Şimdi Ara

Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
13
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani sağlık için ekstralar var , yaş 50 oldu artık dikkat etmek lazım :) ekg , damar sertliği ölçümü var pro da . Gt3 pro da var bunlar ama sensörler ve 4 nokta yerine 12 nokta ışık ölçümü ile daha hassas olmuş . Bir de pro da ekran safir cam . Teknosa da inceledim de pro daha bir güzel geldi gözüme belki de gt 4 olduğundan gt5 de kasa açısından pek fark görmedim ondan olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

yok be hocam ya gt5 bile fazla bana :)

3 ay önce ilk çıktığında huawei fit3 aldım gayet de memnunum. bunu bile niye aldığımı hala anlamadım :D

• peki 2 Huawei akıllı saati sağlık uygulamasına tanıtıp değişimli kullanabilirmiyiz? fit3 çok spor geldiği için gt5 sipariş ettim değişimli kullanmak istiyorum ölçümler açısından karışıklık çıkarmı ?

• sitede kayış seçeneklerinde easyfit yazıyor bu watch 5 uyumlu mu ayrıca yapıkredi kartına 2 taksit çıkıyor 3 olmuyor mu bilgisi olan var mı?

• Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

Belki de eklediğim kupon kodu ile ilgilidir hocam. Mail ile gelmişti ücretsiz kayış kodu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

Bu mesaja ek istinaden kupon kodu şu: AGT5PROEDM

Bu kod ile 600 TL iniyor, kordon size 99 TL'ye gelmiş oluyor. Ben bugün huawei ile görüştüm. Maalesef iade edip yeniden satın aldım. Kordonsuz 12.599,00 ₺ iken kordon ve kupon kodu ile 12.698,00 ₺ gelmiş oldu. Bu arada müşteri hizmetleri ile görüştüğümde size 600 TL kupon tanımlayalım, kordonun fiyatı 1.299,00 ₺, siz ne güzel 699 TL'ye almış olacaksınız diyor. Dalga geçmediklerini sadece yukardaki yazdığım gibi olmadığını düşünmüşlerdir sanıyorum. Ama bir şeye çare olamadılar.

• Whatsapp üzerinden gelen resimleri gösterebiliyor mu?

• Sizlere ürün teslimatı tahmini ne zaman yazıyordu siparişi verirken. Şuan sitesinde 27 eylülde gönderilmeye başlanılacak deniliyor. Dün satın alınırken 25 inde gönderilecek deniliyordu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 24 Eylül 2024; 16:3:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, GT4 veya GT5 alma arifesindeyim. Özellikle Samsung saat ile kullananlara sorum olacak.

Bu saatleri Samsung telefon ile kullandığımızda Alarm ve Reminder (Hatırlatıcı) uygulaması ile kullandığımızda, Samsung saatlerde sağa taraftaki tuşlara bastığımızda erteleme yapıyor 5-15 dakika. Bu cihazda da bu özelliği kullanabiliyor muyuz?

• Bugün pro olanını sipariş ettim, +1 yıl garanti, kayış ve kulaklıkla birlikte 12600 TL'ye denk geldi ve az önce kargolandı muhtemelen yarın elimde olur.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

nereden uydurdun saçmalıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 24 Eylül 2024; 18:34:46 >
  • Kargoya verildi. Geldiğinde bir inceleme yaparım sizin için.

• AGT5PROEDM kupon kodu ile ekstra 600 TL indirim oluyor. Kayış eklemezseniz saati 11999 a alabiliyorsunuz.

• Saat geldi arkadaşlar.
    Gayet hızlı ekran. Saat, çeşitliliği çok. Tasarımı da güzel. Gelen mesajlara hızlı cevaplardan cevap verebiliyorsunuz. Klavyesi de var. Kendiniz de yazabilirsiniz.
    Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

EKG çalışıyor mu?

Bende Gt2 pro var. Ekranı 46 mm olarak gözüküyor. Gt 5 pro nun ekranı aynı boyutta.

Diğer yandan Gt 5 pro 1,43 Gt 2 1,39 boyutunda.

Hatta kadran olarak Gt 2 pro daha büyük. 46,7 ye 46,3

Gt2 ekranı bana biraz küçük gözüküyor. Gt5 pro ile Gt 2 pro arasında farkedilebilir bir ekran büyüklüğü var mı acaba? Bu konuda ne dersiniz?

• ratsx kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz kalp atış ise çekiyor hocam.

Ayrıca ilk defa huawei gt serisi saat aldım. Diğer gt saatler ile ekran karşılaştırması yapabilmek için bilgim yok. O konuda bişe diyemem

• ratsx kullanıcısına yanıt

EKG çalışıyor bu arada. İlk EKG'mi az önce çektim bu saatle. e-Nabız entegrasyonu da gelirse mükemmel olur. Kardiyologlar sıçtı Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri  Bu arada ben eski modelleri bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ancak dün teknosada diğer modelleri de gördüm Gt2 yoktu Gt3, Gt4 vs vardı sanki kadran boyutu aynı gibi geldi bu yazdıklarım. Ama sizin yazdığınız ölçüye göre daha büyük kalıyor fakat "huawei gt2 vs gt5 pro" yazın youtube'a muhakkak eski modellerle karşılaştıran birileri de oluyor.

• damar sertliği ölçümü var mı birde bildirimler bloothoot dan bağlı değilken wi-fi üzerinden geliyor mu

Whatsaptan gelen resimleri gösterebiliyor mu?

• Su an resmi sitesinde sepette indirim yok sanırım en uygun hepsi burada mı? Gt5 mavi almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.