Sizlere bir sorum olacak, huawei x5 model telefon aldım ve alalı 3 gün oluyor hepsiburada'dan. Telefonu ilk aldığımda açtım ve bekledim sistemi kendine gelsin diye. Fakat bir sorunla karşılaştım ekran kilidi varken, kilit açma tuşunu kaydırıyorum sağ'a doğru fakat tam olarak BAZEN açmıyor ve takılıyor. Sonra yine üst taraftan kilidi aktif yapıyorum ekran sönüyor ve aynı şekilde yine üst taraftan açmaya basıyorum ve o zaman ekran kilidi sağ'a doğru açılıyor. Ve bu takılma sorunu menü'ye geçişte, menü içinde gezinirken, ana sayfa menü üzerinde sağ ve sola kaydırmalarda. Sürekli tekrarlanıyor, az önce 3 gün aradan sonra hattımı ve hafıza kartımı taktım. Ama değişen birşey olmadı, yine hala takılıyor ve ekran kilidini tekrar açıp kapatmam gerekiyor. Bu sorun ekran kilidi olarak değil, kişiler,menü, market vs. neye basıp açmam gerekirse tekrarlıyor. Ve az önce 1 mesaj geldi onu açmak istedim ve yine takıldı...Bu durumda canımı çok sıkmaya başladı.
Sizden ricam böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar oldu mu? ve çözümü nedir... Ürün iadesi alırlar mı 1 hafta dolmadan ??? sim kart ve hafıza kartı bugün takıldı....
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme