Şimdi Ara

hub bozuldu sanırım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah geldiğimde ağın çalışmadığını gördüm. edimax 1516sx hub var ve tüm ışıkları sürekli yanıp sönüyor. Fişini çıkardım taktım ama sonuç yine aynı. Sizce öldümü veya nasıl düzeltilir. Bir bilen yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_38 -- 2 Ağustos 2007; 10:43:48 >

• Arkadaşım ilk önce bütün makinaların bağlantılarını hub'dan çek, sadece ana bilgisayar yani sunucu bağlı kalsın. Eğer varsa reset anahtarıyla resetle. Sanırım o da yoktur ama CD'si ile tekrar kur.

Bir de gece çalışan yoksa bilgisayarlarla hub dahil bütün makinaları kapat. Bu sıcaklar makinaları çok zorluyor.

Unutmadan, hub dahil bütün makinaların topraklamasını iyi bir şekilde yaptır, yada yap. Verilerin iyi bir şekilde dolaşması, kayba uğramaması için bu şarttır.

Saygılarımla...!
  • Ana makina falan yok, sadece internet ve yazıcı paylaşımı için takılı hub. kabloların hepsini çıkardım hubı kapattım baya bi bekledim açtım yine aynı, üzerinde reset düğmesi falan bulamadım. Napcaz bilmiyom
  • Arkadaşım hub'lar kendi başına çalışan makinalardır. Büyük ihtimal hub cortlamış yani bozulmuş, sebebini tam bilemeyeceğim, ama ya sıcaktan yada topraklamadan yada kısa devreden olmuştur.

İçini açıp yanık var mı kontrol edebilirsin. Elektronikçiye de götürebilirsin. Dostum aklıma başka bir şey gelmiyor. Daha fazla yardım edebilseydim keşke, ama hub'ı görmem gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.