, bunun da artar maalesef. veya gt4 modelini tercih edebilirsiniz çok farkı yok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.